Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-14-2007, 21:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 5%
Longevity: 99%

Én a fősulin ismertem meg, a számteches koliban mindenki játszott, így én is elkezdtem, pedig én nem is voltam szteches
Hej, ha még emlékeznék az első orim nevére is (2001-ben)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-14-2007, 21:49
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Első munkanapom 2001. november 5-e. Leültettek egy gép elé, hogy vigyek fel megrendeléseket a rendszerbe, amivel végeztem kb fél óra alatt és megkérdeztem a főnököt, hogy mit csináljak. Azt a választ kaptam, hogy Neki mindegy, csak úgy csináljam, hogy a nagyfőnök azt lássa, mintha nagyon dolgoznék. Aztán fogtam a guglit, beírtam, hogy online stratégia és lőőőőn. Akkor született meg Deneiria (#93129) asszem legalábbis hogy ez volt a száma.. és persze hova máshova regeltem volna, mint a gyors csoportba így igen hamar rájöttem, hogy nem elég ha csak melóban van netem.. szóval a hódító miatt lett otthonra is bekötve a madzag
és az első orim az elf volt, mert hogy azok olyan kis helyesek..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 07-14-2007, 21:52
Brown Brown is offline
Member

Longevity: 93%

Munka helyett, mindenki csak játszik?
Reply With Quote
Old 07-14-2007, 22:03
csofika csofika is offline
Banned

Longevity: 92%

Én is a munkahelyemen próbáltam ki először, körülbelül fél éve. Azóta beletanultam a játékba és nagy élvezettel játszom.

Az elején nekem sem volt netem otthon, így a hétvégeken elég sokat szívott az orim.

Aztán, hogy szegény barátnőm is tudjon netezni beköttettük otthonra is. Akkor éreztem rá igazán a hódító ízére.

Mondtam is ma a kedvesemnek, hogy mennyivel értelmesebben telik így az idő, hogy miközben vásárolunk a városban egy seregem már útban van földszerzés ügyében.
Reply With Quote
Old 07-14-2007, 22:10
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 1%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Mondtam is ma a kedvesemnek, hogy mennyivel értelmesebben telik így az idő, hogy miközben vásárolunk a városban egy seregem már útban van földszerzés ügyében.
én pl ha nagymamámhoz megyünk anyával mondom neki hogy siessünk mert kíváncsi vok az eredményre
Reply With Quote
Old 07-14-2007, 22:28
demian demian is offline
Member

Engem egyik ismerősöm beszélt rá, hogy jöjjek Hódítózni
Akkoriban egy másik online stratégiai játékkal játszottam, ami már a végét járta számomra (óriási csalások, pénzzel nyerték a fordúlókat ...), és ekkor szólt hogy próbáljam ki ezt is, hát mi tagadás elsőre érdekesen hangzott, hogy elitekkel, lovakkal meg mittudjam én mivel mit csínál, de pár hét alatt az alapokat megtanultam és megtetszett a régi játéknak annyi lett és gőzerővel fejlesztettem az itteni tudásom
És most lassan egy éve játszom itt jelenleg 3 aktív orival és egy mélyszabin lévővel
Reply With Quote
Old 07-14-2007, 22:46
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Azt hiszen én már valahova leírtam, de megteszem újra. Nekem a Mesteren beszélt erről, varik így, meg lakiteki a legfontosabb, én nem foglalkoztam vele. Aztán még amikor volt a Corába ingyennet, akkor ott regeltem, még netkapura, de már másnap nem tudtam a jelszavát Eltelt két év és lett itthon netem, bár ennek más célja volt. Lusta voltam átvinni a gépet 3 házzal arébb, inkább lett net, hogy tudjunk hálóba játszani- azóta se. Aztán tavaly 04.28-án megszületett sajtoslekvár, apuci másik szemének másik fénye. Sok háborút megvívtam én már érte, de eddig mindig én nyertem. A munkahelyenem nincs net, illetve van, csak oda nem mehetek be.
Old 07-14-2007, 22:39
Pomi Pomi is offline
Junior Member

Én valamit kerestem a neten integrált könyvtári rendszerekről és egyik linkről a másikra ugrabugráltam majd előjött a hódító. Bele olvastam a játékba, és mivel akkor nem volt semmi időm a játékra, megbeszéltem, magammal, hogy ide visszanézek. 4 hónap múlva sikeresen visszajöttem, egy kicsit csalódtam, hogy semmi cselekvés nincs és semmi látvány, de izgatott a játék. Főleg a fórum, ahol sokat lehet marháskodni...megfogott és azóta is itt rontom a levegőt
Reply With Quote
Old 07-18-2007, 12:20
Burning Burning is offline
Member

én 2005. decemberében kezdtem hódozni. egy barátommal ugyanis mindig versenyeztünk kinek van több játéka honfoglalóba, aztán egyik nap azt mondta nem honfoglalózik már, hanem hódozik (később abba hagyta). eleinte 2 naponta pár perc volt, aztán minden nap pár perc kivéve hétvége, majd jött az aktív játék, amikor csak tudtam géphez ültem, sokszor lebuktam
aztán be lett kötve a net és azóta minden nap aktív vagyok.
Reply With Quote
Old 07-19-2007, 11:21
Tavacska Tavacska is offline
Member

de jó kis sztorik :-) végig mosolyogtam :-)))
engem az idegbajom és a depressziom hozott ide :-) ez a két lassan állandósult dolog nálam a munkámból adódi, és ez igy is marad, amig nyugdijba nem megyek :-)
szóval lényeg a lényeg, hogy 2003 nyarán, hogy nyugtassam fenti kinjaim kiástam kézzel egy 42 nm-es kerti tavat, ez nyár elejétől október végéig tartott, és eredménye képp lett egy szép kerti tavunk :-) aztán jött a tél, melohegyek, de utána megint jött 2004. nyara... passz most mit csináljak, a kert rendben, a gyümölcsfák formára metszve, mivel csillapitsam saját hülyeségem... és akkor egyik este 10 órakor beugrott, hogy anno jó pár évvel ezelőtt az egyik fiu ismerősöm magyarázott valami hóditó nevü játékról, amit akkor anno meg sem hallottam igazából, mert valami ujabb fius hülyeségnek tartottam... De most gondoltam megnézem a neten, hogy egyáltalán létezik-e még ez a játék... hát létezett... és megszületett Alsotavak Országa, többszöri próbálkozásra, mert persze szőke nő lévén miért is sikerült volna azonnal egy orit reggelnem :-)) innentől kezdve éjjel nappal rá voltam kattanva....
illetve most is rá vagyok éjjel nappal, de ezt el ne áruljátok a többieknek :-))
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules