Quote:
Originally Posted by Princ
Nem értettél meg, hosszabban írom.
Mondjuk van egy orinak 300 tulajdonsága. Faja, személyisége, minden épületfajtának egy bizonyos aránya, valahány varija, tolija, íj+pacija vagy más egyebe. Ami az gömbben meg a tanácsadóknál meg intézőnél meg helytartónál stb helyeken látszik. Továbbá hogy a gazdája mikor on-line, sőt, hogy milyenek a reakciói, diplomáciai képességei, mik a tervei. Mikor milyen a kedve. Szövijei, körülötte lévő országok, csoportja. A jó ég tudja még mi nem.
És ezek között szerepel, hogy a kevés kocsmás óriásoknak 1 kocsmájuk van, vagy 1 se. Vagy 2. Stb.
Ezek fényében, a te következtetésed így hangzik:
- Smooth-nak 0 kocsmája volt.
- Smooth óriása sikeres lett B-ben.
- Tehát 0 kocsma jobb, mint az 1. (óriásként, B-ben)
Te nem érzel semmi tátongó űrt ebben a gondolatmenetben? Hát honnan szedted, hogy Smooth pont attól lett sikeres, hogy nem tartott 1 kocsmát sem? Többi jellemzője mindegy h milyen?
Azért néha nem ártana megállni egy kapavágásra, a sok beszéd közben. 
|
Smooth nem attól volt sikeres, hogy 0 kocsmát tartott-e, vagy egyet. Én ezt nem is állítottam. Mindössze arra reagáltam, hogy kellene-e tartani egy kocsmát a szintén egykocsmás óriások ellen.
Smooth állítólag boldogult 0 kocsmával. Természetesen mindez függött a környezettől, a játékostól és miegymástól, de kérdem én: biztosan fontos ez egy általánosságban felvetődött kérdésnél? Persze, megint ellent mondok magamnak, hiszen végülis érvként hoztam fel Smooth példáját, de nem hinném, hogy olyan súllyal bírna, mint az előtte írtak.
Kérlek reagálj erre, nem szeretném, hogy az jöjjön le, hogy harcolok az utolsó szó jogáért. Még csak vitatkozni sem szeretnék Veled, elvégre ha az őrposztok kora óta hódítózol, valószínűleg többet tudsz a játékról, mint én. Mindössze védem a leírt véleményeim, ötleteim, amíg ez ésszerű keretek között történik.