|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-30-2007, 07:51
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal 
|

07-30-2007, 07:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal 
|
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk 
|

08-01-2007, 18:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...

|
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
|

08-01-2007, 19:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
|
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
|

08-02-2007, 09:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
|
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak. És a kis csopi létszám miatt ezek a csalások sokkal jobban sértik az egész szintet, de jobban is szemel tarthatóak. Én pl sokat csalódtam egy általam nem túlontúl kedvelt, de kimondottan nagyra tartott játékos elveiben.
|

08-02-2007, 18:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak.
|
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez 
|

08-02-2007, 19:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez 
|
Nem most volt monró az anarchba pakolás sem... te nem emlékezhetsz rá.... Én nem tudom most mik zajlanak,jó ideje nem játszom angolon,de te pedig már csak a szint hattyúhalálára érkeztél.Igazat adni, meg vádaskodni nem akarok,hiszen véleményem csak azon múlna kiből mit láttam eddig és mit tudok elképzelni azok után. (bár amilyen érdektelenné vált a szint a csalásokon is csak mosolyogni lehetne)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
|
|
Posting Rules
|