|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-27-2007, 20:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by csarmi
Azt kérdezném, hogy ezt én látom rossszul, vagy 2 (illetve adott helyzetben minimális távú) kőrről érkező támadáshoz képtelenség szövetségessel védeni, hacsak nem tudod ELŐRE biztosan?
Mármint mire fel tudod deríteni, hogy jönnek, biztosan késő, ugye? (ha jól csinálták)
|
Tapasztaltabb játékosok kv előtt 3-4 mp-vel mennek ki. De vannak előjelek, ami alapján lehet számítani rá: meggömböltek, kapu van rajtad, ártóztak vagy loptak. Sokan eleve úgy csinálják, hogy hívnak át szövihelpet támadáskor. De lehet etetős támadás is, hogy csak elcsalják otthonról a seregeket. Ha látok valakit, hogy teljes sereggel nem férek be és direkt kitámadok rá, hogy kisérjen, akkor az nagy bukta lehet. Fontos iratlan szabály amit sokan nem vesznek figyelembe: HA EGY ORSZÁG ÜTHETŐ, NEM BIZTOS, HOGY MEG IS KELL ÜTNI!!
|

06-27-2007, 21:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by csarmi
Azt kérdezném, hogy ezt én látom rossszul, vagy 2 (illetve adott helyzetben minimális távú) kőrről érkező támadáshoz képtelenség szövetségessel védeni, hacsak nem tudod ELŐRE biztosan?
Mármint mire fel tudod deríteni, hogy jönnek, biztosan késő, ugye? (ha jól csinálták)
|
Nem lehet minden ütést megfogni, de szembemenni visszatámadni, vagy minimalizálni a veszteségeket lehet 
|

06-28-2007, 00:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Egyetertek
pepa es Valezius utolso hozzaszolasaval teljesen egyetertek es Valezius szepen erthetoen mondta h mit muszaly csinalni ha mar nem vetted eszre csak mikor mar keso...
Persze nem muszaly mindent de a minimalizalast igen, hiszen ahogy pepa jelezte lehet egy hatter tervuk is. (foleg ha szovi tamad mf-et)
|

06-28-2007, 21:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by raplee
pepa es Valezius utolso hozzaszolasaval teljesen egyetertek es Valezius szepen erthetoen mondta h mit muszaly csinalni ha mar nem vetted eszre csak mikor mar keso...
Persze nem muszaly mindent de a minimalizalast igen, hiszen ahogy pepa jelezte lehet egy hatter tervuk is. (foleg ha szovi tamad mf-et)
|
Nem szoktam belekötni helyesírási hibákba, de legalább ne emelted volna ki, hogy a muszáj-t nem tudod helyesen leírni... 
|

06-29-2007, 03:23
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
bocsi de azt nem is vettem eszre, szerintem mar tul kaprazott a szemem ahoz h ilyenekre figyeljek 2 utan (nalam 3 volt mar ejszaka)...
De jogos megjegyzes 
|

06-29-2007, 15:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by raplee
bocsi de azt nem is vettem eszre, szerintem mar tul kaprazott a szemem ahoz h ilyenekre figyeljek 2 utan (nalam 3 volt mar ejszaka)...
De jogos megjegyzes 
|
Igazán módosíthatnád a hozzászólásodat és kijavíthatnád a hibád. Régen semmi bajom nem volt ennek a szónak az írásával, de már annyiszor látom ly-nal, hogy mostanában mindig kételkedek magamban, amikor leírom. És nyithatom meg a Word-öt. 
|

06-29-2007, 16:14
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Szerinten a hódító játék egy szép magyar játék, úgyhogy a tanyafree kevert elnevezés helyett a tanyamentes szó használat talán ildomosabb lenne. lenne.
Aki angolul akar játszani, az meg elnézhet a hódító angol nyelvű verziójába.
Bocs, csak már egy picit zavar ez a kevert zagyva nyelvezet, amit itt sokan használnak, csak azért, mert divatos
|

06-29-2007, 16:16
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Szerinten a hódító játék egy szép magyar játék, úgyhogy a tanyafree kevert elnevezés helyett a tanyamentes szó használat talán ildomosabb lenne. lenne.
Bocs, csak már egy picit zavar ez a kevert zagyva nyelvezet, amit itt sokan használnak, csak azért, mert divatos
|
használd a tanyamentes szót, nekem megteszi a tf 
|

06-29-2007, 16:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
|
de a TM rövidítés már foglalt  
|

06-29-2007, 16:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Most nem azér' de angolban sokkal hülyébben hangzana a tanyafree
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|