Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-01-2007, 05:32
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mert ugy gondolod, hogy pl egy Ildi, Judit, Zoli, Gyula, Remy klan nem tudta volna felvenni?

Hupsz a Lalit kihagytam, de csak azert, mert mar 2 hete szinte alig latom, nagyon sok idejet elveszi a munka es a kigyermeke

Remy:
az az igazság hogy 5 elf-hez ha klántámadás lett volna nehezen jöttök be esetleg ugy ahogy a Kriszta és az Arwyl csinálta hogy 1 esével szedtek le de 5 elf volt és akkor ha ment volna az első támadás az elfek átalakultak volna szerintem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-01-2007, 09:19
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
kár, mert voltak ott olyan fanatikus és jó játékosok, akik felvehették volna a versenyt monroékkal, sajnos sosem tudjuk már meg milyen eredménnyel végződött volna egy ilyen csata.
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.

Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 14:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.

Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu.... Szerintem a fele ido se menne, plane hogy mar most hallom, hogy fordulni akar par tagotok....
Old 08-01-2007, 15:00
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Quote:
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu.... Szerintem a fele ido se menne, plane hogy mar most hallom, hogy fordulni akar par tagotok....
Biztos hogy nem fog menni, mert eredetileg is csak eddig a pontig volt tervezve a pályafutása a klánnak. (De igazat adok neked, nem könnyű feladat, de látod magyarban Sergnek csak megy! ) Felhozzuk még a srácokat erre a 300k körüli értékre, hogy ha valaha visszatértek akkor ott legyünk mi is egyből, de utánna tuti SZK lesz, én már vipet sem ádozok rá az 100%!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 18:40
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu....
Tényleg nem. Ezért is gratuláltam neked is külön korábban.
Nem csodálom, hogy untátok a banánt csak szar volt szembesülni vele, hogy eltűnt a cél amikor odaértünk
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 18:54
Everlasting Everlasting is offline
Member

Quote:
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 19:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 09:16
Member

Quote:
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak. És a kis csopi létszám miatt ezek a csalások sokkal jobban sértik az egész szintet, de jobban is szemel tarthatóak. Én pl sokat csalódtam egy általam nem túlontúl kedvelt, de kimondottan nagyra tartott játékos elveiben.
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 18:43
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak.
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 19:44
Member

Quote:
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez
Nem most volt monró az anarchba pakolás sem... te nem emlékezhetsz rá.... Én nem tudom most mik zajlanak,jó ideje nem játszom angolon,de te pedig már csak a szint hattyúhalálára érkeztél.Igazat adni, meg vádaskodni nem akarok,hiszen véleményem csak azon múlna kiből mit láttam eddig és mit tudok elképzelni azok után. (bár amilyen érdektelenné vált a szint a csalásokon is csak mosolyogni lehetne)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules