Quote:
Originally Posted by Burning
ne haragudj, én nem azt mondtam, hogy nem megoldható...mert 300 mrd-vel, még 5k-s gabonaár mellett is húznátok egy évig.
na, de ha lenne 300 mrd-m akkor azt nem éheztetős orira költeném el egy év alatt, hanem akkor szétcsapnám mindenkinek a fejét egy szimpla orival, ha kisér meg simán belefér egy seregcsere, aztán patt. és ezt még értelmesebbnek is tartom annál, hogy esetleg nyerjek 10% barakkot plusszba (nem mondom jó lenne), de inkább nem. ez persze csak az én véleményem, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik  
|
hat igen..viszont az a baj h a 300 mrd nem az 5 szinten gyul ossze hanem menet kozben,es ez eleg nagy problemat okozna,ezert szukseges minden szint topjaban penzt csinalni mert ha szint kozepen elfogy a penz akkor tenyleg abba a helyzetbe kerulnenk mint azt az elobbi oldalakon is lathattuk (ehezes,es ezmiatt szetesne az ori) es nem mindegy azert h csak vegyunk 1000 hekis orit amihez legalabb kell 140 tanya es 10 raktar h 9 korig elegendo legyen a kaja,szoval nem mindegy h van-e akar 100 templomod vagy 100 kocsmad vagy 100 barakkod pluszban,szerintem...de ahogy te mondtad "mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik

"