|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-26-2007, 17:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Amiket én is olvastad tőled elég jók voltak. Úgyhogy sztem tökéletesen jó értelemben gondolta. 
|

07-26-2007, 19:03
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Amiket én is olvastad tőled elég jók voltak. Úgyhogy sztem tökéletesen jó értelemben gondolta. 
|
fogjuk rá 
|

07-26-2007, 19:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ati: ez már nem teljesen ide tartozik,de azért megkérdezem:
a földrengésnél, tűzgolyónál és minden más azonnal ható varázslatnál jár valami védelmi bónusz?...mert a súgóban nincs olyan ,hogy járna, gondolom akkor nem jár,viszont akkor nem értem ,hogyha egy 36 körös viharnál,amit le lehet varázsolni magadról ,annál miért jár 2x-es védőbónusz...sztem ha 36 körös viharnál(sőt ,már 2 körösnél is) jár valami bónusz,akkor azonnal ható varázslatoknál is kéne járnia,mert ez így szerintem nincs jól,hogy viharnál meg szárazságnál(amit le is tudsz magadról varázsolni) jár bónusz,méghozzá nem is kevés,és a többinél nem jár...
|
Viszont egy azonnal ható ártó semmilyen készülicsökkenéssel nem jár a védőoldalon, viszont míg egy 36os száraz-vihart levarázsol egy variban gyengébb mondjuk 6-8 körösével, az szépen megeszi a készültségét, és akkor még vissza is kaphatja rögtön.
|

07-27-2007, 12:57
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Viszont egy azonnal ható ártó semmilyen készülicsökkenéssel nem jár a védőoldalon, viszont míg egy 36os száraz-vihart levarázsol egy variban gyengébb mondjuk 6-8 körösével, az szépen megeszi a készültségét, és akkor még vissza is kaphatja rögtön.
|
ez igaz  ...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|