|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-20-2007, 08:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Én még emlékszem amikor "büntetlenül" lehetett ki-be lépkedni klánba... Nem sírok, hogy elmúltak azok az idők annak ellenére sem, hogy több orink is volt akiknek 15-22%-ot kellett volna leadniuk és azon a hekin ez több lett volna mint a fellépési maximum hektár a 2B-ben!
Egyszóval a hideg futkos a hátamon, hogy bárki bárhonnan bárhová kilépjen-átlépjen-visszalépjen ingyen... A max 500 heki már jobb, de akkor inkább max 10% legyen, mert nem mindegy, hogy 3500 hekis orinak kerül 500 hekibe vagy 25000 hekisnek.
|
Nagyon nem szerettem azt az időszakot, amikor földleadás nélkül bárki bárhonnan bárhova léphetett. Azt gondoltam, ha csak ugyanoda léphet vissza valaki földleadás nélkül, ahonnan kilépett, akkor egy fix társaság fog ki-be lépkedni, így mindenki tudhatja, hogy kik tartoznak össze, ki hová léphet vissza.
Viszont javaslatom arra ösztönöz, hogy a nagyobb klán a kisebb klánoktól szerezzen földet. Pedig azt kéne ösztönözni, hogy a kisebb klánok a nagyobb klánokat támadják. Szóval már egyáltalán nem tetszik a javaslatom.
Egér a sajton... (#3744)
|

07-20-2007, 14:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nagyon nem szerettem azt az időszakot, amikor földleadás nélkül bárki bárhonnan bárhova léphetett. Azt gondoltam, ha csak ugyanoda léphet vissza valaki földleadás nélkül, ahonnan kilépett, akkor egy fix társaság fog ki-be lépkedni, így mindenki tudhatja, hogy kik tartoznak össze, ki hová léphet vissza.
Viszont javaslatom arra ösztönöz, hogy a nagyobb klán a kisebb klánoktól szerezzen földet. Pedig azt kéne ösztönözni, hogy a kisebb klánok a nagyobb klánokat támadják. Szóval már egyáltalán nem tetszik a javaslatom.
|
OFF: Fegya, ha tudnék adnék egy zöldet. Nem elősször gyakorolsz önkritikát, mindem tiszteletem érte!
ON: ettől még a földeleadás mértékét nagyon magasnak tartom, ha 4-5x klánba lépsz mire lesz egy nagyorid onnantól tényleg irreális terület leadások jönnek ki, tehát nem tudsz tovább haladni. ezzel azért csak kéne kezdeni valamit.
|

07-20-2007, 19:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Reaktornak igaza van, nem is kicsit.
A legutóbbi ráállásunk az egyik elfünknek 6% földjébe került fedezési határ fölött. Ráadásul a támadás is elmaradt, de ez meg a mi problémánk.
Ha ingyenes ki-belépkedést nem is, valami könnyítést én is támogatnék, mert nem is olyan sokára bekövetkezik az a helyzet, hogy se egyéniben se klánban nem tudunk mozdulni, mert a belépések több földet visznek el mint ami az ütéssel szerezhető.
Nekem bejött az a javaslat is, hogy ha a saját klánjába lép vissza valaki csak felét adja le a császárnak mint ami járna, ugyanakkor számolódjon a belépések közé. Akár felénél kevesebbel is kiegyeznék.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|