Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-05-2007, 20:11
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Xeper: épp ez az, minek akarsz további előnyt adni nekik? A ti javaslatotok pedig inkább épp nekik kedvezne!
Sponsored Links
Old 07-05-2007, 20:20
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
Xeper: épp ez az, minek akarsz további előnyt adni nekik? A ti javaslatotok pedig inkább épp nekik kedvezne!
Ezt fejtsd ki légyszíves, mert nem értem hogyan adna több előnyt egy nagyobb országnak mint most van nekik...

Épp az lenne a lényege, hogy a levert kisországoknak lenne így kedvezőbb a fedezési arányuk.

Last edited by Xeper; 07-05-2007 at 20:23..
Old 07-05-2007, 20:52
Member

Nem, nem a levert kisoriknak adna kedvezőbb felfedezési arányt, hanem a levert oriknak! A kisoriknak, ha a nagyorikkal akarod összehasonlítani őket, akkor előbb fel kell nőniük hozzájuk. Aminek eredményeként, az a leverés, ami az eredetileg nagyorikról már leszedi a felfedezési arányt, az eredetileg kisoriknál lényegesen nem változtat. (Most a felfedező országokról beszélünk, ha jól gondolom.)
Old 07-05-2007, 20:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ezzel a javaslattal nekem van egy bajom: mi van azokkal az orikkal, akik a felfedezett föld számlálásának bevezetésekor már pl. 10k heki fölött voltak? A javaslat bevezetése után ezek az orik a felfedezés kapcsán mindig is előnyben lesznek a később lépő orikkal szemben!
Így szoktak elveszni a sülyesztőben a jó 5letek
Gratulálok Életfa örülök, hogy volt ujra időd írni...egyébként nincs igazad, belátnád ha elöbb gondolkodnál és utánna írnál csak.
Old 07-06-2007, 00:01
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Nem, nem a levert kisoriknak adna kedvezőbb felfedezési arányt, hanem a levert oriknak! A kisoriknak, ha a nagyorikkal akarod összehasonlítani őket, akkor előbb fel kell nőniük hozzájuk. Aminek eredményeként, az a leverés, ami az eredetileg nagyorikról már leszedi a felfedezési arányt, az eredetileg kisoriknál lényegesen nem változtat. (Most a felfedező országokról beszélünk, ha jól gondolom.)
a levert oriknak adna előnyt ez tény, de ez miért baj??? ha most levernek egy fedezős orit, annak nemhogy stagnálna a fedezési aránya hanem elég szépen növekszik. viszont az új ötlet szerint adott hekin nem változna az aránya ha vissza fedezget: feljött 2k hekivel felfedzett mondjuk 5k-ra és ott szépen folyamatosan leverik és vissza fedez. most folyamatosan növekszik az aránya, Xepi ötletével ez ugyanannyi maradna!!! és ez a célja a topicnak ha jól tudom, ráadásul orvosolná azt a problémát hogy mehet 100% fölé a fedezési arány, ami sztem is egy bug.

Abban igaza van viszont hogy így lehetne 0 a fedezési aránya olyan orinak is aki fedezett. mert ha leütnek róla annyi hekit amit fedezett és visszaüti, már 0...

Old 07-08-2007, 17:42
Reaktor Reaktor is offline
Member

Quote:
Ezzel a javaslattal nekem van egy bajom: mi van azokkal az orikkal, akik a felfedezett föld számlálásának bevezetésekor már pl. 10k heki fölött voltak? A javaslat bevezetése után ezek az orik a felfedezés kapcsán mindig is előnyben lesznek a később lépő orikkal szemben!
Sajnos szétoffolsz a látszatproblémáiddal egy olyan javaslatkezdeményt, amin valakik sokat agyalnak, dolgoznak.
Nem arról van szó, hogy kik kivel lesznek előnyben.

Ati régóta gondolkozok azon, hogy a témaindítóknak kellene valamiféle moderálási jog, azaz hogy valakiknek csak olvasásra adjanak engedélyt a témájukban.
Old 07-09-2007, 17:11
Member

Ha jól tudom, ez a javaslat a folyamatos felfedezéssel is csak egyhelyben toporgó nagyorik megsegítésére született. Szeretném, ha megértenétek: ha az én problémám látszatprobléma, akkor, sajnálatos módon, a felvetett javaslat is csak egy látszatmegoldás! Ugyanis lehet, hogy megoldja a jelenlegi nagyorik problémáját, de a később melléjük érő, jelenlegi kisoriknak abszolúte semmit nem segít! Ők, a javaslat bevezetésétől (majdnem)függetlenül, pontosan abba a helyzetbe kerülnek, amibe a jelenlegi nagyorik csak akkor kerülnek, ha a javaslat nem kerül bevezetésre!

A félreértések elkerülése végett: nekem nem lenne gond, ha bevezetésre kerülne (sőt...), azonban nem árt figyelembe venni, hogy a javaslat erőssen törekszik a már játékban (1/A-ban, de a 2/D-ben is) lévő felfedező orik jelenlegi sorrendjének fenntartásában, és mint ilyet, nem tartok jó ötletnek...

OFF: általában felismerem, ha éppen offolok. Ha a topik szétoffolásra került, azért nem én vagyok a felelős, hanem azok, akik azon nyafognak (nem tudok jobb szót), hogy szétoffolom a topikot... Ezt az egy bekezdést leszámítva az utóbbi pár hozzászólásomban kizárólag a témával kapcsolatban írtam, azonban érdemi reakciót egyedül Kutyuleee adott!
Old 07-09-2007, 17:30
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Ha jól tudom, ez a javaslat a folyamatos felfedezéssel is csak egyhelyben toporgó nagyorik megsegítésére született.
Olvasol is néha????????

a 200hekire leütött törpöm miatt vetettem fel az ötletet! Az egyhelyben toporgó nagyori? léccilécci mellőzd a topicot ha nem olvasod el
Steve`sfield (#324643)
Old 07-09-2007, 17:31
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Olvasol is néha????????

a 200hekire leütött törpöm miatt vetettem fel az ötletet! Az egyhelyben toporgó nagyori? léccilécci mellőzd a topicot ha nem olvasod el

Nekem tetszik Xepi ötlete, sztem ebben a formában akár be is kerülhetne a következő körben.
Steve`sfield (#324643)
Old 07-09-2007, 17:33
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ha jól tudom, ez a javaslat a folyamatos felfedezéssel is csak egyhelyben toporgó nagyorik megsegítésére született.
Nagyon rosszul tudod sajnos. Ezért írtam azt amit...
Elolvasol 2-3 bejegyzést és elhatározod, hogy ez a topic miről szól?
Hát korántsem a nagyorik topogásának a megszűntetéséről...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules