|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-04-2007, 10:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nekem eddig az ork jön be legjobban.Nem tudom miért de nekem az jön be a legjobban.Meg ami kicsit értek a hódhoz akkor a legnagyobb űtőerőt képes kihozni a seregéből 
|
és tolikkal a legegyszerűbben kikészíthető a hadisok között 
|

07-04-2007, 10:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Szerintem meg 5-ös szinten életképes a törp, főleg sok tolival.
Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.
Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.
Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.
Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.
|
de csak azért nem bántanak, mert sok a kezdő és el lehet közöttük vegyülni 
különben egy félelf rongyosra lopna 
|

07-04-2007, 10:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
ijj elit mert nem sokat támadok
|

07-04-2007, 11:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.
Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.
Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.
Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.
|
Kérlek szépen a mostani 5ös orimmal simán átgyalagolnék rajta, és te mást nem tudnál csak nézni 

07-04-2007, 11:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Bányám csak drágakőbánya van, és 3 kovácsműhely. A tanya meg kicsit kevesebbet termel, mint elég, de még megvagyok.
Szerintem bányákat a 4-es szinttől felfelé érdemes tartani, mert ott már van ára a nyersanyagnak.
Az 5-ös szint tetéjén, 600 hekin majd építek néhány bányát, és a lovasságot íjászokra cserélem.
Ahogy fentebbi szinteken néztem, egy íj/toli/vari tudós törpe néhány bányával bírhatja egy darabig.
|
Annak ugy nem sok ertelme van, akkor inkabb legyel gnom fajvaltasig 

07-05-2007, 11:06
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nézd Kutyulee. Én elhiszem, hogy egy kihegyezett ori, legyen az ork, gnóm, fél-elf, óriás szétkapna.
De én olyan orit próbálok gyártani ami többé-kevésbé ellenáll a támadásoknak. Persze, hogy azok az orik, amik mondjuk csak hadisok, tolisok, vagy varisok az adott területen erősebbek, de én összességében próbálok egy mindenben jó orit felépíteni. (persze gondolom ez nem sikerült
A lényeg az, hogy eddig már több szinten játszottam különféle fajokkal és még egyik orimat sem sikerült úgy igazándiból szétkapni senkinek.
|

07-05-2007, 11:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Nézd Kutyulee. Én elhiszem, hogy egy kihegyezett ori, legyen az ork, gnóm, fél-elf, óriás szétkapna.
De én olyan orit próbálok gyártani ami többé-kevésbé ellenáll a támadásoknak. Persze, hogy azok az orik, amik mondjuk csak hadisok, tolisok, vagy varisok az adott területen erősebbek, de én összességében próbálok egy mindenben jó orit felépíteni. (persze gondolom ez nem sikerült
A lényeg az, hogy eddig már több szinten játszottam különféle fajokkal és még egyik orimat sem sikerült úgy igazándiból szétkapni senkinek.
|
Erre a Törpe nem a legmegfelelöbb faj, sztem, mert a törpe 2 területen erős: a termelés, és haderő. sztem ha ilyen orit akarsz, akkor ez az ori kiválló lesz 4. szinten gnómként. Amúgy ez általában így van, egy mf mindig sebezhető valahol egy jól összerakott szövivel szemben.

07-05-2007, 11:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
hát elsö ránézésre pl németbe élet képes lenne ha nem lenne annyira tf beállitotságu és a kaj itt nagyon drága,magyarba ellavirozhato vele az tény,de egy jobb szövi szét szedi ez tény
|

07-05-2007, 11:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
és tolikkal a legegyszerűbben kikészíthető a hadisok között 
|
Az nem a hulla?  

07-05-2007, 12:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Az nem a hulla?  
|
a hullától nem lehet úgy tekit lopni, hogy gyengüljön - kivéve a tudósokat  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|