Quote:
Originally Posted by Ati
Regszabályok elolvasása után ez nem lehet probléma.
Ha a súgóban az van írva, hogy ilyen információ nem kiadható, akkor itt a fórumon se fogok mást mondani.
Ez le van szépen írva a súgó vonatkozó részeiben, kérlek, hogy olvasd el.
A tájékoztatás hiányáról beszélsz, miközben nem vagy tisztában a regisztrációs szabáyokkal, a gyakori kérdésekkel, és a súgóval.
Egész pontosan milyen tájékozattásra vársz, ha a meglevő írásokat sem olvasod el?
Mindezek mellett azt mondod, hogy a csalókat ne helyezzük át, csak egy ideig ne tudjanak belépni. Hát én komolyan mondom, hogy nem értem a gondolkodásmódodat. De erről ne is vitázzunk, az előző 2 nap alatt szerintem minden ezzel kapcsolatos tudnivaló elhangzott, lerágott csontot újrarágni nincs kedvem.
|
Azt mondod nem lehet probléma, de a világ nem működik tökéletesen se az emberek. Szal a lényeg hogy látjuk, hogy probléma.
Igen tisztában vagyok a szabályokal de pont arról beszélünk, hogy a szabályokban hol vannak azok a pontok amelyek esetleg újra gondolást, pontosítást, formálást igényelnek, lásd mint például a súgó frissítése.
Ati nem azt mondom , hogy a csalókat ne helyezzük át.
A gondolatom lényege az akart lenni, hogy kellene valami a mostaninál (ha van) finomabb súlyozást bevezetni, a szabálytalanságokat illetően.
Ati igazad van lehet lerágott csont, de Te is érzed, hogy beszélni kell róla, (remélem nem csak azért mert azt látod sokan milyen kergén látják a dolgokat) mert mindig van mit javítani...
Te is tudod, hogy elolvastam a sugot, nem egyszer, hányszor küldtél csak Te oda anno

Persze azt elfogadom hogy rég volt , és lehet sok régi játékosnak is ez a hibája, h nem olvassuk ujra, és megszokásból játszunk, hisz a játékot ismerjük és közbe meg a szabályok pontos vonala elmosodik az emlékezetünkbe...
Nem tudom, jó lenne hacsak ez lenne a gond itt... de sztem nem ez van régóta.