Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hmm asszem én se leszek a legnépszerübb, de sztem a szintlépés jó ahogy van. Ha vki ép rád "pazarolja" a készülijét, akkor legalább meg is van az 1. célpontod köv szinten... Engem inkább zavar az amikor 10körröl keménykedik folyamatosan 1 toli, minthogy egyszer lehúz és fel is lép... Amúgy meg nem hiszem hogy ok nélkül ártozgatna vki fellépés elött.
És ha vki lépés elött van, kijön rá az ellen egy védhetetlen sereggel, nyit rá egy Tk-t éplistet néz hogy beférne-e szembemenve... ha beférne akkor jó, de ha semmit nem tud, akkor ne is léphessen?
|
Idefűződne egy kérdésem:ugyan honnan feltételezzük,hogy valaha összefutok még vele?

Ha szintet lépsz még egyáltalán nem biztos hogy egy csopiba fogsz vele kerülni (gondolok itt az alsóbb csopikra még mielőtt belém köt vki,hogy de a 2. szintről..........csakhogy az összes többi szintlépés nem garantálja,hogy te egy csopiba kerülsz vele)merthogy ha feltételezem is hogy mindketten feljutnak az 1. szintre és nem véreznek el,de még ekkor sem garantált a nagy leszámolás,hiszen a két ori között óriási időbeli eltérés lehet,feltételezem,hogy nem mindig ugyanakkor mennek nyaralni,nem ugyanannyi időt töltenek a gép előtt,nem lesz ugyanakkora szerencséjük stb.stb...
Ha akkor abban a bizonyos szintlépésnél nem ugyanabba a csopiba lépnek akkor a tolvaj már el is illant és nagy az esély hogy sose látod többet...sztem.