| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |  

| 

06-28-2007, 13:39

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 [quote=BigPi;105866][quote=Synkel;105848] 
	Quote: 

| 
					Originally Posted by BigPi  

Engem nem zavar a tekilopás, sőt az egyéb lopás se.

Egyszerűen hihetetlenek gondoltam, hogy valakit ne zavarjon a lopás.

Én biztos vissza akarnám szerezni azt amit elloptak tőlem.

Meglátásom szerint tudatos tolvaj védelem folyik a rendszeren belül, ezért egyetértek a módosítási javaslatoddal.

Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
 |  Pedig nem a lopás zavar, hanem az, ha úgy lopnak, hogy nem tudok semmit tenni ellene. De ezt már milliószor leírtam, hadd ne ismételgessem már magam. Az ártózás se zavar, legfeljebb agyonverem a varist- illetve megpróbálom, de legalább nem kell tétlenül nézzem, és dühöngjek. Tény, 6 körre a rengető varisra se megyek ki, viszont ő lényegesen kevesebbet tud rengetni abból a távolságból... |  

| 

06-28-2007, 13:58

|  
	| 

| Member |  | 
					Join Date: May 2007 Location: Hungary, JNSz, Törökszentmiklós 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 
 én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
 azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat
 |  

| 

06-28-2007, 14:28

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Ha a hadisok leütnek egy tolist üssék le annyira, hogy ne tudjon már ártani, vagy mészizzék addig, hogy ha továbbmentek ne tudjon szívózni, ugyanez a helyzet a varisokkal is, ha meg nem ezt tették a hadisok, viseljék a következményeket   
Teljesen igaza van a tolisnak, én is gyújtanám a helyében a páciens amíg tudnám, (vigyázva arra, hogy ne kerüljön azért 2 körre) mivel a tolisoknak ez az egyik fegyverük.
                 Last edited by Reni; 06-28-2007 at 14:32..
 |  

| 

06-28-2007, 15:11

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by -Ede-  én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
 azaz nem csak a tekilopásra, hanem minden ártó(és haszonszerző)tolvajakcióra ki kellene terjeszteni, mert másképp nem ér sokat
 |  
Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom. |  

| 

06-28-2007, 15:29

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Brown  Talán a tolvajokat azért nem érintik a maluszok úgy mint a varázslókat, mert náluk a távolság a térkapun való közlekedés miatt eltűnik. Logikus, hogy 2 körre ugyanúgy lopkod, mint 8 körre. Úgyanaz a távolság. A távolságra hivatkozva ezért nem tartom jó ötletnek a maluszok bevezetését, mi több számomra nevetséges. Viszont a távolság függvényében a térkapu pl. hamarabb záródhatna. 10 kör - a célpont ori távolsága vagy ilyesmi. Vagy 10 kör - távolság x adott érték. Kerülhetne több készenlétbe a kapu nyitás. Nemtom. |  Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb. 
Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.
                 Last edited by Reni; 06-28-2007 at 15:31..
 |  

| 

06-28-2007, 15:39

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Reni  Nem tűnik el a távolság, mert a sikerességet nem a körtávolság, hanem pl. köztük lévő pont és országok száma is befolyásolja...stb.Ha a tolik buknak le, rendes számban hullanak is, készüli is jobban kopikAzért már ez is malusz nekik szerintem.
 |  Tapasztaltam is párszor.   Elég is nekik ennyi malusz, nem kell több.   |  

| 

06-28-2007, 15:58

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 egyet értek vele, és támogatom!
 Lehetőleg ne jöjjünk már olyan nem jogos érvekkel, hogy  a térkapu olyan mint az internet meg hogy abba a világba amit a hodnak képzelek a fejembe nálam nem illik bele a képbe, mégha jogos is lenne...

__________________LotR
 |  

| 

06-28-2007, 16:02

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Súgó

Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)  |  Szerintem hülyeség információszerző és ártóakciókra szétszedni a tolvajakciókat. Ha azzal van probléma, hogy a tolvajok túl messziről tudnak ártani, akkor ezt a pontkülönbség/eredménycsökkenés nagyságát kellene módosítani, sokkal egyszerübb volna. Nem pedig összevissza variálni azzal, hogy vajon mennyi legyen a készültségcsökkenés stb. |  

| 

06-28-2007, 16:03

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by -Ede-  én nem értem igazán, h miért mindenkit csak a tekilopás zavar, pedig a gyújtogatás sokkal nagyobb károkat tud okozni!megesett velünk is h a hadisaink leütöttek egy tolist, majd a tolis 6-8kör távolról addig égette a hadist(kb 3-4napig) amíg a házai 2/3-át el nem pusztította
 |  Ez természetes, ne csodálkozz ezen a tolis igy tud vissza vágni.
				__________________Sex, Drog és Rock and Roll

Gyulaword (#79796)
 |  

| 

06-28-2007, 16:06

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by BigPi  Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
 |  Teljesen felesleges ezen görcsölni, indult már ennek módosítására több topic is, de sajnos egyik sem került a megfontolás alatt álló javaslatok közé.

Úgy hogy én továbbra is favorizálom a gnómot, aztán aki el akarja lopni a tekimet az dolgozzon meg érte rendesen  
				__________________Sex, Drog és Rock and Roll

Gyulaword (#79796)
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|