|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-23-2007, 01:29
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zzerrrba'rahf
Tiszteletem!
Off:
Akkor ne írjatok a topicba & ATI zárhatja.
ps:Remedy kösz hogy engem tisztelsz meg az 1683-dik üziddel.
Válaszok a kérdéseidre: Igen, ezek az én saját számításaim, amiket én csináltam. A képleteket az excell táblámhoz készítem, így amennyiben még jo számítást nem láttál még tőlem itt ahogy állítod, akkor van köze a fenti számításomnak témához: hibás kalkulátor. Mindenben lehet hibát találni, ha nagyon akarsz. JA és ember vagyok nem kalkulátor, & nem vagyok hibás sem sérült. Ne magadból induljál ki.
A korábbi hozzászólásomnak több köze van a témához, mint a tiédnek.
Jó tanács:Tanuld meg használni a topicokat aztán írjál bele & értékeld a hozzászólásom!!!!!! (Rossz példát mutatsz az új játékosoknak.)
|
Nezd, ez teljesen hulyeseg. Ha visszaolvasod a topicot, rajossz, hogy en talaltam meg a hibakat az elemi matekodban.Szepen le is vezettem. Inkabb orulnod kellene. Nem vezetek felre senkit. Megint rossz volt az alapfeltetelezesed, hogy annak az orszagnak 200 hekisnek kell lenni. Miert ne lehetne mondjuk 182 hekis? Teljesen normalisan ramutattam arra megint, hol rontottad el. Ertekelni nem ertekeltem semmit. Talan maskor megkoszonni tessek, nem vadaskodni...

07-23-2007, 15:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Az új játékosba kell bele kötni. GRatula!
Hali!
Off
ATI zárhatja, áthelyezheti, törölheti a topicot. Ha záratni, vagy töröltetni akarsz, neki, ne nekem (új játékosnak) irogass ez ügyben. Tanuld már meg használni a fórumot pls.
ps.:Kösz hogy engem tisztelsz meg 1684. hozzászólásoddal.
Talán máskor nem kell leállni egy új játékost sértegetni. Már pedig abban a hozzászólásodban amit korábban idéztem(talán az 1683.) ezt tetted. Mások is segítenek, plussz még nem is sértegetnek.
Ja és te olvass vissza mielőtt bármit is írnál: tiszteletet megadtam mindenkinek plussz meg is köszöntem mindenkinek a segítséget, sőt még a kérdéseidre is válaszoltam. Bármely eddigi hozzászlásomat meg lehet nézni, hogy melyikben nem köszöntem meg valamit.
Már korábban is köszönetet mondtam a segítségért! DE annyira kötekedni akarsz hogy direkt nem akarsz tudomást venni róla.
Quote:
Tiszteletem!
Köszönöm az eddigi segítséget, remélem ebben is tudtok majd:
Természetesen a súgó adatai alapján, ha jól értelmeztem:
( Varik száma* Mágia Tekik* Készültség* Kat morál* Távolság* Faji Szorzó) - (az Ellenfél védelme* Értékkülönbség Tényező)
Készültség=(Kat Morál+Vari készüli)/2
Értékkülönbség tényező=1.1*((I" a" érték-" b" értékI)/200) ;ha (I" a"-" b"I)>=200
Példa: a., Az én adataim: Varik=738 ;Teki=1.45 ;Készültség=100% ;Kat Morál=90% ;Faji Szorzó=1.1 (Óriás) ;Távolság=6[kör] ;Értékem=9484 ;
b., Az ellenfél adatai:Értéke=10051 ;Varik=2000
;Teki=55% ;Készültség=100% ;Kat Morál=100% ;Faj: "Gnóm"
És akkor az a dőntő fontosságú, h. melyikünknek nagyobb a mágia pontértéke. Vagyis ha a fenti egyenlet értéke: pozitív akkor sikerül a varázslat, ha negatív nem sikerül.
738*1.45*{[(1+1)+(1+0.9)]/2}*0.9(kat morál)*1.1*(Távolság?)-2000*1.55*{[(1+1)+(1+1)]/2}*1(katmorál)*1(Faji szorzó nem befolyásol)*[(I9484-10051I)/200]*1.1]= Pozitív, v. Negatív érték
Mit rontottam el?
Megj.: a le-& feltámadás, ill. a Mf nem befolyásoló tényező varázslásnál. A távolság csak a készülit csökkenti, v. befolyásolja a mágia pontértéket is? Tehát mágia pontérték meghatározásnál kell-e egyáltalán számolnom vele?
A Kat Morál csak közvetve; v. közvetlenül is befolyásolja a mágia pontértéket?
(fenti példában az utóbbi szerint számoltam, vagyis a készülinél volt befolyásoló tag, majd még önmagában is szoroztam vele az egyenletet)
|
Tehát én már köszönetet mondtam annak aki válaszolt a kérdésemre. Én is válaszoltam a te kérdéseidre. Szóval igazad van: Tessék neked is köszönetet mondani nekem, hogy válaszoltam a kérdéseidre!!!!!!!!!!!!!!!!
Rossz példát mutatsz az új játékosoknak!
|

07-23-2007, 15:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nekem nem lett megköszönve , pedig épp az előbb is beidézett (miért is?) rszre válaszoltam. Akkor én senki vagyok?  Na szép!
Asszem minden kérdésedre választ kaptál, Remy meg csak kérdezett egy egyszerű dolgot, nem így kéne lereagálnod...
|

07-23-2007, 15:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nekem nem lett megköszönve , pedig épp az előbb is beidézett (miért is?) rszre válaszoltam. Akkor én senki vagyok?  Na szép!
Asszem minden kérdésedre választ kaptál, Remy meg csak kérdezett egy egyszerű dolgot, nem így kéne lereagálnod...
|
Inkabb neki nem is valaszolok semmit, mert csak csunyakat tudnek, o akar kioktatni hogy nem tudom hasznalni a forumot, meg rossz peldat mutatok... Teljesen kesz van az az ember, azt hiszem neki tobbet tuti nem segitek, ennyit elert a fellengzos postjaival 

07-23-2007, 18:30
|
Guest
|
|
|
|
HAli!
Mégegyzer köszönöm a segítségeket! Aranyosak vagytok  VAlezius, ha ez sem lenne elég küldök 1 köszönő virágcsokrot. JA és kérlek idézd be mikormondtam rád hogy senki vagy. NE vedd magadra a világ fájdalmát hagyd azt meg Krisztus urunknak.
Bocs, hogy külön-külön minden oda illő hozzászólást nem köszöntem meg. NEm tudtam hogy ezt várjátok el.
Off
ps.: Az üzeneteim a fórumon engem igazolnak & itt pont.
Alapból hibát akartok látni a hozzászólásaimban, pedig igenis kultúrált hozzászólásaim voltak. Idézzétek be máskor a bírált hozzásólásomat, mert nem tudom mit bíráltok azokban.
Ne álszenteskedjél Remedy! Olvasd el az egész topicot, aztán írd hogy ezt meg azt nem köszöntem meg! Köszönd meg szépen a válaszomat a kérdéseidre, ahogy én is tettem, meg ahogy elvárod.(Vagy csak a magad fellengzős módján te nem tartozol köszönet mondással a válaszokért?)
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mar miert kellene neki 200 hekisnek lenni?
ps: ennek egesz pontosan mi koze a hibas kalkulatorokhoz? vagy Te lennel az? mert jo szamolast meg nem lattam Toled.... 
|
Ebben a hozzászólásodban én csak fellengzést & sértegetést látok. LÉgyszi írja meg vki ebben a hozzászólásban (amit most fenn idézek) mit kellene megköszönnöm.
Idézni nem tudsz semmit tőlem ami alapot adna a kötekedésre.
Ne mutass rosszpéldát az új játékosoknak! Tanuld meg légyszi használni a fórumot!
Last edited by Zzerrrba'rahf; 07-23-2007 at 18:32..
|

07-23-2007, 18:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
jesszum pepi, inkább vonuljatok félre valami eldugott chat topciba, mert ezt már roszz nézni

|

07-23-2007, 18:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
jesszum pepi, inkább vonuljatok félre valami eldugott chat topciba, mert ezt már roszz nézni

|
tanuld meg használni a fórumot   
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-23-2007, 18:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
HAli!
Mégegyzer köszönöm a segítségeket! Aranyosak vagytok  VAlezius, ha ez sem lenne elég küldök 1 köszönő virágcsokrot. JA és kérlek idézd be mikormondtam rád hogy senki vagy. NE vedd magadra a világ fájdalmát hagyd azt meg Krisztus urunknak.
Bocs, hogy külön-külön minden oda illő hozzászólást nem köszöntem meg. NEm tudtam hogy ezt várjátok el.
Off
ps.: Az üzeneteim a fórumon engem igazolnak & itt pont.
Alapból hibát akartok látni a hozzászólásaimban, pedig igenis kultúrált hozzászólásaim voltak. Idézzétek be máskor a bírált hozzásólásomat, mert nem tudom mit bíráltok azokban.
Ne álszenteskedjél Remedy! Olvasd el az egész topicot, aztán írd hogy ezt meg azt nem köszöntem meg! Köszönd meg szépen a válaszomat a kérdéseidre, ahogy én is tettem, meg ahogy elvárod.(Vagy csak a magad fellengzős módján te nem tartozol köszönet mondással a válaszokért?)
Ebben a hozzászólásodban én csak fellengzést & sértegetést látok. LÉgyszi írja meg vki ebben a hozzászólásban (amit most fenn idézek) mit kellene megköszönnöm.
Idézni nem tudsz semmit tőlem ami alapot adna a kötekedésre.
Ne mutass rosszpéldát az új játékosoknak! Tanuld meg légyszi használni a fórumot!
|
Te tenyleg ennyire korlatolt vagy? Nem olvasom vissza a topicot, mert sajnalom mar, hogy egy mondattal is segitettem Neked.
Most utoljara kifejtem. Az altalad beidezett resz ramutatott arra, hogy teljesen feleslegesen, es rosszul szamoltal, mert az alapfeltetelezesed, hogy az adott ori 200 hekis, nem feltetlen igaz. Tehat az nem igazi kerdes volt, amire meg kellene koszonnom a valaszt, nagyokos, hanem epphogy valasz volt a te problemadra. Mi az istennek kellene nekem megkoszonnom barmit is Neked, amikor segitettem Neked a gondjaidban? Meghogy kulturalt hozzaszolasok.... egyfolytaban azt ismetelgeted, hogy tanuljam meg hasznalni a forumot, es ne vezessek felre kezdo jatekosokat. Ha barmit is beidezel, ahol felrevezettem kezdo jatekosokat, fejet hajtok elotted.
Egy dologhoz ertesz, ugytunik: felidegesiteni a Neked segiteni probalo, es az idejuket radszano embereket. Teljesen erthetetlen a mentalitasod, reszemrol hozzad sem szolok tobbet, keress masokat a problemaiddal, es probalj Veled egy szinten levo embereket kioktatni....

07-23-2007, 18:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
igen Mester! teljesen igazad van Mester! úgy lesz ahogy mondod Mester!  
|

07-23-2007, 19:04
|
Guest
|
|
|
|
Lehet hogy csak félre értésről van szó persze.
Hali!
Én vagyok az új játékos úgyhog én kezdem, bár nem szivesen........
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellet, ezért folyhat még ez a vita.(Vagyis mindeketten meg vagyunk győződve a magunk igazáról, tehát csak vmi félreértés lehet) Én nem értem a te érveidet, te nem érted az én érveimet.
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mar miert kellene neki 200 hekisnek lenni?
ps: ennek egesz pontosan mi koze a hibas kalkulatorokhoz? vagy Te lennel az? mert jo szamolast meg nem lattam Toled.... 
|
Azt kérdezted tőlem hogy "én vagyok-e a hibás kalkulátor?" erről beszélj Remedy! Ne a korábbiakról amikor még normális válaszokat küldtél a kérdéseimre. Nem pedig kérdésre sértést.
Mert az én olvasatomban sunyi mód megsértettél ezzel a kérdéssel, minden ok nélkül. Ez pedig az én 17éves (ennek megfelelően enyhén hiú & éretlen) szivecskémet ebben a kánikulában haraggal tölti el. Pedig szerintem jó hozzállással irogattam a fórumba, nem hogy fellengzősen?
Külünösen korábban olvasgatva a topicokat nem vártam tőled ezt a sértést.
Most sértésnek szántad azt az ominózus üzidet, vagy nem, vagy csak a kánikula beszélt belőled.........?
Egyébbként olyan régóta vagy itt, azt állítod tudod használni a fórumot, akkor miért nem volt annyi eszed hogy küldj egy privát üzenetet, hogy elejét vegyed topic szétoffolásának egy új játékossal? Félreértés esetén egyszerűen csak töröltem volna az üzimet, mert alapvetően jó gyerek vagyok.............
Last edited by Zzerrrba'rahf; 07-23-2007 at 19:10..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|