|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-01-2007, 05:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mert ugy gondolod, hogy pl egy Ildi, Judit, Zoli, Gyula, Remy klan nem tudta volna felvenni?
Hupsz a Lalit kihagytam, de csak azert, mert mar 2 hete szinte alig latom, nagyon sok idejet elveszi a munka es a kigyermeke 
|
Remy:
az az igazság hogy 5 elf-hez ha klántámadás lett volna nehezen jöttök be esetleg ugy ahogy a Kriszta és az Arwyl csinálta hogy 1 esével szedtek le de 5 elf volt és akkor ha ment volna az első támadás az elfek átalakultak volna szerintem.

|

08-01-2007, 09:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
kár, mert voltak ott olyan fanatikus és jó játékosok, akik felvehették volna a versenyt monroékkal, sajnos sosem tudjuk már meg milyen eredménnyel végződött volna egy ilyen csata.
|
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.
Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
|

08-01-2007, 14:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.
Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
|
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu.... Szerintem a fele ido se menne, plane hogy mar most hallom, hogy fordulni akar par tagotok.... 

08-01-2007, 15:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu.... Szerintem a fele ido se menne, plane hogy mar most hallom, hogy fordulni akar par tagotok.... 
|
Biztos hogy nem fog menni, mert eredetileg is csak eddig a pontig volt tervezve a pályafutása a klánnak. (De igazat adok neked, nem könnyű feladat, de látod magyarban Sergnek csak megy!  ) Felhozzuk még a srácokat erre a 300k körüli értékre, hogy ha valaha visszatértek akkor ott legyünk mi is egyből, de utánna tuti SZK lesz, én már vipet sem ádozok rá az 100%!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

08-01-2007, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu....
|
Tényleg nem. Ezért is gratuláltam neked is külön korábban.
Nem csodálom, hogy untátok a banánt csak szar volt szembesülni vele, hogy eltűnt a cél amikor odaértünk 
|

08-01-2007, 18:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...

|
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
|

08-01-2007, 19:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
|
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
|

08-02-2007, 09:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
|
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak. És a kis csopi létszám miatt ezek a csalások sokkal jobban sértik az egész szintet, de jobban is szemel tarthatóak. Én pl sokat csalódtam egy általam nem túlontúl kedvelt, de kimondottan nagyra tartott játékos elveiben.
|

08-02-2007, 18:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak.
|
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez 
|

08-02-2007, 19:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez 
|
Nem most volt monró az anarchba pakolás sem... te nem emlékezhetsz rá.... Én nem tudom most mik zajlanak,jó ideje nem játszom angolon,de te pedig már csak a szint hattyúhalálára érkeztél.Igazat adni, meg vádaskodni nem akarok,hiszen véleményem csak azon múlna kiből mit láttam eddig és mit tudok elképzelni azok után. (bár amilyen érdektelenné vált a szint a csalásokon is csak mosolyogni lehetne)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|