|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

07-20-2007, 11:13
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Valakinek úgyis fel kell kelnie megnéznie az sms-t.
Szóval gyakorlatilag mindegy, hogy ő távolozott, vagy csak megnézte az eredményét. Akkor meg minek használja?
|
Dehogy is, nyilvan smst csak akkor ir, ha jon vki :P

07-20-2007, 12:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Dehogy is, nyilvan smst csak akkor ir, ha jon vki :P
|
Vettem, bár eddig úgy élt a fejemben, hogy távol, erre elkezd villagni az esemény, erről megy mail, és akkor megy az sms.
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan.
|

07-20-2007, 12:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Vettem, bár eddig úgy élt a fejemben, hogy távol, erre elkezd villagni az esemény, erről megy mail, és akkor megy az sms.
Belegondolva nyilván leprogramozható, hogy csak akkor menjen, ha jönnek is, bár ne mértek hozzá, hogyan.
|
gondolom beviszik alapértéknek a sima távolbalátás adatait és ha ettől eltér, akkor megy az emil
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

07-20-2007, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Legszívesebben azt mondanám, hogy az ilyen gerinctelenségeket a játékon belűl összefogva kellene megtorolni, de ez csak az anarhista csoportban lehetséges.
Itt azt javaslom addig is amíg megoldás születik, hogy párszáz körről meg kell támadni 1 tábival, aztán had küldje neki a szerver óránként az sms eket.
Mo az éjjeli támadásról meg már annyi szó esett, hogy a téma alaposan ki lett beszélve.
Nem lehet szabályozni, hogy ki mikor ér rá szeretne játszani, mert ha meg valakinek a délelőtt nem jó akkor mi van?

07-20-2007, 12:57
|
Member
|
|
|
|
és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-20-2007, 13:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
és egyáltalán kit büntetnél? a klánvezért? a komplett szövetséget? a script íróját? bonyolult kérdés. mindegyikre lehet igent mondani
én A-ban két klánról hallottam, hogy scriptezik, de azt mondtam ő dolguk, ha így nyernek az nem győzelem.
|
Csak mondom, hogy bar scriptnek nevezzuk, kb 2 percembe kerulne csinalni egy olyat, ami koronkent tavolozik, es az eredmenye megy mailban. (bovebben nem fejtenem ki, nem akarok tippeket adni
Ezek utan meg mar a megkapott levellel ugye barmit lehet csinalni, tartalomra szurni, es ha van benne vmi, tovabbkuldeni egy sms kuldo mail accountra...
A baj az, hogy nem is bonyolult, semmi extra nem kell hozza, es igazabol nem is lehetne bizonyitani...

07-20-2007, 13:08
|
Member
|
|
|
|
tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-20-2007, 13:34
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.
|

07-20-2007, 13:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
tudom, hogy aki ért hozzá pikpak megírja...de annál jobban tudnátok mit kéne ellene tenni, hogyan lehetne szűrni...vagy nem?
|
De. Pl csak minden tavolba nezes elott kelljen beirni azt a kepbol generalt kodot. De nem tudom ez mennyire sokkolna a kozvelemenyt 

07-20-2007, 13:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by demian
A legegyszerűbb megoldás ami eszembe jutott Hódnak saját böngészőt írni amibe nemlehet beleturkálni, gondolok itt olyanra hogy ne lehessen Extensiont hozzá készíteni mint a FF-hez.
|
Igen, ez aztan marha egyszeru. Akkor mar inkabb egy kliensprogram, de ahhoz meg az egesz hodot at kellene irni. Mindenkeppen nagyon rossz otlet 
|
|
Posting Rules
|