Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-30-2007, 07:51
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-30-2007, 07:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 18:54
Everlasting Everlasting is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
A legtisztább csoport amiben valaha játszottam.Ezért élveztem mert nincsene utalgatások, ismeretlen országok hirtelen megjelenése vagy jksz...
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
Reply With Quote
Old 08-01-2007, 19:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
persze, hirtelen ismeretlen, új ori irányítók vannak, akik beverik a másik ujonan visszajött orit, aki azután újráz és belép a támadó klánjába, ugye monró?
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 09:16
Member

Quote:
Biztosan van ilyen is, de sokkal gázabb ha az uj oriirányító ahogy fogalmazol hoz magával még 2 orit és 3-at visz ugye egyetértünk Ars?
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak. És a kis csopi létszám miatt ezek a csalások sokkal jobban sértik az egész szintet, de jobban is szemel tarthatóak. Én pl sokat csalódtam egy általam nem túlontúl kedvelt, de kimondottan nagyra tartott játékos elveiben.
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 18:43
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Egyet. Így is kevesen vannak a szinten, ha valakik több orit visznek igen mókás helyzet állhat elő. De a tény az, hogy szerintem ezen a szinten is voltak csalások, stiklik, emlékszem topban lévő orik közül is volt akiket anarchba raktak.
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 19:44
Member

Quote:
Hát nemtom te melyik csopiról beszélsz, de ebben az angol1A-ban semmi olyan nem történt nagyon régen ami akárcsak gyanus is lehetett volna... Persze vannak olyanok, mint Madzin akiknek gyanu sem kell egy-egy összeesküvéselmélethez
Nem most volt monró az anarchba pakolás sem... te nem emlékezhetsz rá.... Én nem tudom most mik zajlanak,jó ideje nem játszom angolon,de te pedig már csak a szint hattyúhalálára érkeztél.Igazat adni, meg vádaskodni nem akarok,hiszen véleményem csak azon múlna kiből mit láttam eddig és mit tudok elképzelni azok után. (bár amilyen érdektelenné vált a szint a csalásokon is csak mosolyogni lehetne)
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

Posting Rules