Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
A sereg tudjon nyersit is fosztani 11 16.18%
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani 17 25.00%
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani 13 19.12%
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...) 10 14.71%
A vari tudjon fegyvert varázsolni 8 11.76%
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni 15 22.06%
Valami mást kellene megvalósitani... 2 2.94%
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk... 34 50.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 68. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-19-2006, 00:12
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Woodstock
Hmmm. A plusz fosztható dolgokat semmiképp nem tenném be a gömbbe, az meglepi lenne, hogy tudnak-e valamit hozni...

Plusz van egy kiegészÍtő ötletem, a katonáknak meglehetne mondani, hogy miből hozzanak haza...
Akkor meg a háború menüpontot kellene gyökeresen átalakítani
Hogy legyen benne hely ilyeneknek, és baromi macerás lenne egy sereg kiküldése, ha nem csak a darabszámot a szövisegítséget és a tábornokot kellene beállítani, hanem azt is, hogy követ, fémet vagy fegyvert hozzanak az ellenségtől

Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni. Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
Sponsored Links
Old 03-19-2006, 07:48
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel
Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni.
Ez így van aki specializálódik az válalja a következményeit ha most kombinálnánk hogy mindenki mindent tudjon csinálni akkor teljesen mindegy lenne hogy ki mit választ.

Akkor 4 hadis is meg tudna élni simán és az már nem is ez a játék volna.
Az ilyen változtatásokat amik gyökereiben borítanák fel a játékot nem tudom minek egyáltalán felvetni.
Quote:
Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
Épp ezért kell a varisnak hogy jól legyen kiépítve neki valamivel kereskednie is kell. Azonban azt is meg lehet csinálni hogy ugye a szövi karavánkodik vele meg ugye el tudják vinni a támadáshoz hogy részesüljön.

Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van
Old 03-19-2006, 10:38
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs.
Na, kezdődik megint ...
Old 03-19-2006, 10:42
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Morisz
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van
Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége?
Old 03-19-2006, 11:47
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Egyetértek, főleg, hogy valaki nem aprót szeretne változtatni. Annál kicsit bonyolultabb dolog ez, hogy a varisnak adok új varit, jajj, de így most nemjó, akkor a hadisnak is valamit, jajj szegény tolik, adjunk nekik is valamit, óóó, de hát akkor a varisok? Adjunk nekik megint valamit. Hol van ennek a vége?
Na igen ez igaz és a végén ott tartunk hogy "jajj ez így már nem is tetszik nekem..."
Ha valaki annyira elégedetlen a mostani felállással akkor nyugodtan abbahagyhatja nem fogja benne senki megakadályozni.
Meg most mindenkinek akinek egy kis ötlete van mind megvalósítanánk akkor nem is ugynaz a játék volna.
Old 03-19-2006, 16:04
Woodstock Woodstock is offline
Member

Tetccik, hogy mindenkinek minden teccik, mindenkinek minden jó...

De ha időnként nem variálunk egy kicsit a játékon, akkor nem lesz véletlen egyhangú, és unalmas?

nem ide tartozik, de a fórum elérte a 2000. látogatást!

más kérdés, hogy tudok lezárni egy időkorlát nélküli szavazást? Lehet h. csak én vok hülye...
Old 03-19-2006, 20:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Nekem megfelel a fosztogatás ebben a mostani formában Mivel varis orim nincs, az annyira nem érdekel, de azért tény, hogy a varisoknak nincs konkrét haszonszerző akciójuk, ha nem számoljuk az aranyalmát, de azt meg inkább hagyjuk

Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...
Old 03-19-2006, 20:25
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi...
Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.

Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.
Old 03-20-2006, 11:06
Woodstock Woodstock is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Morisz
Változik csak nem úgy hogy valakinek eszébe jut valami és akkor azt azonnal be is iktatják. Az 1\A-ba se volt kötelező felmenni most viszont az.

Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki.
Mondjuk ebben a fórumban mindenki attól félt, hogy jaj, milesz, még a házát is elfosztják. Én nem drasztikus változtatást szeretnék, csak az arányokon változtatni, mert ha már egyszer x ezer katona áttör a védelmen, akkor visznek amit látnak...

Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...

Ezekmelett ottvan, hogy ez a fórum igazán csak beszélgetésre van, megmondták Atiék, hogy valszeg nemlessz semmi megvalósÍtva a játékban benne, max ha valami nagyon fontosat találunk ki, szóval senki ne féljen, valószÍnüleg a felvetésemből soha nem lesz semmi...
Old 03-21-2006, 17:47
King
Guest

Longevity: 0%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Woodstock
Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt...
ebben osztom a véleményed...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules