Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-18-2007, 11:20
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

én 2005. decemberében kezdtem hódozni. egy barátommal ugyanis mindig versenyeztünk kinek van több játéka honfoglalóba, aztán egyik nap azt mondta nem honfoglalózik már, hanem hódozik (később abba hagyta). eleinte 2 naponta pár perc volt, aztán minden nap pár perc kivéve hétvége, majd jött az aktív játék, amikor csak tudtam géphez ültem, sokszor lebuktam
aztán be lett kötve a net és azóta minden nap aktív vagyok.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-19-2007, 10:21
Tavacska Tavacska is offline
Member

Longevity: 92%

de jó kis sztorik :-) végig mosolyogtam :-)))
engem az idegbajom és a depressziom hozott ide :-) ez a két lassan állandósult dolog nálam a munkámból adódi, és ez igy is marad, amig nyugdijba nem megyek :-)
szóval lényeg a lényeg, hogy 2003 nyarán, hogy nyugtassam fenti kinjaim kiástam kézzel egy 42 nm-es kerti tavat, ez nyár elejétől október végéig tartott, és eredménye képp lett egy szép kerti tavunk :-) aztán jött a tél, melohegyek, de utána megint jött 2004. nyara... passz most mit csináljak, a kert rendben, a gyümölcsfák formára metszve, mivel csillapitsam saját hülyeségem... és akkor egyik este 10 órakor beugrott, hogy anno jó pár évvel ezelőtt az egyik fiu ismerősöm magyarázott valami hóditó nevü játékról, amit akkor anno meg sem hallottam igazából, mert valami ujabb fius hülyeségnek tartottam... De most gondoltam megnézem a neten, hogy egyáltalán létezik-e még ez a játék... hát létezett... és megszületett Alsotavak Országa, többszöri próbálkozásra, mert persze szőke nő lévén miért is sikerült volna azonnal egy orit reggelnem :-)) innentől kezdve éjjel nappal rá voltam kattanva....
illetve most is rá vagyok éjjel nappal, de ezt el ne áruljátok a többieknek :-))
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 14:20
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Úgy látom nem csak én vok függő
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 14:23
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Úgy látom nem csak én vok függő
mijjaza függő ?
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 15:02
Fusio's Avatar
Fusio Fusio is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
mijjaza függő ?

A mai nap is megszületett egy költői kérdés
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 15:33
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
mijjaza függő ?
Wikipedia:
"Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség jelenségének önmagában nincs pozitív, vagy negatív értéke, jelentését a kontextus adja, pl. a függőség egy csecsemő számára a túlélést teszi lehetővé – ez Fairbairn szóhasználatában az infantilis függőség. Amennyiben az érett függőségbe való eljutás sérül, kóros függőségi állapotok (szenvedélybetegségek, azaz addikciók), illetve kóros függetlenségi állapotok (autiszikus magatartás) alakulnak ki.

A szenvedélybetegség – azaz addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 15:41
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

[off]A Hód Függőség pozitív vagy negatív?sztem pozitív[off]
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 16:47
Matest's Avatar
Matest Matest is offline
Junior Member

Nekem elég necces volt regelni elösször Kábé 3 éve lehetett mikor haverom szolt, hogy alázzuk le a népet itt szal hát regeltem, ami talán 3 hétbe került mivel napi olyan 4-5 orit regeltem gyors csopiba mire rájöttem a dolgokra
Elösször hullával kezdtem játszani gondoltam magamban az a legjobb mert csak 3 hátránya van felsorolva De amit a legviccesebnek tartottam mikor megláttam a kiirást : "A játék függőséget okoz"
Gondoltam magamban kijaza , a csacsi aki függő lesz egy számos játéknak ahol semmi kép... és most itt tartok félóránként távol esténként iccakázás D
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 17:05
Dus Dus is offline
Member

én is egy stratégiai játékot kerestem a neten,aztán láttam,hogy a tesóm játszik vele,és megkértem,hogy magyarázza el(sztem ki lehet találni,hogy előszőr azt sem tudtam,hogy most magyaráz,vagy valami mást csinál )
ez kb 2003 vége fele lehetett.Első orim neve Engora volt...hogy honnan jött a név azt ne kérdezzétek mert foggalmam nincs
Előszőr napi 1 percet foglalkoztatott,aztán mostanra már óránként 1 perc
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 18:18
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Wikipedia:
"Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség jelenségének önmagában nincs pozitív, vagy negatív értéke, jelentését a kontextus adja, pl. a függőség egy csecsemő számára a túlélést teszi lehetővé – ez Fairbairn szóhasználatában az infantilis függőség. Amennyiben az érett függőségbe való eljutás sérül, kóros függőségi állapotok (szenvedélybetegségek, azaz addikciók), illetve kóros függetlenségi állapotok (autiszikus magatartás) alakulnak ki.

A szenvedélybetegség – azaz addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."
köszönöm professzor úr
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules