|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-15-2007, 21:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Másrészt viszont még lenyűgözőbb lesz a játékélmény, ha a mostani kemény 48 aktív játékosnak majdnem a fele egyszercsak eltűnik
(Bár végre esélyem lenne egy csoportban a top 25-ben lenni   )
|

07-16-2007, 09:55
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom... nekem tűnik csak úgy remedy írásából és a szkarások válaszából, hogy eddig sem volt nagy játék de eztán főleg nem lesz?
Ha már azoknak az játékosoknak akiknek esélyükvan B-ből orit forgatni is unalmas lett a játék és az őket üldözők elveszítik a játékcélt, rengeteg amúgy hódot szerető játékos meg a fordulási lehetetlensége miatt (és igen mondjon ATI bármit a vip és az időkorlátok miatt) már jó ideje abbahagyta....
Körbenézve a szinteken pangás mindenütt,Háát mit mondjak, sajnálom. (én is szk-s ori vagyok tudom nem sokat segítek ezzel a játkon, de meguntam)
reméljük vmi vhogy azért még életet lehelhet a játékba.
|

07-16-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
reméljük vmi vhogy azért még életet lehelhet a játékba.
|
Kezdjük azzal, hogy megfizethető legyen a vip, mert a mostani ára pofátlanság! Ha magyarban és románban egyforma miért kell angolban és németben 2x ennyiért adni?
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-16-2007, 10:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Remyék eltűnésével én éppen emiatt hagynám abba azonnal!
|

07-16-2007, 10:52
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Kezdjük azzal, hogy megfizethető legyen a vip, mert a mostani ára pofátlanság! Ha magyarban és románban egyforma miért kell angolban és németben 2x ennyiért adni?
|
A VIP tagság árainak meghatározása nem fórumtéma.
|

07-16-2007, 11:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Tanácsnak szántam, termélszetes hogy nem fórumtéma, és egyértelmű, hogy a játék tulajdonosa(i) határozza meg az összeget. De szerintem sok embert ez tántorít el.
|

07-16-2007, 13:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ha úgy nézzük hogy ez egy szolgáltatás,akkor teljesem igazad van Ati: a tulajdonos döntése hogy mi az ára a játéknak és hogy mik a feltételek (pl időkorlát).
Az viszont már forumtáma, hogy ott vipes orimmal is állok, mert nem nyújta a játékörnyezet miatt azt az élményt a játék amiért játszanék? (mert pl sokan nem fognak ennyit fizetni az As vergődésért)- és ami miatt feleslegesen fizettem?
|

07-17-2007, 08:23
|
Member
|
|
|
|
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy az angol és a német verzió (elvileg) nem ugyanazoknak szól, akik a Hódítót játsszák, hanem olyan arcoknak, akik kipróbálnák a játékot, de nem beszélnek magyarul. Márpedig az a néhány euró/hó, ami nekünk soknak tűnik, az sok helyen nem nagy összeg.
Szerintem elég egyértelmű, hogy a magyar és a román miért olcsóbb a német és az angol verziónál; ha mi mégis akarunk ott is országot, ráadásul VIP-el, akkor annyit fizetünk és kész.
|

07-17-2007, 09:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy az angol és a német verzió (elvileg) nem ugyanazoknak szól, akik a Hódítót játsszák, hanem olyan arcoknak, akik kipróbálnák a játékot, de nem beszélnek magyarul. Márpedig az a néhány euró/hó, ami nekünk soknak tűnik, az sok helyen nem nagy összeg.
Szerintem elég egyértelmű, hogy a magyar és a román miért olcsóbb a német és az angol verziónál; ha mi mégis akarunk ott is országot, ráadásul VIP-el, akkor annyit fizetünk és kész.
|
Ez mind igaz, ennek ellenére mindenkinek látnia kell, hogy akárkinek is szól az angol vagy a német verzió mindkettőt a magyar "hódfanclub" tartja életben. Ha csak azok játszanák akiknek szól akkor évekig 1000 letöltés alatt maradna a látogatottsága. (javaslat-->kedvezményrendszer) És nem a pénztárcám miatt, hanem azok miatt akiknek drága 4 euroért "unatkozni"... van belőlük pár és lehethogy ha csak fele ennyibe fájna akkor megnőhetnének a csopilétszámok ami talán a tulajdonosoknak is visszahozná a kiesést.
|

07-17-2007, 09:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez mind igaz, ennek ellenére mindenkinek látnia kell, hogy akárkinek is szól az angol vagy a német verzió mindkettőt a magyar "hódfanclub" tartja életben. Ha csak azok játszanák akiknek szól akkor évekig 1000 letöltés alatt maradna a látogatottsága. (javaslat-->kedvezményrendszer) És nem a pénztárcám miatt, hanem azok miatt akiknek drága 4 euroért "unatkozni"... van belőlük pár és lehethogy ha csak fele ennyibe fájna akkor megnőhetnének a csopilétszámok ami talán a tulajdonosoknak is visszahozná a kiesést.
|
Szvsz nem az a megoldás, hogy csökkentik az árát, és még több Hódítós kezd játszani az idegen nyelvű verziókban, hanem az, hogy valamilyen módon érdekesebbé tegyük a játékot a külföldiek számára is.
Ha az előbbi lenne a cél, akkor egyszerűbb lenne Hódító 2-3-4-eket indítani, olcsóbb is, nyelvi problémák sincsenek, tiszta sor...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|