|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-15-2007, 12:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Szintúgy, de velem még sose fordult elő hogy elfogyott volna a cél. Hála istennek
De az olyanokkal, akik egyből fenyegetéssel indítanak azoknak nincs bocsánat, amíg látom ütöm
pl: nemrég volt hogy gömbözgetek valamelyik csoportban erre jön a gömb hogy hadjam abba, vagy feljön és leüt.
Nah az ilyeneket nagyon nem bírom, még sajna tőlem nem kapott semmit de megvan jegyezve a srác és tuti, hogy még találkozni fogunk 
|

07-15-2007, 19:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by demian
De az olyanokkal, akik egyből fenyegetéssel indítanak azoknak nincs bocsánat, amíg látom ütöm 
|
Ennek kapcsán csak annyit jegyeznék meg, hogy Hódítós pályafutásom során a legnagyobb háborút kb. 10k rúna ellopását követő üzenetváltás robbantotta ki... 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

07-15-2007, 20:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 9%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem, aki tekit lopkod, attól tegye, akitől tud, ne legyen lágyszívű, hogy 1 üzire máris leáll. Aki gazdagabb, az általában jobban is vigyázz rá, vagy olyanok a szövijei (ha vannak), hogy eszébe se jutna senkinek meglopni 
Engem nem igazán zavarnak a beszólós üzik, sőt, élvezet olyannal levelezést folytatni 
1 szó, mint 100, ha nekem nem tetszik vki, akkor ha tudom, addig ártok neki így-úgy, amíg kedvem tartja...
Bár, amióta bejött az a "jelentem, hogy a játékom tönkreteszed, blablabla", még csak egy ilyen történt T-ben:
"Volt egy szövi, aki a kedves Bubba haveromat piszkálta, amikor indult T-ben. Amikor összeálltunk 4-en, és elértük őket, elkezdtük leverni a régi adóságát Bubbának. Nálunk ork, ork, gnom, óriás, náluk ork, fél-elf, ember meg már nemtom 
Sereg szempontjából vmi 40 felett ütöttük őket, míg ők talán 4*. De az egész T fórum fel volt háborodva, mert csak a sok mészárt látták a krónikában, de azt nem, hogy a fél-elf és az ember megállás nélkül lopta, gyilkolta, ártózta Bubbát és engem. De végül elcsendesítettük őket, az ork egységeiből szinte semmi sem maradt, az embert én is tudtám végén lopni, a fél-elf meg elszabizott  "
Szóval, mikor hol a határ....   
|

07-15-2007, 20:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Szerintem, aki tekit lopkod, attól tegye, akitől tud, ne legyen lágyszívű, hogy 1 üzire máris leáll. Aki gazdagabb, az általában jobban is vigyázz rá, vagy olyanok a szövijei (ha vannak), hogy eszébe se jutna senkinek meglopni 
Engem nem igazán zavarnak a beszólós üzik, sőt, élvezet olyannal levelezést folytatni 
1 szó, mint 100, ha nekem nem tetszik vki, akkor ha tudom, addig ártok neki így-úgy, amíg kedvem tartja...
Bár, amióta bejött az a "jelentem, hogy a játékom tönkreteszed, blablabla", még csak egy ilyen történt T-ben:
"Volt egy szövi, aki a kedves Bubba haveromat piszkálta, amikor indult T-ben. Amikor összeálltunk 4-en, és elértük őket, elkezdtük leverni a régi adóságát Bubbának. Nálunk ork, ork, gnom, óriás, náluk ork, fél-elf, ember meg már nemtom 
Sereg szempontjából vmi 40 felett ütöttük őket, míg ők talán 4*. De az egész T fórum fel volt háborodva, mert csak a sok mészárt látták a krónikában, de azt nem, hogy a fél-elf és az ember megállás nélkül lopta, gyilkolta, ártózta Bubbát és engem. De végül elcsendesítettük őket, az ork egységeiből szinte semmi sem maradt, az embert én is tudtám végén lopni, a fél-elf meg elszabizott  "
Szóval, mikor hol a határ....   
|
Ma most etgyük hozzá az én üzenetemet egy óriás küldte akin volt szieszta. 
|

07-15-2007, 21:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Azert nem veletlen volt megtiltva Neked, hogy ne irj zoldet, amikor velem voltal szoviben.... Kicsit hirtelen kezu voltal/vagy 

07-15-2007, 21:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azert nem veletlen volt megtiltva Neked, hogy ne irj zoldet, amikor velem voltal szoviben.... Kicsit hirtelen kezu voltal/vagy 
|
Azóta már megváltoztam, mindig megfontoltan írok  
Pepa, olyan óriást tényleg nem nagyon éri meg lopni, de ha nincs más a kopás ellensúlyozására elég 
|

07-16-2007, 02:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
igazolhatom,Pool kulturált megfontolt 1soros vagy 1szavas zöldeket irt nekem is,semmi kevetni való nem volt benne! 
|

07-16-2007, 09:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
igazolhatom,Pool kulturált megfontolt 1soros vagy 1szavas zöldeket irt nekem is,semmi kevetni való nem volt benne! 
|
Igyexem fejlődni 
|

07-17-2007, 09:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
most 5/v-ben felkaroltam 3 kezdő embert s szöviztünk.
még olyan kis aranyosak védő,támadó szóval tudjátok 
egyszer csak az egyikük rémülve jelenti hogy mennyire lerabolták a rakiját(szegénykénem ha 30tolija volt.akkor  )
na nézem meg ki az.
hát nem egy szépen kiépitett ori az.
mostmár nem az  /csak rengettem meg visszaloptam amit elvitt/
remélem leszáll rólunk 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|