|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-12-2006, 14:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok! 
|

02-12-2006, 15:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
mindkettő megvan mégse bukik le az a mocsok! 
|
Akkor képezz még varikat... 

02-12-2006, 19:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
azt csinálom  Remélem holnap már bukta lesz számára! 
|

02-13-2006, 09:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
azt csinálom  Remélem holnap már bukta lesz számára! 
|
Minden körváltás után nyisd meg új ablakban a pontlistát, és írd be, hogy 200-at láss magad körül.
Ha ez megvan, 1 óráig ne bántsd ezt az ablakot. Ha abban a körben ártóznak, nyisd meg megint a pontok listáját, és hasonlítsd össze a hírnévpontokat. Akinek változott a körváltás óta, az vagy tolizott, vagy varizott valakire.
Így ki tudod szűrni, hogy ki ártózott...
Aztán már mehet is a válaszcsapás
Kisbér
|

02-15-2006, 21:48
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?
|

02-20-2006, 08:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pagi
Arra a kerdesemre nem kaptam valaszt hogy vajon erdemes e felmenni A-ig tolival (ugyertem egy jo szoviben)... az L-ben meg jol megy a tolizas... a G-ben a tolisunk mar panaszkodik hogy mindenhol csak oriasok meg gnomok vannak... viszont hamarosan megyunk B-be... aztan meg ugye A... megeri meg tolisnak lenni, vagy inkabb epuljon at az ember egy hadis/tolis gnomnak hogy azert szovifelmerest tudjon csinalni a tobbi hadisnal?
|
Pagi: Nem nagyon éri meg az A-ban tolizni, de ha nem akarsz nagyon átépülni, akkor elf-re válts! Így jó szolgálatot teszel a klánnak (betonvédelem, kajatermelés), és nem kell nagyon átépíteni az oridat sem...
|

03-09-2006, 17:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Hát
Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek  (lehetőleg normálisat)
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét???? 
Ez csak egy példa! 
|

03-09-2006, 19:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha szét tudod 
|

03-09-2006, 21:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Úgy látom senki nem ír ezért kérdezek:) (lehetőleg normálisat):p
Szal vegyük alalpul van 5k tolim 4k varim stb. van egy Elf ori ja az én fajom Fél-elf megpróbálom letolizni az Elfet de nem sikerül mit csináljak????? Varikkal tépjem szét????:)
Ez csak egy példa!:)
|
Próbálj rá tűzgolyót dobni, így be tudod tájolni a vesztségeiből hogy miből mennyit tart. Ezen a héten 2 olyan elffel is találkoztam, akire a tűzgolyó nem adott hadi veszteségeket egyáltalán. Mentek a 4sereges támadások részemről, a szövik segítsége se kellett ;)
Ha a ''letolizni'' alatt azt érted hogy lopni-varit/sereget gyilkolni, akkor próbálj először csak információt szerezni, azaz épületlistát elsősorban. Ezzel sokat megtudsz róla, és hogy milyen hadnemet részesít előnyben.
A 2 közül vmeik valószínű hogy bejön, és ehhez képest tudod támadni, azzal amiben gyenge.
|

03-09-2006, 21:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cimbi
Próbálj rá tűzgolyót dobni, így be tudod tájolni a vesztségeiből hogy miből mennyit tart.
|
A tűzgolyó hány százalékos hatásfokkal dolgozik? Nem szeretném csak kíváncsiságból kipróbálni.
Nem valami etikus. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|