|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A tekercs kopások határának módosítása.
|
Javaslom.
|

|
70 |
61.40% |
Közönbös
|

|
26 |
22.81% |
Nem javaslom
|

|
20 |
17.54% |

06-30-2007, 22:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Brown
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen. 
|
És ez a másik dolog,amit nem lehet bizonyítani .. hisz mivan akkor,ha valaki a nagyobb nyereség reményében rakja ki drágábban az áruját ... mindenki ezt teszi .. csak van,aki pont tekerccsel és pont úgy,hogy az ne kopjon.
|

06-30-2007, 23:00
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
véleményem szerint meg 200 hektár alatt is kopjon a tekercs.. nem értem, hogy egy 200hektár alatti ország miért élvez ilyen előnyöket.. nem tartom logikusnak..
|
Ez tetszik 
Magyarázatot persze tudnék találni, miért így lett megcsinálva a rendszer, kellett egy alsó határ ami alatt már túl kevés épülete van az országnak, és legalább a kopással ne nőjenek mégjobban a költségei az amúgyis kevés jövedelem mellé...
Megyek és szavazok a változásra.. Kopjon csak mindenütt.
Satovári Klán (#327287)
|

06-30-2007, 23:10
|
 |
Member
|
|
|
|
UI: Tudom, hogy Lopi bácsinak nem ez volt az eredeti felszólalása, de az, hogy valaki beregel egy országot, és csak annyi a dolga, hogy beépíti kvtárral, nem egy szimpatikus lét...
Volt nekem is ilyenem, hogy ritka gép előtti lét mellett mégse vesszen kárba az idő, de rühelltem... napi egyszer viszont ígyis-úgyis benéztem, ha meg mégse, se történt semmi. Így legalább a napi 1 ránézésre rákényszerülne még egy tekiíró is.
Satovári Klán (#327287)
|

07-02-2007, 06:33
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani
Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.
Last edited by Non Omnis Moriar; 07-02-2007 at 06:38..
|

07-02-2007, 09:53
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani
Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.
|
lehet csak én vagyok negatív hozzáállással de nem hiszem h ilyen jellegű átalakítás bekerülne a közeljövőben, nem hinném h túl sok ember teccését elnyerné, annak ellenére se h alacsony hekin még olcsó a felfedezés, a játék 200 hektárra lett kitalálva, és ezt már mindenki megszokta
|

07-02-2007, 11:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Brown
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen. 
|
Már bocs de én nem olvastam olyan szabályról, hogy ne lehetne kirakni a piacra tekercseket. most komolyan hol van olyan szabály hogy ne tehetnék ki vmit folyamatosan a piacra??? Én csak egy figyelmeztetést látok a súgóban, hogy a piac nem raktár, úgyhogy könnyen jöhetnek a csúnyabácsik és lenyúlhatják a cuccost hazafele...

08-03-2007, 11:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha hozzányúlunk a tekikopáshoz, akkor nemcsak a 200 heki alatti kopást kéne módosítani. A nagyobb országok tekikopását növelni kéne.
Egy 1000 hektáros vagyonnal nem rendelkező gnómnak jelentős kiadás az 5% tekikopás pótlása. Egy 12000 hektáros gnóm viszont szinte észre sem veszi, hogy kopnak a tekik. Ez azért van, mert a bevétel nagyjából a területtel arányos, a tekire fordított kiadás viszont fix.
Szóval szerintem 1000 hektár felett is nőnie kéne a tekik kopásának, bár nyilván nem olyan mértékben, mint régen.
Egér a sajton... (#3744)
|

08-03-2007, 12:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Az alapötletet támogatom, főleg ha bekerül, hogy az építés alatt lévő hekit is viszed magaddal.
|

08-03-2007, 13:46
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon
|

08-03-2007, 13:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon
|
Ez nem véletlenül van így, ha már a piacon tartod a tekercseidet, legalább szintenként 1x kopjon az is...
|
|
Posting Rules
|