|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-24-2007, 19:39
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
koszi a pirosat...miert is kaptam? :P
|

07-24-2007, 20:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Metalka
koszi a pirosat...miert is kaptam? :P
|
ugyan nem tőlem kaptad, de lenne egy tippem 
idejössz, és elkezdesz fikázni egy amúgy átlagos oritervet...
van egy ötletem... számold ki, hogy Magadat hányszor tudnád beverni, ki hányszor rengethetne széjjel, és utána gondold át mégegyszer, vajon milyen erős annak a gnómnak a védelme 
|

07-24-2007, 20:31
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ugyan nem tőlem kaptad, de lenne egy tippem 
idejössz, és elkezdesz fikázni egy amúgy átlagos oritervet...
van egy ötletem... számold ki, hogy Magadat hányszor tudnád beverni, ki hányszor rengethetne széjjel, és utána gondold át mégegyszer, vajon milyen erős annak a gnómnak a védelme 
|
3 meszar utan nem artana,mivel nem tudna...tolik pedig feddve volnanak,s ha ennyiert pirosat osztogattok akkor szepek vagytok na...
|

07-24-2007, 20:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
3 meszar utan nem artana,mivel nem tudna...tolik pedig feddve volnanak,s ha ennyiert pirosat osztogattok akkor szepek vagytok na...
|
nem arról a tolis gnómról beszéltem, hanem egy hasonló felépítésű oriról, mint a tied
nincs rá túl nagy esély, hogy az a gnóm csak úgy belédkössön, ha látja a szöviteket, de ha ti alapból 3-5 mészárral köszöntök egy semleges orira, akkor erkölcsileg nem álltok a helyzet magaslatán, és minden bizonnyal megérdemelted azt a pirosat 
|

07-24-2007, 20:57
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
nem arról a tolis gnómról beszéltem, hanem egy hasonló felépítésű oriról, mint a tied
nincs rá túl nagy esély, hogy az a gnóm csak úgy belédkössön, ha látja a szöviteket, de ha ti alapból 3-5 mészárral köszöntök egy semleges orira, akkor erkölcsileg nem álltok a helyzet magaslatán, és minden bizonnyal megérdemelted azt a pirosat 
|
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...
|

07-24-2007, 21:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...
|
mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? 
|

07-25-2007, 09:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? 
|
ha nemvagy kepben akkor miert szolsz bele? :P arrol a tolis oritervrol van szo amit elozo oldalakon dumaltunk..olvass vissza
|

07-24-2007, 23:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.
|

07-25-2007, 09:29
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.
|
es ha a tolik feddve vannak? :P de ha nincsenek akkor is 2 keszultsegre nem lenne eleg ideje :P amugy az intezobe legfelul van a barakk szoval az nem sokat tenne nekik,es lenne egy kis gond amig az ortornyokbol es a raktarbol elfogya az ember :P
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|