|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-29-2007, 19:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Madzin
Vagott verzio!
Ugyis torlitek amit most fogok irni. Ismerem mar a stilusotokat.
Szoval 2 hete megy a ceco es a fordulas.
Nekem nem tetetek lehetove hogy fedezzek , mint azt el is ismerted szandekossan ( megvan a logja a beszelgetesunknek) de a szkarabeszekat sikeressen felhoztatok. Myth meg a el is ismerte a forumon sot azt is megigerte hogy marad amig jobban nem jonnek fel.
Egyszoval ossze jatszottok szkarabeuszekkal. ( Kell annal jobb bizonyitek mint ami ott van fent.)
Tesek megnezni a kroinikat , hadja magat myth szandekossan leverni.
Klanbol azert tettem ki az embereket hogy klanba ne tudjanak beverni. Ez eleg egyertelmu. Foleg a szabisok es a fordulos ures orik mentek. Ez is egyertelmu.
Sajnalom hogy keresztul huztam az uzleteteket.
Jatekos palyafutasom egyetlen hibaja volt hogy a bandaddal szoba altam.
Ezek utan valoszinuleg majd "nem kivanatos szemely leszek" a jatekban.
Ez a stilusotok. Ati nem veled van bajom hanem ezekkel. Remy a jatek tisztasagat hivatott felugyelni de mondjuk ki csal o is.
En a heyedben lecserelnem az egesz bandat.
Na szoltam remelem minel tobben olvassatok....
Ati nezd mar meg mi tortenik A ban! Latod hogy csalnak? Irja a forumon hogy jonnek kovetkezo koben addig marad amig le nem verik, erre tenyleg jonnek, elittel 
|
Az jo, erre legalabb tudok valaszolni.
Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen.
Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza
Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan. 
Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele
Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess.
Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni.
Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket.
Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt.
Nem erdekel a logod, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas?
Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit.
Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast.
Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre.
Last edited by Remedy; 07-29-2007 at 19:34..
|

07-29-2007, 19:30
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Szép szájkarate...am nem tom mi van ott fent, sőt nem nagyon érdekel, de sztem nem azt kéne gymás fejéhez vágni hogy te itt adtál le földet, te ott, hanem azt hogy ekkor meg ekkor úgy beütöttelek x sereggel hogy csak néztél.De lehet nem így van...
|
Mivel te is a jatek resze vagy tudnod kell mi folyik it..
|

07-29-2007, 19:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Neveket tenyleg nem lett volna szabad irnom. De hat olyan egyertelmu 1 szabi , 1 idegbeteg, 1 meg kronika....
|
Tényleg egyértelmű 
Te is velünk vagy, mert kitetted azokat is akik esetleg visszatámadhattak volna  Egyébként meg bazijók vagyunk és Ildi, mint minden érett játékos egyértelműen láthatta amit te nem, hogy egy hadművelet elején vagyunk és nem nehéz kitalálni mi fog következni... Azt is elárulom priviben ha akaraod, hogy te leszela következő!    
|

07-29-2007, 19:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az jo, erre legalabb tudok valaszolni.
Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen.
Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza
Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan. 
Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele
Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess.
Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni.
Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket.
Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt.
Nem erdekel a logot, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas?
Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit.
Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast.
Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre.
|
Akkor erre en is tudok valaszolni:
Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo.
Sereget meg ti akartatok atadni mert leptetek le.....
Csak a leadasrol nem volt szo.
|

07-29-2007, 19:40
|
Junior Member
|
|
|
|
Normalis jatekban nem sok embernek lenne eselye elenem.
Edig azt hiszem Angel , es Moon tudott legyozni haboruba.
De igy nincs ertelme felvenni a kesztyut se.....
Amugy nem tudom miert csodalkozom. A bucsu levelembe irtam hogy kapcsolatok baratsagokat hoz letre a jatek ez az ereje.
Valameikotok raadasul elismeri hogy eletben tenyleg baratok de ok bizony nem csalnak.
Nem nem nem nem ertem magam. Miert teszem egyeltaln szova? Ulnom kellene es varni hogy kijatszanak a tamadoknak...
Last edited by Madzin; 07-29-2007 at 19:46..
|

07-29-2007, 19:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor erre en is tudok valaszolni:
Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo.
|
Igen, igen. Epp annyit tettunk erted, amennyit te miertunk: semmit.
Azaz ez nem teljesen igaz, mert te meg raadasul jol ki is csesztel velunk.
Legy ra buszke, meg magadra is 

07-29-2007, 19:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy pár hónapon belül oszlattak 2 TOP klánt is.  (azaz eddig 1-et, de a másiknak sem sok híjja már.  )
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-29-2007, 20:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De igy nincs ertelme felvenni a kesztyut se.....
|
őőő tehát ezek szerint én is csaltam  jó tudni...
|

07-29-2007, 20:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
...
...
|
OFF:
Madzin=Jupi? 
ON
|

07-29-2007, 20:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete)
Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever.....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|