Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-23-2007, 09:29
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by csarmi View Post
Matador, simán logikus lenne az is, hogy 72 KÖR a védelem
Ha egyszer az van írva, hogy a védelem 72 óra, akkor ebből szerinted miért következik logikusan az, hogy nem annyi?

Quote:
Ja és képzeld, nem olyan marha egyszerű megtalálni, hogy hol is írja ki, hány kör óta játszol. Más játékokban például a nyitóoldaladon.
A születési dátumodat, aktuális vérnyomásodat, napi horoszkópodat, egy hónapra visszamenő pénzügyi árfolyamokat, tegnap született kisbabák listáját, aktuális időjáráselőrejelzést nem szeretnéd még látni a nyitóoldalon? Ezek is legalább olyan sűrűn használt információk, amiknek FELTÉTLENÜL ott kell lenniük.

Quote:
Ja és azért indultam a gyors csoportban, hogy gyorsabban jussak fel a másodosztályig, ez csak egyszerű, nem?
Szerintem nemhogy GYORSAN nem fogsz feljutni, de egyáltalán nem, mert úgy le fognak verni, mint vak a poharat... Ne így legyen.
Old 06-23-2007, 09:46
csarmi csarmi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Hát nem tudom miért van kb. az összes többi hasonló játékban kinn a főoldalon (ami a gömb mutat), hogy eddig ls eddig vagy még védelem alatt.

Nem állítom, hogy ott kell legyen, azt se állítom, hogy jobb úgy. Csak szokatlan volt, jó sokáig kerestem, nem találtam, gondoltam megkérdem.

Amúgy vitatkoznék veled kissé. Egy új provincnak elég fontos infó, hogy meddig van még védelem alatt.

Másik.
Azért gondoltam, hogy esetleg 72 kör, mert bizonyos szempontból úgy logikus. Persze nekem így jobb volt, és más szempontból meg így sokkal korrektebb. Mindenesetre ez pl azt is jelenti, hogy a gyors csoportban több időd van felkészülni a külvilágra. Amúgy nem ezért nem tudtam a pontos kilépési dátumot, hanem azért, mert a fene se emlékezett hány órakor regisztráltam.

Ami a leverést illeti, meglátjuk. Egy halom holtbiztos módszert láttam a gyors feljutásra, de én az izgalmasat választottam.

Egylőre ismerkedem, és sajnos még nem vagyok a top 30%-ban. De nem is vagyok túl messze tőle...
Old 06-23-2007, 10:30
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szerintem nemhogy GYORSAN nem fogsz feljutni, de egyáltalán nem, mert úgy le fognak verni, mint vak a poharat... Ne így legyen.
Igaz, hogy én nem jutottam ét a gyors ötösön, de akkor se tűnt olyan vészesnek, max szabizni kellett volna törlés helyett
Old 06-23-2007, 23:11
Toti Toti is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Hát nem tudom miért van kb. az összes többi hasonló játékban kinn a főoldalon (ami a gömb mutat), hogy eddig ls eddig vagy még védelem alatt.

Nem állítom, hogy ott kell legyen, azt se állítom, hogy jobb úgy. Csak szokatlan volt, jó sokáig kerestem, nem találtam, gondoltam megkérdem.

Amúgy vitatkoznék veled kissé. Egy új provincnak elég fontos infó, hogy meddig van még védelem alatt.

Másik.
Azért gondoltam, hogy esetleg 72 kör, mert bizonyos szempontból úgy logikus. Persze nekem így jobb volt, és más szempontból meg így sokkal korrektebb. Mindenesetre ez pl azt is jelenti, hogy a gyors csoportban több időd van felkészülni a külvilágra. Amúgy nem ezért nem tudtam a pontos kilépési dátumot, hanem azért, mert a fene se emlékezett hány órakor regisztráltam.
Pedig nem sok menüpontot kellett végignézned. és elég hamar rá lehet jönni, hogy az ilyen infók hol találhatók. meg ott a súgó is.
Old 06-23-2007, 23:14
Toti Toti is offline
Member

Quote:
Ami a leverést illeti, meglátjuk. Egy halom holtbiztos módszert láttam a gyors feljutásra, de én az izgalmasat választottam.

Egylőre ismerkedem, és sajnos még nem vagyok a top 30%-ban. De nem is vagyok túl messze tőle...
Azokat a "holtbiztos" módszereket hol láttad? ilyen nem nagyon van. és ezeket főleg nem egy olyan játékos fogja megcsinálni, aki még az ötös szinten 100 kört sem töltött el.
ennek nagy koppanás lesz a vége. ez viszont biztos.

Ja és még annyit, hogy a top-tól még nagyon messze vagy. túl messze. és sztem ebben meg is erősítenek.
Old 06-24-2007, 08:16
csarmi csarmi is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Azokat a holtbiztos módszereket én találtam ki... nem mintha hatalmas képzelőerő kne hozzá, mondd, te tudod hány hektár föld kell ahhoz, hogy top 30%-ban (top120) legyél a gyors csoportban? Ha nem, nem árulom el neked, mert nem legális infó...
Old 06-24-2007, 09:18
Toti Toti is offline
Member

Quote:
Azokat a holtbiztos módszereket én találtam ki... nem mintha hatalmas képzelőerő kne hozzá, mondd, te tudod hány hektár föld kell ahhoz, hogy top 30%-ban (top120) legyél a gyors csoportban? Ha nem, nem árulom el neked, mert nem legális infó...
Holtbiztos módszereket még a jó játékosok sem nagyon tudják véghezvinni. miből gondolod, hogy neked sikerül? És mivel a gyorsban nem játszok ezért nem tudom, hogy hol a határ. de meg lehet csinálni. földet lehet szerezni az ötben elég hamar. megtartani nehéz. mert fedezhetsz te napi 10%-ot, de nem fogod tudni felépíteni, és megtölteni. és üres orival meg azt csinálsz a topban amit akarsz. úgyis leszednek.
Old 06-24-2007, 09:26
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Kezd értelmetlenné válni ez a beszélgetés, 1hónap múlva kiderül, hogy feljut-e 4-be vagy nem
De ha már fogadni kéne, szerintem elfog.
Old 06-24-2007, 09:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

A figyelmeztetés megvolt, hogy szétszedések lehetnek. Aki ezeket bevállalja, annak akár még esélye is lehet.
Old 06-24-2007, 09:40
Toti Toti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Kezd értelmetlenné válni ez a beszélgetés, 1hónap múlva kiderül, hogy feljut-e 4-be vagy nem
De ha már fogadni kéne, szerintem elfog.
igaz, kiderül majd. de nem hiszem, hogy egyszerű menet lesz ez neki.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules