07-03-2007, 18:35
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
És akinek van ideje a saját országai, annak belefér, hogy naponta 1szer, 2szer rápillantson az Arénára.
|
Eddig azért nem arénáztam, mert a régi, őskövület-szerű játékosok harcmezejének tartottam, akik nosztalgiáznak egymást közt. Aztán múlt hónapban, hogy megnézzem ott is a körtávolságokat, jelentkeztem oda és rájöttem, hogy nagy tévedésben vagyok. Inkább én vagyok túl konzervatív, hogy nem próbáltam ki eddig ezt a terepet, részben a számomra újszerű, nem ismert dolgoktól is tartva.
Bár csak naponta 1-2x nézek be oda, de olyankor igazán üdítő úgy tervezgetni, hogy nem számíthatok a piacra, ergo nagyjából önellátónak kell lennem. Sztm több megfontolásra késztet, mint a normál játék, és úgy képzelem, hogy a leginkább itt derülhet ki, hogy melyik játékos jobb a másiknál. Egyelőre persze nincsenek illúzióim a saját teljesítményemmel kapcsolatban, és Phoenix gondolata nyomán nem győzöm hangsúlyozni, hogy csak szőrmentén próbálgatom az arénát. 
Most egyébként azon gondolkozom, vajon ott is erősnek és biztonságosnak számít-e a gnóm és óriás faj.
|