|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-16-2007, 18:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Én nem támogatom az ötletet. Ebből a kis létszámú klánok jönnének ki veszteszesen csak, és a nagy klánoknál meg még ritkább lenne a klánütés...
1. nem tetszik nekem az,hogy bármikor gondolhatnak úgy a klán orkjai,hogy most kiraknak mindenkit pár körre, és ütögetnek, minden földvesztés nélkül... 4tf ork ellen nem sok esélye van egy 4fős önellátó klánnak sztem.
2. gondoljatok bele, rendben,"hogy milyen jó lenne a földvesztés nélkül kirakni valakit a ráálláshoz". De mi lenne a végén? a védő oldalon is bármikor kirakhatnak bárkit gondolkodás nélkül, mert veszteni valójuk nincs nekik sem, hiszen "ingyenes". Így nem nagyon lenne klánütés a jól szervezett klánoknál, csak nagyon ritkán, vagy a ráállással odáig mennének el hogy szinte csak a 2szövivezér alkotná a klánt...

07-16-2007, 18:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Alapjában azt támogatom,hogy csökkentsék a leadott földet, de igazán egyik ötlet se tetszett...

07-16-2007, 19:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kutyuleeeval értek egyet. Nem jó az ingyen ki-belépkedés.
1. Bárki bármikor minden kockázat nélkül kitesz 3-4 orit, hogy üssön egyet, aztán visszajönnek- eleve nem jó.
2. Megszűnik egy könnyítés a klánütéshez, senki nem lesz szabin, ami lássuk be macerássá teszi a dolgot, főleg ha olyan környezetben vannak a klántagok, ahol nem tudnak Xepihez hasonló éplistát kiállítani 
3. Baromi bizonytalanná válik a pontlista, bár ez lehet csak nekem nem tetszik.
|

07-16-2007, 20:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
1. Bárki bármikor minden kockázat nélkül kitesz 3-4 orit, hogy üssön egyet, aztán visszajönnek- eleve nem jó.
|
A föld leadása most sem kockázat, hanem kalkulálható veszteség. Mi nem jó eleve?
Quote:
2. Megszűnik egy könnyítés a klánütéshez, senki nem lesz szabin, ami lássuk be macerássá teszi a dolgot, főleg ha olyan környezetben vannak a klántagok, ahol nem tudnak Xepihez hasonló éplistát kiállítani 
|
Megszűnik egy "könnyítés", de ennek ellenére sokkal könnyebb lenne klánütni.
Quote:
3. Baromi bizonytalanná válik a pontlista, bár ez lehet csak nekem nem tetszik.
|
A pontlista jobban változna, hiszen több lenne a megközelítés és ütés. De sokkal fixebbek lennének az egy klánhoz tartozó országok.
Egér a sajton... (#3744)
|

07-16-2007, 20:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
A föld leadása most sem kockázat, hanem kalkulálható veszteség. Mi nem jó eleve?
|
az,hogy veszteségek nélkül ütögethetnének az orkok olyan szövetségeket amik önellátóak, éppen ezért már hátrányból indulnak.
Quote:
Megszűnik egy "könnyítés", de ennek ellenére sokkal könnyebb lenne klánütni.
|
Szerintem meg nem. ugyanakkora erővel léphet ki a másik klánból is egy tag, mint ahogy a ráálló klánból.
Quote:
A A pontlista jobban változna, hiszen több lenne a megközelítés és ütés. De sokkal fixebbek lennének az egy klánhoz tartozó országok.
|
Sztem az ütés kevesebb lenne de tény, a pontlista jobban változna és fixebbek lennének a tagok.

07-16-2007, 20:38
|
 |
Member
|
|
|
|
az alapkoncepció tetszik Fegya ötletében, de én csak kedvezményt adnék az ugyanoda visszalépésre. mondjuk csak fele annyi földet kelljen leadni, ha ugyanoda lépsz vissza.

07-16-2007, 20:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
az alapkoncepció tetszik Fegya ötletében, de én csak kedvezményt adnék az ugyanoda visszalépésre. mondjuk csak fele annyi földet kelljen leadni, ha ugyanoda lépsz vissza.
|
Ezt pld jó iránynak érzem. Adok is érte egy ződet 
|

07-16-2007, 21:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Ez így nekem is tetszik.
Egér a sajton... (#3744)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|