egy nagyon szépen kivitelezett támadás...
a tegnap volt 5 köröm arra, hogy megtámadhassak valakit. igaz, szükség volt egy kis fokozásra is, hogy kerüljek 2 körre a célponthoz. 5 köröm lett volna arra, hogy induljon a támadás. az első körváltásnál elaludtam, mivel mással is kellett foglalkozni...
a 2. körváltásnál a szolgáltatóm bemondta az unalmast. a 3-nál megint elaludtam.
a 4. körváltás előtt a fokozás pillanatában (körváltás előtt 5 másodperccel) a játék az ellenörző kódos ablakra irányított.

az 5. körváltás talán már késő lett volna a fokozáshoz, de talán jó lett volna így is. fokozok, majd gondoltam, hogy a köv kv előtt küldöm a sereget. szóval körváltás előtt végre tudtam fokozni, és a pontlistát fél másodpercenként figyeltem. néztem, hogy változnak a pontok, és gondoltam, hogy na most lesz a frissítés. nem. na most. most sem.

ilyennel még nem találkoztam. nem frissült a pontlista...

sajnos elúszott az utolsó lehetőségem is, és így óriási előnybe került az ellenfél.

a hab a tortán, hogy egy olyan csopiban fokoztam a meglévő katijaimból, amelyikben nem nagyon van katipiac.
a jó oldala az egésznek az, hogy szabira tettem ezt az orit is, és már csak 2 orival boldogítom a játékostársakat.