Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-11-2007, 14:32
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Köszi.Am nincs társ a gyűjtögetéshez?
Fogsz találni elég hamar. Tudom nem garancia a sikerre, de a kezdetkor én nem tartottam semmi védelmet, meg fosztanivalót se az országban, csak varázslót és tolvajt amíg be nem ütöttek földre. Szerencsém volt, mert rögtön földre ütöttek, így bekerültem 200 heki alá, ahol még nem kopnak a tekercsek.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-11-2007, 14:46
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Fogsz találni elég hamar. Tudom nem garancia a sikerre, de a kezdetkor én nem tartottam semmi védelmet, meg fosztanivalót se az országban, csak varázslót és tolvajt amíg be nem ütöttek földre. Szerencsém volt, mert rögtön földre ütöttek, így bekerültem 200 heki alá, ahol még nem kopnak a tekercsek.
hihi.Már találtam egy komplett szövit Burning segítségével.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 21:47
László László is offline
Junior Member

Longevity: 97%
Post Pénzszerzés tőzsdézéssel

Sok pénzt csinálni (mármint a játékba újabb aranyat behozni) a kereskedő sokbankos orival lehet

De a pénzszerzést én így csinálom:
Kiszámolom a Windows számológépével, h mindegyik cuccból mennyi bevételem lenne a piacon. Ezt 20 köri termelésre vetítem ki, mert olykor a tekigyártás/katonaképzés jobban megéri.

A legtöbb pénzt hozó áruval kereskedek, rámegyek annak a gyártására, feltéve ha tartósak az árak, ha nem, akkor szimplán tőzsdézem.
Ha tartósak az árak, a legtöbbet hozó termékkel plussz ráadásként tőzsdézek amennyire csak lehet, és igyekszem megszerezni a monopoljogot rá.

Nálam most a pl. gabona a sláger.

Ezzel a módszerrel nagyon jól lehet sok pénzhez jutni(tapasztalat), ha az árak nem ingadoznak érdemes kiszámolni melyik áru hozná a legtöbb hasznot, ismerni kell a piacot valamennyire, kicsit tenni kell a nyereségért, de megéri

Ez 1 jó módszer, nekem bejön
Reply With Quote
Old 08-26-2007, 22:51
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

csak a nyersivel pont az a baj, hogy jobban ode kell rá figyelni. mindenképp azzal lehet a legtöbbet kaszálni, csak figyelgetős. míg a ht a katit kiteszi, a tekit meg bevédős fajnál nem lopják, azokra nem kell "annyira" odafigyelni. de ha viszont a saját termelést adod el, úgy, hogy mindenképp vigyék, akkor nincs vele baj.
Reply With Quote
Old 08-29-2007, 10:14
norbucso norbucso is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Üdv!

Én speciel katonák eladásával alapozok, ezzel lesz egy kis alaptőke. Aztán gabona és/vagy kő felvásárlás, egy átlagos szintig, rögtön eladod magasabb áron.

3 óra múlva vissza, lehetőleg ez a csúcsidőszakra essen, amikor sokan játszanak, visszamész piacra, a még elém kitett cuccokat felvásárlom, hogy az enyém legyen látható csak, ehhez sokszor frissítem az oldalt és addig vásárlók, amíg jön alacsonyabb árú termék és ameddig lejár a 20 perc piac.

Ha kell nekik tuti megveszik azt, jó néha éjszaka képes és visszajön, de azt úgyis kiírja.
De inkább felkelek, felhibernálom a gépet, 2 perc és megyek ismét alunnyi.

Most ott tartok, hogy igazán csak felfedezek, mert másra nem tom költeni.

Mindehhez varis fajt, gnómot vagy óriást ajánlok, mivel a varik elrejtik a kiváncsi szemek elől a zsét, a tolvaj nem mer lopni, az élőhalott meg lepattan. Tény a törpe sokkal többet termel alapból. Bár az összes volt szövitársam és én is a két előző varis fajjal csinálunk pénzt a megunásig, még 2/B-ben és 3. szinten is.

Nekem bejött, néha ha valamelyik csoportban hirtelen felszökik az ár, akkor valamelyikünk megint ténykedett.
Reply With Quote
Old 08-29-2007, 11:59
demian demian is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by norbucso View Post
Nekem bejött, néha ha valamelyik csoportban hirtelen felszökik az ár, akkor valamelyikünk megint ténykedett.
Vagy egyszerűen csak valamelyik topp ori gondolt egyet és átépített

Amúgy nyersivel nagy pénzeket szakítani tényleg gyorsan lehet, de bukni is, nemminden csopiban működik az hogy felveszel minden olcsóbb anyagot pl: K (eddig nekem ez a legjobban nemtetsző csopi ) van amikor iszonyat drágán lehet eladni a nyersit máskor fillérekért sem veszik meg.
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 14:14
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Azért arra kiváncsi lennék hoyg mennyit tartatok sok pénznek...Az hogy a piacon felszöknek az árak az ne mazt jelenti sok pénzed van. Majd ha valaki fogja és kikpaja az egész piacot akkor van.
Láttam ar olyat hoyg 1 nap a 3G egész piacat kivette vki. Tekit nyersit katonat midnent. Na enki sok pénze volt.

Amugy a leggyorsabban az ujrazas hozza a pénzt. 500 körönként megduplázod a felhozottat + addig szerzett + összes sereg eladása

Elég szép kis della jön ebből össze.
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 14:17
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Azért arra kiváncsi lennék hoyg mennyit tartatok sok pénznek...Az hogy a piacon felszöknek az árak az ne mazt jelenti sok pénzed van. Majd ha valaki fogja és kikpaja az egész piacot akkor van.
Láttam ar olyat hoyg 1 nap a 3G egész piacat kivette vki. Tekit nyersit katonat midnent. Na enki sok pénze volt.

Amugy a leggyorsabban az ujrazas hozza a pénzt. 500 körönként megduplázod a felhozottat + addig szerzett + összes sereg eladása

Elég szép kis della jön ebből össze.
Érdekes dolog.

Quote:
Az Ország újrakezdése lehetőséget ad arra, hogy ezen a szinten, ebben a csoportban, ugyanezzel az országgal újrakezdd a játékot. Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel. Cserébe levonunk egy újraindulási lehetőséget. Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni. Csak akkor indíthatod újra az országot, ha már legalább 500 kör játékidőt eltöltöttél ezen a szinten!
Gondolom valahogy úgy kell erre a mondatra is nézni, mint erre másikra:
Quote:
A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura.
Mégegy a végére:
Quote:
Kérjük, hogy mindent, ami a Súgókban szerepel, figyelmesen olvass el, mert a leírt dolgok szabály erejűek.
Old 09-04-2007, 14:20
Alba Alba is offline
Member

Igen ez egy masik aspektus . de szerintem ujrazni ne ma szétesett orik urjaznak hane ma soklovesok. Persze egyertelmu hoyg ne mcska azok de azert nem rossz bevételi forrás..
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 14:23
Cassandra Cassandra is offline
Member

Ez attól még nem "szabályellenes".
Rólam köztudott, hogy nem vagyok egy csalós tipus, de biza országot újráztam már le, hogy a szöviben több pénz legyen(Nem többtízmilliárd, mástól kapott pénz miatt, hanem amiatt, amit magunk szedtünk össze.).

A piac nem raktár, de valahol tartalékokat gyűjteni "kell", az országban egy szint fölött nem lehet, mert szemet szúr.
Nekem ne mondd Valezius, hogy te nem tartassz pénzt a piacon... mindenki tart. És ezzel vállalja annak kockázatát is, hogy elvesztheti azt.

(Picit álszent volt az iménti beírásod érzésem szerint... azért nem kell túlzásokba esni.)
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 09-04-2007 at 14:26..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules