Quote:
Originally Posted by Ati
Valóban nem lehet teljesen egyenlően összehasonlítani őket, hiszen ez csak egy játék, aminek nincs különösebb kihatása az életedre. Ezért az ember azt gondolná, hogy a valós életben sokkal nagyobb arányban vannak a bűncselekmények szankcionálva, dehát mégsem. Ilyen az élet.
Azt pedig nagyon sajnálom, hogy sokan fel vannak háborodva azon, hogy a szabálytalan játékot szankcionáljuk, érdemes lenne nekik elolvasni a szabályokat, és ha továbbra is ennyire felháborítónak találják, hogy a szabályok betartása kötelező a Hódítóban, akkor továbbállni valami más helyre, ahol nem követelmény semmi szabály betartása.
|
Nincs kihatással az életemre? a Tegnap éjszakai klántámadás miatt ma a munkahhelyemen majdnem elaludtam
Ati: Tudod jól hogy nem a szabálytalanság büntetésén háborognak.... nem részletezem, töben mondták már előttem.
Ma beszéltem egy nálam okosabb emberrel erröl az áthelyezésröl, azt mondta valószinüleg elkerülhető lett volna ez hogy ha a nem kezd romlani a morál 1800top kör után, hanem csak akkor ha minden feltételt teljesített az ember.
Ez most hogyan van tuvalunak is legatyásodott a morálja vagy csak akkor kezdett volna hogy ha a top1-en elücsörgi az 1800kört?