Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-08-2007, 13:57
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Attól függ mikor szándékozunk bemenni. Ha megkérdeznék tőlem akkor azt mondanám, napkeltekor befelé és amikor tudunk kijövünk. A "közmegegyezéses" megállapodástól is függ meddig vizsgálódok, de bőven szánok arra időt, hogy kipihenjem magam. A határ közelében verem fel a sátram, nyitott oldallal a tiltott "zóna" felé. Igyekszem minden érzékem ráhangolni a környezetre.
A "kísérőnktől" megkérdezem:
-Mi történik, ha nem ugyanitt jönnénk ki? Ha mondjuk egy széles félkörben haladunk és innen mérföldekre érjük el újból a védvonalat?
- Nem tudom, nem építettem fel a terület védelmét - közli tömören a férfi.

Körülbelül negyed órája lehettek a határnál, mikor egy őrökből álló lovascsapat érkezik elétek. A vezetőjük - az a tiszt, akivel már találkoztatok - köszönt titeket, mjad megkér, hogy kövessétek az erődbe.
Az erődbe érve (feltéve, ha mentek) körülbelül ugyan az történik mint múltkor: a nagyurat bevezetik az épületbe, ti kint vártok. Most körülbelül fél órát kell csak várnotok. A megbeszélés végeztével engedélyt kaptok - pontosabban udvariasan fogalmazott parancsot - hogy az éjszakát az erődben töltsétek, abban a helyiségben, ahol múltkor is.

Last edited by Chris; 08-08-2007 at 14:05..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules