|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-16-2006, 13:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
kösz, de ezt én is próbáltam eddig, cask nem anarchban és monnyuk az Xben vagy az Lben nem igazán akarta elküldeni 
|
akkor nem jól próbáltad 

03-16-2006, 13:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
akkor nem jól próbáltad 
|
na jó...nem vitatkozok  
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-17-2006, 16:27
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
sziasztok!
van egy kis gondom..szóval van egy orim 4/N-be, ami szabin van és elszámoltam magam, nem tudok még visszamenni szabiról vele, de már csináltam egy új orit 5/U-ba, és a szabályok szerint össze kéne kapcsolni őket, vagy reggelre kitesznek, most mit tegyek?  nem akarok anarch-ba kerülni! az első ori lenne a főország, de nincs Vip-elve, és a sorszámát se tudom fejből.. ezért tényleg kiraknak? 
|

03-17-2006, 17:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Sziasztok!
Igazából nem vagyok új, kezdő játékos, de olyant szeretnék tenni az A-ban, amit még nem csináltam, és a súgóban sem találtam konkrétan erre megfelelő választ.
A kérdéseim a következők:
Mi van olyan esetben, ha országomat újra akarom indítani, akkor kitesz a klánból, újra kell csatlakoznom?
Ha újra indultam egyből tudok csatlakozni a klánba? Ha igen, a rendes piacot tudom használni egyből vagy csak 24 óra múlva? A közös raktárat tudom egyből használni?
Ezek lennének.
Előre is köszi. 
|

03-17-2006, 17:53
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
sziasztok!
van egy kis gondom..szóval van egy orim 4/N-be, ami szabin van és elszámoltam magam, nem tudok még visszamenni szabiról vele, de már csináltam egy új orit 5/U-ba, és a szabályok szerint össze kéne kapcsolni őket, vagy reggelre kitesznek, most mit tegyek?  nem akarok anarch-ba kerülni! az első ori lenne a főország, de nincs Vip-elve, és a sorszámát se tudom fejből.. ezért tényleg kiraknak? 
|
Egy lehetőséged van:törlöd az U-sat
ahogy a szavaidból kivezsem az u-s elég új most inkább hagyj bukni egy teljesen kezdő orit mnint egy fejletteb 4. szintest.De ha nem tod a sorszámát akkor ott az orikereső az orid nevét csak tod és ha azt beírid ott kidobja a sorszámát is 
|

03-18-2006, 16:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Luci
Sziasztok!
Igazából nem vagyok új, kezdő játékos, de olyant szeretnék tenni az A-ban, amit még nem csináltam, és a súgóban sem találtam konkrétan erre megfelelő választ.
A kérdéseim a következők:
Mi van olyan esetben, ha országomat újra akarom indítani, akkor kitesz a klánból, újra kell csatlakoznom?
Ha újra indultam egyből tudok csatlakozni a klánba? Ha igen, a rendes piacot tudom használni egyből vagy csak 24 óra múlva? A közös raktárat tudom egyből használni?
Ezek lennének.
Előre is köszi. 
|
Hát 1/A-ban még nem indultam újra, de más szinten igen. Ha újraindulsz, akkor kitesz a szöviből, de azonnal tudsz csatlakozni. A piacot csak 24 óra múlva tudod használni. Közös raktárról nem tok nyilakozni. Hangsúlyozom én csak alsóbb szinten próbáltam.

03-18-2006, 18:01
|
Guest
|
|
|
|
A kovetkezo lenne a kerdesem:
Elohalott vagyok, es azt tudom, hogy varazsolni nem tudok, de mukodnek-e a varazsloim pld kristalygombok, stb varazslatok ellen, vagy olyan mintha egyetlen egy sem lenne pedig mar van 400  ? Ez nem egyertelmu a jatekleirasban.
Valaszotokat elore is koszonom!
|

03-18-2006, 18:04
|
Member
|
|
|
|
benne van a súgóban is és nem, nem védnek akármennyi varid van. mindig 0 az értéke
|

03-18-2006, 18:11
|
Guest
|
|
|
|
Hál' Istennek, már régen éhen halt volna az orim 
|

03-18-2006, 18:13
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
benne van a súgóban is és nem, nem védnek akármennyi varid van. mindig 0 az értéke
|
Hol van benne a sugoban? Fajnal van errol szo (en itt lattam), ott annyi van hogy nem tudnak varazsolni, es nem az hogy 0 az ertekuk...
Valaki meg ezt meg tudna nekem erositeni???
Koszonom amugy, ebben az esetben aprobb szerkezeti atalakitast kell eszkozolnom...es egy kis piacolast 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|