|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-29-2007, 23:36
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
kérdés hogy meddig jutottál?
én is voltam óriás varis 3 hulla szövetségessel, full elittel. full szövisegitséggel (ami nekik meg sem kottyant) elég nagyokat ütöttem, pedig volt hektáronként 45 varázslóm. és ök sem panaszkodtak információhiány miatt, mindig tudták, kit lehet átütni. 5X-ben mind a négyen feljutottunk a 30. helyig.
ettöl függetlenül mindegyik azt tervezte, hogyan váltson szintlépéskor fajt!
|
Na látod, el lehet jutni bármeddig, csak jó taktika kell, és jó szövi.  Nem sírni kell, játszani! 
|

06-30-2007, 21:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
5X-ben mind a négyen feljutottunk a 30. helyig.
ettöl függetlenül mindegyik azt tervezte, hogyan váltson szintlépéskor fajt!
|
Quote:
Originally Posted by Pomi
Na látod, el lehet jutni bármeddig, csak jó taktika kell, és jó szövi.  Nem sírni kell, játszani! 
|
az 5. szint teteje az nem bármeddig  ...
|

06-30-2007, 22:34
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
az 5. szint teteje az nem bármeddig  ...
|
Ebben igazad van, de feljebb +%-ot kapnak a hullák. Élni kell a lehetőséggel 
|

07-01-2007, 08:49
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Ebben igazad van, de feljebb +%-ot kapnak a hullák. Élni kell a lehetőséggel 
|
Feljebb csak azért nem bántják a hullákat (már ha vannak) mert költséges a megfelelő mennyiségű korházat felhúzni v. egyszerűen nem éri meg az átépítésre szánt időt. Ha meg szöviben van akkor az első dolga a támadó szövinek h legyújtja a fenébe és mire rájön h ki tette addigra már a másik szövitagot be is ütötték
|

07-01-2007, 08:53
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LordYsolt
Feljebb csak azért nem bántják a hullákat (már ha vannak) mert költséges a megfelelő mennyiségű korházat felhúzni v. egyszerűen nem éri meg az átépítésre szánt időt. Ha meg szöviben van akkor az első dolga a támadó szövinek h legyújtja a fenébe és mire rájön h ki tette addigra már a másik szövitagot be is ütötték
|
Nos, nem bántják, mert előnye az, hogy a másiknak korházat kell felhúznia. Csupa előny és előny, akkor most miért is sírunk? 
|

07-01-2007, 09:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Quote:
Nos, nem bántják, mert előnye az, hogy a másiknak korházat kell felhúznia. Csupa előny és előny, akkor most miért is sírunk? 
|
Fentebb ugyanúgy bántanák a hullákat, mint bárhol máshol, és nem amiatt a néhány kórház miatt nem teszik meg, vagy a növelt haderő miatt, hanem amiatt, hogy egyszerűen egyre ritkább az élőhalott, ahogy az 1A felé közelítesz, ott pedig (ha jól tudom) egyetlen hulla sincs. Gondoljatok bele: ha ott egy hulla, akitől lenyúlhatnék mondjuk 120 hektárt, akkor 30 kórház ideiglenes felépítése nagyon kicsi ár a nyereséghez képest.
Pomi, hidd el, hogy a jelenlegi élőhalott nagyon gyenge, hiába jönnek a szintenkénit %-ok, ráadásul dögunalmas vele a játék. Ülök süketen és vakon, aztán időnként kapok egy sor ártózást, vagy egy-két sereget a nyakamba, és így telnek a mindennapjaim.
|

07-01-2007, 09:23
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Fentebb ugyanúgy bántanák a hullákat, mint bárhol máshol, és nem amiatt a néhány kórház miatt nem teszik meg, vagy a növelt haderő miatt, hanem amiatt, hogy egyszerűen egyre ritkább az élőhalott, ahogy az 1A felé közelítesz, ott pedig (ha jól tudom) egyetlen hulla sincs. Gondoljatok bele: ha ott egy hulla, akitől lenyúlhatnék mondjuk 120 hektárt, akkor 30 kórház ideiglenes felépítése nagyon kicsi ár a nyereséghez képest.
Pomi, hidd el, hogy a jelenlegi élőhalott nagyon gyenge, hiába jönnek a szintenkénit %-ok, ráadásul dögunalmas vele a játék. Ülök süketen és vakon, aztán időnként kapok egy sor ártózást, vagy egy-két sereget a nyakamba, és így telnek a mindennapjaim.
|
Elhiszem, h rossz süketen és vakon, de akkor alkoss szövit  Egyébként 5-ös szinten is elég durva nyersi árak vannak, ott sem nagyon éri meg az állandó építkezés. Főleg, h utána egy ideig csak gyógyulgathatsz, ...Én még most is azt mondom, hogy elég erős a hulla, nem kell több erőt adni, elég az ami van, jól lett ez kitalálva.
|

07-01-2007, 09:03
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Azért én megnézném, ha egy hullát legyújtanak a fenébe h mennyi idő míg visszépül  Azért még 4 szinten vígan ütögetik a hullákat én is azt tettem (akkor itt helyesbíteném az elöbbi hozzászólásomat h a 3 szinttől felfele kerüls sokba a korház építés) Sokan azért nem bántják a hullát mert beáll full íjast játszani MF-ként. Ill. azért vannak egy páran akik csak heccből is legyújtják a hullákat mert meg tehetik.
|

07-01-2007, 09:24
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Azért én megnézném, ha egy hullát legyújtanak a fenébe h mennyi idő míg visszépül  Azért még 4 szinten vígan ütögetik a hullákat én is azt tettem (akkor itt helyesbíteném az elöbbi hozzászólásomat h a 3 szinttől felfele kerüls sokba a korház építés) Sokan azért nem bántják a hullát mert beáll full íjast játszani MF-ként. Ill. azért vannak egy páran akik csak heccből is legyújtják a hullákat mert meg tehetik.
|
Heccből bárkit ártózhatsz, azt sem tudják honnan jött az áldás, csak ha gyenge vagy és lebuksz. 
|

07-01-2007, 12:14
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Miért sírunk?
Mert a hullák száma felsőbb szinten elenyésző, ennek egyszerűen az az oka, hogy gyenge. És ez az állapot nincs jól, mint mondták az ideális az lenne, ha minden csoportban a fajok 1/8-a lenne hulla, 1/8-a ember stb. Ez nyilván elérhetetlen, de a mosatni állapoton javítani kéne. Mert így van egy tök fölösleges faj.
Miért sírunk?
Mert a hulla nem tud varázsolni és lopni, tehát vagy termelő lesz vagy hadis, előbbire ott a törpe, a hullából ne csináljunk termelőt, mert elviszik tőle a cuccot.
Hadisnak meg szintén nem jó, mert nem tud beütni senkit, akinek normális védelme van.
Ha meg mégis beüt, akkor hazakísérik 5-20-24sereggel és...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|