|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
|
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
|
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
|
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
|
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
|
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
|
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
|
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
|
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

06-23-2007, 13:46
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Én nem állítottam, hogy nem tetszik, írtam is, hogy kétségtelenül kényelmesebb lenne ..... csak nem látok benne akkora problémát és csalási lehetőséget, hogy erre a energiát kéne befektetni, de ez csak az én véleményem, aminek nem feltétlenül kell másokéval megegyezni. Beszélgetünk és próbáljuk különböző szempontokból nézni a felvetett dolgot.
Mindenesetre én inkább tartanám ezt kényelmi újításnak, mint jksz megelőzésnek.
|
A legutóbb igen nagy felhördülést kiváltó áthelyezések oka az volt, hogy megtehették volna hogy hárítják, de nem érte meg, és nem védték--> tehát JKSZ (mindenki köteles maximálisan védekezni)
Ugyanígy megy 200 hekin is, de ott már természetesnek veszi mindenki, hogy be kell üttetni magadat hogy tekit írhass, hiszen úgy éri meg.
Ezért Lopakodó ötlete igenis helytálló, támogatom. 
Anniy kiegészítéssel, hogy a dolgok szimmetriája megmaradhatna ha:
1- 200 hekiig 0%
201-400 hekiig 1%
401-600 hekiig 2%...
tehát minden határt 1 hekivel kitolni, mert így szebb 

06-23-2007, 13:51
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Anniy kiegészítéssel, hogy a dolgok szimmetriája megmaradhatna ha:
1- 200 hekiig 0%
201-400 hekiig 1%
401-600 hekiig 2%...
tehát minden határt 1 hekivel kitolni, mert így szebb 
|
Ez már hab a tortán:-)
|

06-23-2007, 14:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by #Lopakodó#
Ez már hab a tortán:-)
|
Érdemes lenne felvetni a javaslatok között 
|

06-23-2007, 14:05
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by sasa
Érdemes lenne felvetni a javaslatok között 
|
Már közkincs:-)))
Bárki megteheti:-)
Hajrá:-)
Nem ragaszkodom hozzá,hogy hozzám legyen kötve...
A játék és élvezhetősége meg a tisztasága a lényeg:-)
Bár szvsz itt is olvassa Ati mint mindent mindenhol..
|

06-23-2007, 14:33
|
|
Member
|
|
|
|
Ha valaki kiváncsi a véleményemre: sztem hjeség változtatni rajta. MEgmondom miért. Az JKSZ szürcsi már eléggé jól műxik és egyre fejlődik. Magyarán ha valaki rákever a direct 200 heki alá kerülésnek az igya meg a levét akkor. Ugyanis az később is hajlamos lesz a "kisebb" baráti segitségek igénybevételére. Semmiképpen sem tisztít a javaslat a játékon, sőt!
A tévedés jogát fenn tartom...
|

06-23-2007, 14:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A legutóbb igen nagy felhördülést kiváltó áthelyezések oka az volt, hogy megtehették volna hogy hárítják, de nem érte meg, és nem védték--> tehát JKSZ (mindenki köteles maximálisan védekezni)
|
tévedésben vagy ... az a jksz ha megbeszélt ütés, ha direkt nullára kipakol és válogatás nélkül bárki ütheti, az nem jksz
|

06-23-2007, 14:37
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
tévedésben vagy ... az a jksz ha megbeszélt ütés, ha direkt nullára kipakol és válogatás nélkül bárki ütheti, az nem jksz
|
De ha van távol és látja, hogy jön, és tudná védeni, akkor Ati szavaiból az jön le, hogy akkor már az. :-/
Tanulság: nem szabad távolozni
Lyra szerintem éppen az gerjeszti a JKSZ-t, hogy le kell üttetned magad. nem mindenki akar 2hetet várni, hogy leüssék, nekem annyi időbe telt 
Bár nem érzem akkora problémának ami 200hekin történik 
|

06-23-2007, 14:52
|
|
Member
|
|
|
|
Taktika része, ha pl. valaki alulról 5 körről szivat varival, mert igen gyakran előfordul ilyen valljuk be, hogy amíg mellette vagy, megmozdulni sem mer, mikor meg eltávolodsz egyből felbátorodik ..... van olyan, hogy jobban megéri leüttetni magad mellé, mint bebontani. Szeretném megkérdezni, hogy ez pl. hol jksz?
Ati azt mondta hogy ezek a dolgok sem jelenthetők ki kategórikusan jksz-nek, hanem egyénileg kell elbírálni őket.
Nyílván ha neked az a célod, hogy lejjebb kerülj a pontlistában, és ha ezt úgy éred el, hogy kipakolsz és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed magadat, nem fogsz anarchiába kerülni érte.
|

06-23-2007, 14:58
|
|
Member
|
|
|
|
Egyébként megérne egy próbát, regelni ötödik szinten egy orit, beépíteni mindent, full nullára kipakolni, semmi pénzt benn tartani ... nem tudom elhinni, hogy ilyen körülmények között kell 2 hét mire végre leföldel valaki.
Esetleg ellehet kezdeni körbevarizni a környéket 10 varival, ha mindenkinél bebuksz inkább előbb, mint utóbb felfigyelnek rád és megkívánnak 
|

06-23-2007, 15:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Egyébként megérne egy próbát, regelni ötödik szinten egy orit, beépíteni mindent, full nullára kipakolni, semmi pénzt benn tartani ... nem tudom elhinni, hogy ilyen körülmények között kell 2 hét mire végre leföldel valaki.
Esetleg ellehet kezdeni körbevarizni a környéket 10 varival, ha mindenkinél bebuksz inkább előbb, mint utóbb felfigyelnek rád és megkívánnak 
|
ennél hatásosabb ha végig ártozol egykét kemény hadist
Amúgy meg sztem az ütés beengedés helyzet függő... nem úgyanazt jelenti a top tetején vagy lentebb.sűrű mezönyben lehet taktika része de távol a "civilizációtól" már meggondolandó mennyire éri meg hagyni leütni magad a fedezési határ felett...
Last edited by Kutyuleee; 06-23-2007 at 15:04..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|