|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-24-2007, 19:57
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
nem arról a tolis gnómról beszéltem, hanem egy hasonló felépítésű oriról, mint a tied
nincs rá túl nagy esély, hogy az a gnóm csak úgy belédkössön, ha látja a szöviteket, de ha ti alapból 3-5 mészárral köszöntök egy semleges orira, akkor erkölcsileg nem álltok a helyzet magaslatán, és minden bizonnyal megérdemelted azt a pirosat 
|
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...
|

07-24-2007, 20:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Metalka
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...
|
mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? 
|

07-24-2007, 22:35
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.
|

07-25-2007, 08:29
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.
|
es ha a tolik feddve vannak? :P de ha nincsenek akkor is 2 keszultsegre nem lenne eleg ideje :P amugy az intezobe legfelul van a barakk szoval az nem sokat tenne nekik,es lenne egy kis gond amig az ortornyokbol es a raktarbol elfogya az ember :P
|

07-25-2007, 08:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? 
|
ha nemvagy kepben akkor miert szolsz bele? :P arrol a tolis oritervrol van szo amit elozo oldalakon dumaltunk..olvass vissza
|

07-25-2007, 08:53
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
600 barakk es 85 torony :P szoval csak 68.5%
|
javítsatok ki ha én látom rosszul, de nézzük csak az orid:
van 60%barakk, 8,5%torony, és min.17%ház
vagy éhezteted, de akkor pengén csinálod, és így van 14,5%kocsmád+tornyod+raktárad
kerülj szembe a szövinkkel, a hadisunk is leártóz és begyújt, a másik végig rneget
lehet h be bírnál mindannyiunkat ütni, de jóval több sereg kisérne vissza mint szeretnéd, és a szövi 3 tagja gyújtana(köztük egy varis óriás  ) és 4-en rengetnének
nem hiszem h tisztában vagy vele mekkora károkat okoz 1000hekin a gyújtogatás+rengetés
(emellé még elférne egy vihar is, amit a minimális varid miatt nem bírnál leszedni és erre ne mond azt h nem menne el pár kör alatt a lakosságod nagyrésze, mert nem igaz!
|

07-25-2007, 09:00
|
Member
|
|
|
|
Szerintem nincs is neki kocsmája, de, így is elég gyengusz. 
|

07-25-2007, 09:33
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
a szövi 3 tagja gyújtana(köztük egy varis óriás  )
|
Az mondjuk leesne az állam, ha az óriásom elkezdene gyujtogatni. Ehez van valami patch-ed, hogy a szövid óriása gyújt? (Hol tudom letőteni?  )

07-25-2007, 09:41
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
es ha a tolik feddve vannak? :P de ha nincsenek akkor is 2 keszultsegre nem lenne eleg ideje :P amugy az intezobe legfelul van a barakk szoval az nem sokat tenne nekik,es lenne egy kis gond amig az ortornyokbol es a raktarbol elfogya az ember :P
|
Ha a leírt oridat kellene gyújtani akkor lenne lehetőség rá. mert nem lenne annyi varid, ami átvinné a tolist. nagy a valószínűség, hogy simán szétszednének.
|

07-25-2007, 09:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az mondjuk leesne az állam, ha az óriásom elkezdene gyujtogatni. Ehez van valami patch-ed, hogy a szövid óriása gyújt? (Hol tudom letőteni?  )
|
bocs azt tényleg pont, nem 
ennyi hülyeségtől már én se látok tisztán, de ha kell megoldjuk    
(amúgy senki másnak nem tűnt fel a dolog ezért zőőd jár  )
Last edited by -Ede-; 07-25-2007 at 09:44..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|