|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

07-24-2007, 06:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
na ugye hogy leüthető :P Akkor hajrá indulás egységbe az erő még csak szátok van addig kell a szabályokat átirogatni ha elkezdtek játszani már nem. ja hogy sok idő várok mindenkit szerettel. JA igen minek ennyi ház aki tud játszani meg számolni az rájön. Remélem értitek már mire fel mondtam hogy a fele szabály módosítás is sok. Mert még csak magyarázkodtam addig senki nem értette meg. Hogy mikor én feljöttem ide akkor már ott rohadtam lent egy ideje csak mikor volt kiken felmásznom akkor jöttem fell és a lufi orikon meg már nem volt nehéz. De ha senki nem akar feljönni mindenki csak beszél akkor és sem tudok még magasabbra jutni :P
|
Mondjuk sztem azért nem mennek fel mert egy ilyen orit egy nap alatt szétütnek és nekik jobb lent értelmes csatákat vívni, mint fent az égbe egy orit szétveri egy nap alatt. 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-24-2007, 10:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kiskaput? Kiskapu akkor van, ha azzal valamit kikerülnek. Mit kerülnek ki a mostani toposok azzal, hogy ellátják a piacot folyamatosan áruval? Semmit. Kötelező fellépni? Nem.
Persze nézhetjük más oldalról is: kötelező, hogy legyen a piacon áru? Nem. Legyél önellátó, és a területed jelentős része legyen bánya, és folyamatosan képezz seregeket.
Ezt most nem kell megtenned, mert megteszi helyetted más.
Számomra az jön le ebből a kirohanásodból, hogy "úristen, most azonnal változtatni kell a topos rendszeren", hogy észrevetted, hogy más ezt csinálja, és Te valamiért nem tudod ugyanezt megtenni.
Miért zavar, hogy más meg tudja?
Azért, mert valaki csinál valamit, amit Te nem tudsz, nem kell egyből változtatni rögtön a szabályokon. A szabályok vannak, élni kell velük. Más tud, próbálj meg Te is alkalmazkodni a jelenlegi szabályokhoz. Ne a saját játékstílusodhoz és jelenlegi helyzetedhez akard mindenáron alakítani a szabályokat, és ezzel mások játékát.
|
Nem most vettem észre, félre ne érts. Már rég tudom hogy ezt csinálják. Egyenlőre nem is akarok feltörni a csúcsra. Látom a kiskaput 2 féleképp értelmezzük. Akkor mond már meg nekem minek van az 1800 kör utáni jelenlegi morálbüntetés? hmm? Nem azért hogy "serkentse" az orikat lépjenek fel? Ha azt nézem amit írtál magyarul csak dísznek van.
Áruból van elég tudom kereslet kínálat, de ha nagy a kínálat akkor is lehet magas az ár ha felverik, de ez más lapra tartozik. Nem nehéz manipulálni a piacot, ehhez tőke kell valameilyen formában. Akkor lássák el ha ennyire akarják a piacot áruval, de ne 5-10 ezer köröket legyenek ott, vagyis lehessenek csak jól nehezítődjön meg a dolguk. És akkor "visszaválaszolok" nem lesz kötelező akkor sem lépni, maradjon ha akar örökké, csak nem fogja megérni. Szerintem így kellene. Amúgy meg nem hiába vannak több helyen ugyanazok rég óta.............
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és azt a kiskaput Te is ugyan úgy kihasználhatod, ha folyamatosan fogókat pakolsz ki 
viszont ha nem vagy VIP, akkor nem lehet szövetségen belül pénzt küldeni, csak a piaccal 
|
Ismerem ezt a módszert én is. Szerintem általában nem szövitársak utalnak egymásnak csak ez szépen le van vajazva. Ha meg úgy nézzük lehet semmit se kell tenni az adott orinak és máris milliárdos.
Last edited by zulu master; 07-24-2007 at 11:05..
|

07-24-2007, 11:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Így néz ki a feljutás súgó, gondolom ez nem új senkinek sem:
Feljutás
A játék egyik lényeges célja, hogy folyamatosan egyre feljebb és feljebb juss a csoportok között, lásd csoportrendszer súgó, így egyre jobb és jobb játékosokkal kerülj össze. Ehhez teljesítened kell bizonyos feltételeket.
Arwyl javaslatát támogatom, ez tökéletesen ellehetetlenítené a nagy termelőket, ezáltal kevesebb lenne a csalás a játékban.
Quote:
Originally Posted by Ati
Így a szintlépésre se tudsz felkészülni, és méginkább maradsz ott, ahol vagy. Ez teljesen felejtős.
|
1000 kör alatt fel lehet készülni egy szintlépésre, 1800 kör felett pedig lázonganak az emberek.
Arra inkább nem térek ki, hogy az 5. szinten lévő 300k értékű országok nem is felkészülni akarnak a következő szintre, inkább felkészíteni másokat úgy, hogy a vagyonukat átruházzák.
Nem értem mi a probléma azzal, ha több ezer top kör után nem lesz termelése? Ezzel szintlépésre kényszerül, de ha nem akar, még mindig maradhat, igaz értelme nincs.
Pl 5U topjában azt a 3 országot nem lehet elérni, mert 100k érték különbségnél 0 hektár a foglalás. 5. szinten 5-6k hekire feljutni szabályosan nem lehet. Így próbálja meg vki leszedni őket onnan.
Last edited by Arwen; 07-24-2007 at 11:33..
|

07-24-2007, 12:58
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hadd szoljak egy picit hozzá  ))
Fent a topban iszonyatos távolság van egyszerüen nem lehet leszedni, ha valaki mást mond akkor nem ezzel a játékkal játszik.
4. helytől már nem lehet felfedezni és ha a 3. majd 70-80 körre van akkor hogy szedjem le sereggel???
nem kell mentegetőni voltam a 4. helyen  ) egyszerüen semmit se tudtam csinálni, aztán meguntam és felléptem.
A másik megjegyzésem
Nem a topos oriknál van a nyers egy része, nem is értem miért ezzel megy a pedálozás  ) általában lejjeb van az az ori akinél van a nagy mennyiség  )
csak gondoltam megirom hogy ezzel már ne mentegetözön senki se.
1. Hogy leszedni fentről
2. Kell a top mert ök igazgatják a piacot
|

07-26-2007, 22:12
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
1, A javaslatot nem tartom szükségesnek. Nem hiszem a B ben az A top30 ban mar orszgággal rendelkező emberek ne tudnának 200 kör megoldani. Foleg hoyg a moral meg ot t nem si esik olyan nagyon.
2,3, Ezeket a javaslatokat én is összevonnám aárcsak az előttem szóló. Személy szerint ebben látom a megoldást hogy ne legyenek magasan orik, illetve ha vannak vagy fel akarnak menni akkor legyen mar negativuma is. Aki vitt mar fel orit es elérte a moral maximum esését tudja hogy senkit nem érdekel ez. Nervetségesen egyszerű a házak visszaépítése.Barakk meg nem is kell. A haszon amit itt szerez sokkal több mint amibe ez kerül neki.
4, Ennek se látom szükségességt főleg annka fényében hogy a 2,3 javaslat elég szigorítás lenne.
|
Azért azt megnézném hogy milyen olcsó is.... amikor a nyersanyag ár hónapok óta a csillagos eget veri egyfolytába egy csoportba hogyhogy épitse vissza
|

07-27-2007, 20:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nah a topp :)
Tudom hogy énnel nem kezdünk mondatot de pár sör után szabad 
és mielött bárki szidna végigolvastam mind a 6 oldalt és probálok valamit reagálni tapasztalataim szerint.
ÉN szerény személyem szerint valami olyasmi büntit kéne bevezetni hogy 5000 top kör felett(nem kéne a szabis köröket beleszámolni...) körönként egyre töb épület bontodjon le mint a szabisoknál pl: 5000 kör felett körönként egy 5100 felett körönként 2 stb... és nem lehet elszakni a többi a toppot verni akaro oritol mert mondjuk 7k top kör után ugy esne vissza az illetö hogy szintet kéne lépnie...
igy nem lesz az hogy fent napi 1-2000 könyvtárral napi 1-2 milliárdot termel valaki folyamatosan...
továbbá:
és nem kell ahhoz 2-3k heki hogy valaki kézbetartsa a piacot volt má rá példa hogy az 5/u-ban 1000-1100 hekin bediktáltunk 5k-s fegyver 1k-s kö és fa árat és nem is kelett hozzá tul nagy töke... ez után meghalt a katipiac nem volt csak 50k-ért ijj/lo 45kért kati... holott azelött 30kért alif lehetett eladni valamit...
továbbá:
az 1k hekis piacos példa is mutatja hogy teljesen felesleges megengedni az oriknak hogy 3-4 honapon keresztül ne lépjenek feljebb...
összefoglalva:
szerintem szükséges a top kordában tartása, és köszönöm mindenkinek aki végigolvasta
üdv.: Jezs
|

07-27-2007, 23:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Nem, minden szinten az első 4 hely valamelyike kell és ennyi. Csak azért mert nektek ez nem tetszik engem még vonz hogy minden szinten én legyek az első és bevehetetlen atom stabil oriaim legyenek. Ha nem tetszik gyertek üssetek le bármelyik csopiba vagy az aktuális elsőt. Jaj az túl nehéz sok idő nem lehet stb rinya meg nem érdekel ezért akartok szabályt módosítani. Fogadok bárkivel hogy lehet, bár nem vagyok az örökös háborúim miatt túl népszerű de kb 1-1,5év múlva tuti hogy én leszek az első minden csopiba. Ezt minden nagy képűség nélkül mondom.a még csak ilyen amatőr sírós játékosok vannak addig ez kivitelezhető persze ha nem írjátok folyton át a játékot hogy nektek könnyebb legyen
|
Ez már már vicces.
Tény én megértem hogy májer dolog bármelyik szinten is elsőnek lenni, node mivan tovább???
Én már ha az első 10-be voltam utnam magam és léptem a szintet, mert éveket kellett volna szenvednem hogy szabályosan beelőzzem a nagyvalószínűséggel felettem lévő 4-5 csalót (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen)
1-1,5 év alatt ne haragudj Te még az A-ba se jutsz fel
A témához annyit, hogy 1.-t támogatom!
Az extrém termeléssel nem értem mi a gond, menj te is oda, vagy verd le őket , a gond inkább az hogyan juthattak és távolodhattak el így országok szabályosan, és vajon mért nem lehet őket még mindig megközelíteni, ha szabályos játékot feltételezünk?

07-31-2007, 16:08
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem úgy tetszene, hogy mondjuk 2000 top körtől 12000 top körig folyamatosan csökken az összes termelés. 7000 top körnél 50%, 12000 top körnél pedig 0%. Bár a 12000 top kör túl soknak tűnik.
|
Sziasztok!
Nekem ez a javaslat tetszik azzal, hogy 2k top kör után exponenciálisan csökken a termelés 7k körig. 7k top körnél tovább nincs termelés. Azért ez súlyozva kb. 3-3500 kör fullos termelést jelent, ami majdnem fél év normál csoportban. Ez alatt megszedheti magát az aki szabályosan felért oda, és a csökkenő termelési periódusban vagy a végén van ideje átépülni. Akik meg most ott vannak, azoknak biztosítanék egy átmeneti periódust, viszont nem 0-ról indítanám a topköreiket a szabály bevezetésekor, hanem 20%-kát venném a jelenleginek, tehát ha 17k kör óta ott van, akkor már 3400 top körnál tartana a számláló a termeléscsökkenés tekintetében.
|

08-01-2007, 10:47
|
Member
|
|
|
|
nem vagyok biztos benne hogy a topban termelnek is e vagy csak ott van az ori  )
igy lehet hogy a termelés visszafogása nem hozza meg a kivánt eredményt  )
valami más kénne  )
|

08-01-2007, 11:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
nem vagyok biztos benne hogy a topban termelnek is e vagy csak ott van az ori  )
|
Mi másért lenne ott?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|