|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

03-19-2006, 00:12
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...
Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...
|
Akkor meg a háború menüpontot kellene gyökeresen átalakítani 
Hogy legyen benne hely ilyeneknek, és baromi macerás lenne egy sereg kiküldése, ha nem csak a darabszámot a szövisegítséget és a tábornokot kellene beállítani, hanem azt is, hogy követ, fémet vagy fegyvert hozzanak az ellenségtől
Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni. Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
|

03-19-2006, 07:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni.
|
Ez így van aki specializálódik az válalja a következményeit ha most kombinálnánk hogy mindenki mindent tudjon csinálni akkor teljesen mindegy lenne hogy ki mit választ.
Akkor 4 hadis is meg tudna élni simán és az már nem is ez a játék volna.
Az ilyen változtatásokat amik gyökereiben borítanák fel a játékot nem tudom minek egyáltalán felvetni.
Quote:
Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
|
Épp ezért kell a varisnak hogy jól legyen kiépítve neki valamivel kereskednie is kell. Azonban azt is meg lehet csinálni hogy ugye a szövi karavánkodik vele meg ugye el tudják vinni a támadáshoz hogy részesüljön.
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van 
|

03-19-2006, 10:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
|
Na, kezdődik megint ...

03-19-2006, 10:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Morisz
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van 
|
Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége? 

03-19-2006, 11:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége? 
|
Na igen ez igaz és a végén ott tartunk hogy "jajj ez így már nem is tetszik nekem..."
Ha valaki annyira elégedetlen a mostani felállással akkor nyugodtan abbahagyhatja nem fogja benne senki megakadályozni.
Meg most mindenkinek akinek egy kis ötlete van mind megvalósítanánk akkor nem is ugynaz a játék volna.
|

03-19-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
Tetccik, hogy mindenkinek minden teccik, mindenkinek minden jó...
De ha időnként nem variálunk egy kicsit a játékon, akkor nem lesz véletlen egyhangú, és unalmas?
nem ide tartozik, de a fórum elérte a 2000. látogatást!
más kérdés, hogy tudok lezárni egy időkorlát nélküli szavazást? Lehet h. csak én vok hülye... 
|

03-19-2006, 20:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Nekem megfelel a fosztogatás ebben a mostani formában  Mivel varis orim nincs, az annyira nem érdekel, de azért tény, hogy a varisoknak nincs konkrét haszonszerző akciójuk, ha nem számoljuk az aranyalmát, de azt meg inkább hagyjuk
Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...
|

03-19-2006, 20:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...
|
Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.
Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.
|

03-20-2006, 11:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Morisz
Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.
Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.
|
Mondjuk ebben a fórumban mindenki attól félt, hogy jaj, milesz, még a házát is elfosztják. Én nem drasztikus változtatást szeretnék, csak az arányokon változtatni, mert ha már egyszer x ezer katona áttör a védelmen, akkor visznek amit látnak...
Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...
Ezekmelett ottvan, hogy ez a fórum igazán csak beszélgetésre van, megmondták Atiék, hogy valszeg nemlessz semmi megvalósÍtva a játékban benne, max ha valami nagyon fontosat találunk ki, szóval senki ne féljen, valószÍnüleg a felvetésemből soha nem lesz semmi...
|

03-21-2006, 17:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...
|
ebben osztom a véleményed... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|