|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Ember varisabbá és új tolis, vagy új varis faj?
|
Új tolvaj típus.
|

|
17 |
38.64% |
Új varázsló típus.
|

|
27 |
61.36% |

03-11-2006, 19:47
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
na jó
bocs de én ezt a topicot nem bírom végig olvasni!  mindenki jobbítani akar de akkor az úgy uncsi lesz ha van egy "tökéletes faj" ezt a szerepet egyesek szemébe az óriás testesíti meg  De nem érdemes a fajokat erősíteni ill. gyengíteni sztem és miért nem jó mindenkinek minden úgy ahogy van????? Nem mondhatja senki hogy megunja a játékot 
|

03-11-2006, 21:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem akatunk mi tökéletes fajt. Csak egy varázsló fajt, amely versenybe szállhat az óriással. De ebből úgysem lesz semmi, szóval azt hiszem, halottnak nyílváníthatjuk a témát. 
|

03-12-2006, 12:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
hehe
Faj amelyik szembe szállhat az óriással ott van egy beton Elf sztem az eléggé varis faj vagy rosszul gondolom??? a gnóm is van olyan jó mint az óriás! 
|

03-12-2006, 12:28
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Faj amelyik szembe szállhat az óriással ott van egy beton Elf sztem az eléggé varis faj vagy rosszul gondolom??? a gnóm is van olyan jó mint az óriás! 
|
Vagy egy ork simán beveri. Akkor eddig a gnóm, egy másik óriás, a félelf, és az elf, ami szembeszáll vele, az eddig kapásból 4. 
|

03-12-2006, 14:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vagy egy ork simán beveri. Akkor eddig a gnóm, egy másik óriás, a félelf, és az elf, ami szembeszáll vele, az eddig kapásból 4. 
|
Ez még viccnek is rossz volt.
|

03-12-2006, 14:50
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ez még viccnek is rossz volt.
|
Nem tudok számolni, igaz. Nem 4, hanem 5. 
|

03-12-2006, 15:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha az az óriás varázsló, akkor haddal beüti egy törpe, egy másik óriás, egy ork, egy elf, egy gnóm, egy kósza élőhalott, lelopja egy fél-elf, egy ember, egy újabb gnóm és egy újabb elf. És mindezek egyszerre! Ekkor az óriás újraindul, átalakul hadissá, amikor is lelopja egy fél-elf, egy ember, egy gnóm, egy elf, larengeti egy másik óriás, egy elf, egy gnóm. Aztán óriásunk megint újraindul, ezúttal tolvajként, majd rászólnak hogy neki kár is játszania, hisz így levarizná egy másik óriás, egy elf, egy gnóm, lelopná egy elf, egy fél-elf, egy gnóm, egy ember, beütné egy gnóm, egy harmadik óriás, egy ork, egy élőhalott, egy törpe, egy vagány elf.
Ez így ha jól számolom 30, bár nem biztos 
|

03-13-2006, 09:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
hát sztem a félelf inkább csak kellemetlenséget okoz az óriásnak, met igazán varigyilok ellen ott van az óriás sziesztája, és ez eléggé megnehezíti a tolis dolgát 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

03-13-2006, 19:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
hát sztem a félelf inkább csak kellemetlenséget okoz az óriásnak, met igazán varigyilok ellen ott van az óriás sziesztája, és ez eléggé megnehezíti a tolis dolgát 
|
hát azért elég rossz lehet ha ember tolis nekedmegy mert le tud ölni annyira hogy már ne tudj visszaártani neki hiába vagy pöccre élezve... 
|

03-14-2006, 09:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hát azért elég rossz lehet ha ember tolis nekedmegy mert le tud ölni annyira hogy már ne tudj visszaártani neki hiába vagy pöccre élezve... 
|
hát ezt nem toom, mert én inkább tolis fél-elf vagyok, mint ember toplis, vagy óriás varis 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|