Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A tekercs kopások határának módosítása.
Javaslom. 70 61.40%
Közönbös 26 22.81%
Nem javaslom 20 17.54%
Multiple Choice Poll. Voters: 114. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-30-2007, 22:02
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 17%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen.

És ez a másik dolog,amit nem lehet bizonyítani .. hisz mivan akkor,ha valaki a nagyobb nyereség reményében rakja ki drágábban az áruját ... mindenki ezt teszi .. csak van,aki pont tekerccsel és pont úgy,hogy az ne kopjon.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-30-2007, 23:00
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
véleményem szerint meg 200 hektár alatt is kopjon a tekercs.. nem értem, hogy egy 200hektár alatti ország miért élvez ilyen előnyöket.. nem tartom logikusnak..
Ez tetszik
Magyarázatot persze tudnék találni, miért így lett megcsinálva a rendszer, kellett egy alsó határ ami alatt már túl kevés épülete van az országnak, és legalább a kopással ne nőjenek mégjobban a költségei az amúgyis kevés jövedelem mellé...

Megyek és szavazok a változásra.. Kopjon csak mindenütt.

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote
Old 06-30-2007, 23:10
Seldon's Avatar
Seldon Seldon is offline
Member

UI: Tudom, hogy Lopi bácsinak nem ez volt az eredeti felszólalása, de az, hogy valaki beregel egy országot, és csak annyi a dolga, hogy beépíti kvtárral, nem egy szimpatikus lét...
Volt nekem is ilyenem, hogy ritka gép előtti lét mellett mégse vesszen kárba az idő, de rühelltem... napi egyszer viszont ígyis-úgyis benéztem, ha meg mégse, se történt semmi. Így legalább a napi 1 ránézésre rákényszerülne még egy tekiíró is.

Satovári Klán (#327287)
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 06:33
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani

Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.

Last edited by Non Omnis Moriar; 07-02-2007 at 06:38..
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 09:53
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani

Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.
lehet csak én vagyok negatív hozzáállással de nem hiszem h ilyen jellegű átalakítás bekerülne a közeljövőben, nem hinném h túl sok ember teccését elnyerné, annak ellenére se h alacsony hekin még olcsó a felfedezés, a játék 200 hektárra lett kitalálva, és ezt már mindenki megszokta
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 11:05
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen.
Már bocs de én nem olvastam olyan szabályról, hogy ne lehetne kirakni a piacra tekercseket. most komolyan hol van olyan szabály hogy ne tehetnék ki vmit folyamatosan a piacra??? Én csak egy figyelmeztetést látok a súgóban, hogy a piac nem raktár, úgyhogy könnyen jöhetnek a csúnyabácsik és lenyúlhatják a cuccost hazafele...

Reply With Quote
Old 08-03-2007, 11:32
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Ha hozzányúlunk a tekikopáshoz, akkor nemcsak a 200 heki alatti kopást kéne módosítani. A nagyobb országok tekikopását növelni kéne.
Egy 1000 hektáros vagyonnal nem rendelkező gnómnak jelentős kiadás az 5% tekikopás pótlása. Egy 12000 hektáros gnóm viszont szinte észre sem veszi, hogy kopnak a tekik. Ez azért van, mert a bevétel nagyjából a területtel arányos, a tekire fordított kiadás viszont fix.
Szóval szerintem 1000 hektár felett is nőnie kéne a tekik kopásának, bár nyilván nem olyan mértékben, mint régen.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 08-03-2007, 12:47
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Az alapötletet támogatom, főleg ha bekerül, hogy az építés alatt lévő hekit is viszed magaddal.
Old 08-03-2007, 13:46
Rém Rém is offline
Member

Longevity: 98%

Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon
Reply With Quote
Old 08-03-2007, 13:52
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Rém View Post
Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon
Ez nem véletlenül van így, ha már a piacon tartod a tekercseidet, legalább szintenként 1x kopjon az is...

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules