|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Szerinted melyik a jobb éplista?(olvasd el a topicot,utána szavazz!!)
|
pepá-é(1.oldalon)
|

|
18 |
29.03% |
Reaktor-é(2.oldalon)
|

|
44 |
70.97% |

08-14-2007, 00:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Korábban asszem épp Steve írta, hogy mióta Fegya az említett éplistával játszott kissé megváltozott a helyzet. Akkoriban bevett szokás volt az elfek mellett elfedezni, ha valaki nem akart kockáztatni, és a klánja megengedhette magának, hogy pl orkot fedeztessen.
Pepát védi a tömeg, rengeteg az elf, kevés a hadiori. A mezőny nagyobb része fedezgetős, egymásra nem nagyon jelentenek veszélyt, a hadiorik meg több-kevesebb sikerrel átszáguldanak köztük. Ha kicsit fentebb megy a ritkább mezőnybe, majd rájön ő is, hogy mi a baj az oritervével.
Neked meg Attila elég érdekes lett a stílusod... Talán nem kéne egyből harapni, ha valaki nem ért egyet a bálványoddal.
|

08-14-2007, 00:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A templomokat én is soknak találtam Pepa éplistjében ,de ezt leírtam már.
Lehet élezni az elfet ,hogy jobban termeljen vagy jobban védjen ,de azt döntsük el,hogy mik a céljaink és akkor úgy építjük fel az orit.
Különben a nagyon magas hekikről nem tudok nyilatkozni szóval igazat adok neked ,de egy kezdő éplistet kért és biztos nem 10k hekin fog termelni
Quote:
Originally Posted by Synkel
Neked meg Attila elég érdekes lett a stílusod... Talán nem kéne egyből harapni, ha valaki nem ért egyet a bálványoddal.
|
Sorry,de nem bálványozásról van szó és nem valaki nem értett egyett,hanem egy adott klikk! 
a stilusom meg....ööö...milyen a stílusom?
|

08-14-2007, 07:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
a stilusom meg....ööö...milyen a stílusom?
|
Olyan Attilás 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-14-2007, 08:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Sorry,de nem bálványozásról van szó és nem valaki nem értett egyett,hanem egy adott klikk! 
|
Ez azért elég kemény  Egy kezdő As segítséget kér elfre. Akkora mázlija van hogy azok segítenek neki akik az elmúlt időszakban nagyon magasra jutottak. Nem titkolóznak, segítenek. Nem ez az átlag egy ilyen topicban, hanem hogy a forumos írógépek dobnak össze vmit. Erre ebből is a kötekedés jön ki. Hát komolyan mondom........
Steve`sfield (#324643)
|

08-14-2007, 10:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Erre ebből is a kötekedés jön ki. Hát komolyan mondom........
|
Nincs kötekedés és nincs balhé 
Megértettem azt amit írtatok és mivel nagy tapasztalattal rendelkező játékosokról van szó nem is állt szándékomban kötekedni! 
Ennyi 
|

08-14-2007, 17:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Pesszimistán látod a dolgot. egy elfet nagyban véd a faji varija. Engem eddig meg se próbáltak beütni. Aki szépen fedezget felfelé és nem próbál gömbölni, nem lopni azt békén fogják hagyni, mert elfeknél van könnyebb célpont is.
|
Én már játszottam A-ban elfet, a tapasztalataimrol beszélek ;-)
Gyulaword (#79796)
|

08-14-2007, 18:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
. Ha kicsit fentebb megy a ritkább mezőnybe, majd rájön ő is, hogy mi a baj az oritervével.
|
Mennyire kéne felmennem. Szerintem elég magasan vagyok, hogy ott megvalósítsan az A-s terveim.
|

08-14-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Én már játszottam A-ban elfet, a tapasztalataimrol beszélek ;-)
|
Gyula neked is csak azt tudom mondani, hogy én is voltam\vagyok A-ba elfel és én is a tapasztalatomról beszélek.
|

08-14-2007, 18:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Mennyire kéne felmennem. Szerintem elég magasan vagyok, hogy ott megvalósítsan az A-s terveim.
|
No 1.(rövid)   
|

08-14-2007, 18:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
a forumos írógépek dobnak össze vmit. Erre ebből is a kötekedés jön ki. Hát komolyan mondom........
|
Steve, azért, mert valaki máshogy látja a dolgokat mint a tömeg, vagy a nagy átlag, azért még lehet igazuk. Segítséget kért és én vettem a bátorságot egy másik ötlettel előállni. ez nem baj, sőt jó, mert mindenki láthatja, hogy több megoldás is létezik, nem csak a csontra kiélzett napi 24 óra felügyeletet igénylő elf. Nem akarom bántani Reaktort - belátom, jobb játékos nálam- de ha csak az ő éplistájáról szólna a topic akkor nem lenne értelme. Ha valamiről lehet vitatkozni, akkor az jelenti, hogy nem vizsgáltuk meg minden szemszögből.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|