|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

07-23-2007, 09:24
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
+8férőhely üres hekin? 
Legyen inkább %-osan megadva, jobb lesz az 
|

07-23-2007, 18:45
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
+8férőhely üres hekin? 
Legyen inkább %-osan megadva, jobb lesz az 
|
+8 férőhely a házra is ugyanúgy vonatkozik?...
vagy a házban több a férőhelynövekedés?
a %-os megadás az tényleg jobb...de 5%-kal növekedjen 4. szinten,10%-kal 3. szinten 15%-kal 2. szinten és 20%-kal első szinten?...már bocsánat de sztem ez nagyon kevés...én ennek legalább a duplájáz adnám úgy,hogy a házban is növekedne a férőhely...még akkor is ha 40% resistet kap 1. szinten...100 ház helyett "csak" 60-at gyujtanak?...hurrá...nem a barakkjaim 20%-ka hanem "csak" 15%-ka áll le...
Last edited by Dus; 07-23-2007 at 18:47..
|

07-27-2007, 05:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
+8 férőhely a házra is ugyanúgy vonatkozik?...
vagy a házban több a férőhelynövekedés?
a %-os megadás az tényleg jobb...de 5%-kal növekedjen 4. szinten,10%-kal 3. szinten 15%-kal 2. szinten és 20%-kal első szinten?...már bocsánat de sztem ez nagyon kevés...én ennek legalább a duplájáz adnám úgy,hogy a házban is növekedne a férőhely...még akkor is ha 40% resistet kap 1. szinten...100 ház helyett "csak" 60-at gyujtanak?...hurrá...nem a barakkjaim 20%-ka hanem "csak" 15%-ka áll le...
|
kedves dus, az ilyen hozzaszolasok miatt nem lesz soha a budos eletben semmi a hulla modositasbol. ez is keves meg az is 1 nagy nulla... es akkor minden marad a regiben. nekem senki ne mondja mar, hogy +8 ferohely a barakkban nem erositi a hullat, hat hogyne erosetene, amikor az +20% hadiero? es hogy a barakkoknak 5%-kal kevesebbje all le az igenis szamit. azonkivul a gyujasnal ott van a pontszamkulonbsegbeli malusz is, tehat a 2 1utt mar igenis tisztesseges vedelem.
koszi szepen, hogy igy hatraltatod a dolog kifejlodeset a telhetetlensegeddel.
|

07-27-2007, 13:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nekem senki ne mondja mar, hogy +8 ferohely a barakkban nem erositi a hullat, hat hogyne erosetene, amikor az +20% hadiero?
|
nem mondtam ,hogy nem erősítí a hullát, azt mondtam, hogy nem eléggé. monnyuk egy ork a hulla haderejének akár a többszörösével is rendelkezik és nem hiszem hogy 20% elegendő lenne...én legalább 40% ot adnék neki...
|

07-27-2007, 15:09
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
nem mondtam ,hogy nem erősítí a hullát, azt mondtam, hogy nem eléggé. monnyuk egy ork a hulla haderejének akár a többszörösével is rendelkezik és nem hiszem hogy 20% elegendő lenne...én legalább 40% ot adnék neki...
|
szerintem Smooth ezzel azt akarta mondani, hogy ne nyavajogjunk mindenért, hogy ez nem elég, az nem elég, mert a mostanihoz képest 20%-al több férőhelye lenne, és az már jelentős különbség. lehetne csiszolgatni, de ne mondjuk mindenre, hogy nem jó.
ha Smooth mégse ezt akarta mondani, akkor se baj, én ezt akartam 
|

07-27-2007, 15:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
burning, jol latod, pontosan erre celoztam. ez az "en 2szerest adnek neki" fele dolog megoli az egeszet, es csak arra jo, hogy ati behajitsa az elvetettek koze. olyan mintha vki szandekosan meg akarna torpedozni a javaslatot. ugyanis ezt igy is meg lehet tenni. gondoljunk mar bele, azert az a +2 ferohely mindenre (ures hely, barakk, torony, stb.) azert az megha kevesnek tunik is nem rossz am. pl nem mind1, hogyha mar gyujtanak az ures hekin 8 ferohely van, vagy 10, 12, 14, 16. mert akkor megsem esik le olyan nagyon a lakossag gyujtaskor. raadasul a 10%-os szintenkent novekvo tolireziszt lefogja a joreszet. tehat nemcsak a novekvo tolireziszt vedene a hullat, hanem az ures hekin levo ferohely is. ez az adjunk neki 20%-ot, mert ugy jobb, az marhasag, hiszen a legfelso szinten a 8-nak a 20%-a, szinte semmi.
a mostanihoz kepest igencsak megnohetne az onbizalma a hullas oriknak a feljebb levo csoportokban. legalabbis vmivel nehezebb lenne oket szetkapni.
sztem igenis jol hangzik es realis is:
- szintenkent +2 ferohely (0, +2, +4, +6, +8)
- szintenkent 10%-os toli/vari reziszt (0, +10%, +20%, +30%, +40%)
ha ez megvalosulna, akkor igenis jatszhato faj lenne feljebb is a hulla. ugyanis kevesebb nyerset/embert/penzt lophatnanak tole, kevesebbet gyujthatnanak (ez alapveto problema ugy 1000 heki felett) es a renges sem lenne annyira egeto gond. ugyanis barki aki nem hulla az ugyanolyan erovel rengethet mintha orias varis lenne. nincs kulonbseg. igy 1 hullatlan szovi oly gyorsan szetkaphatja most a hullat mint a pinty. mindenki dob fejenkent 4-5 rengest, meg gyujtanak aztan kesz, lehet torolni vagy ujrazni.
valamint 1re tobb sereget tarthatna az oriban, lehetne eselye utni es a ferohely novekedessel ugye nemcsak a tamadoero, hanem a vedelem is 1re erosebb lenne termeszetesen.
persze ez nem az eddigi bonuszok HELYETT, hanem MELLETTE ertendo.
de sokan mondanak vmi marhasagot es ezzel kutba esik minden. szandekos? 
Last edited by Smooth Scroller; 07-27-2007 at 15:40..
|

07-27-2007, 15:43
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
burning, jol latod, pontosan erre celoztam. ez az "en 2szerest adnek neki" fele dolog megoli az egeszet, es csak arra jo, hogy ati behajitsa az elvetettek koze. olyan mintha vki szandekosan meg akarna torpedozni a javaslatot. ugyanis ezt igy is meg lehet tenni. gondoljunk mar bele, azert az a +2 ferohely mindenre (ures hely, barakk, torony, stb.) azert az megha kevesnek tunik is nem rossz am. pl nem mind1, hogyha mar gyujtanak az ures hekin 8 ferohely van, vagy 10, 12, 14, 16. mert akkor megsem esik le olyan nagyon a lakossag gyujtaskor. raadasul a 10%-os szintenkent novekvo tolireziszt lefogja a joreszet. tehat nemcsak a novekvo tolireziszt vedene a hullat, hanem az ures hekin levo ferohely is. ez az adjunk neki 20%-ot, mert ugy jobb, az marhasag, hiszen a legfelso szinten a 8-nak a 20%-a, szinte semmi.
a mostanihoz kepest igencsak megnohetne az onbizalma a hullas oriknak a feljebb levo csoportokban. legalabbis vmivel nehezebb lenne oket szetkapni.
ha ez megvalosulna, akkor igenis jatszhato faj lenne feljebb is a hulla. ugyanis kevesebb nyerset/embert/penzt lophatnanak tole, kevesebbet gyujthatnanak (ez alapveto problema ugy 1000 heki felett) es a renges sem lenne annyira egeto gond. ugyanis barki aki nem hulla az ugyanolyan erovel rengethet mintha orias varis lenne. nincs kulonbseg. igy 1 hullatlan szovi oly gyorsan szetkaphatja most a hullat mint a pinty. mindenki dob fejenkent 4-5 rengest, meg gyujtanak aztan kesz, lehet torolni vagy ujrazni.
valamint 1re tobb sereget tarthatna az oriban, lehetne eselye utni es a ferohely novekedessel ugye nemcsak a tamadoero, hanem a vedelem is 1re erosebb lenne termeszetesen.
persze ez nem az eddigi bonuszok HELYETT, hanem MELLETTE ertendo.
|
ja, ezt még nem mondtam, ezeket természetesen, ahogy Smooth is írta, csak mellette és nem helyette támogatom 
tán még lehetne hozzátenni dolgokat...de nekem alapvetően tetszik 
|

07-27-2007, 16:34
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Üres területre is +2?
Az összes lakibónusz %-ban van megadva, ezért szerintem ennek is abban kéne lennie?
Vagy az miért lenne rossz?
|

07-27-2007, 16:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
természetesen nem szándékos 
de ha már ennyinél maradunk akkor legyen ahogy Valezius mondta,százalékosan megadva.pl a házak miatt...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|