|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
|
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
|
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
|
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
|
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
|
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
|
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
|
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
|
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

06-20-2007, 23:46
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg
|

06-20-2007, 23:49
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg
|
Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.
Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.
Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.
|

06-20-2007, 23:53
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!
|

06-20-2007, 23:56
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!
|
Serg: itt szó nincs ilyesmiről, hogy nem látta volna valaki az ütést.
|

06-20-2007, 23:54
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.
Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.
Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.
|
Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.
|

06-20-2007, 23:58
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.
|
Hagyjuk. Nem tudod miről van szó, én pedig részletekbe nem megyek bele. Szó nem volt itt ilyenről.
|

06-21-2007, 00:04
|
|
Member
|
|
|
|
Ati:
a Sergnek igaza van abba hogy nem kelett volna anarba tenni a tuvalut az miatt.
Hanem ott kelett volna huzni 1 vonalat hogy innen a jksz böl nem 3-10% rakja át a rendszer anarba hanem 30-50 % .
Ö legalább játszik nem hagya abba a játékot mint sokan a hodba mert nem tud bekerülni a topba az 1/A ba és ezt kellene értékelni és nem büntetni...
Azt nem mondom hogy dicsfényt kellene neki de azért ha már az 1 ik legrégebbi játékos...
Sok régi játékos abba hagyta mert megunták vagy nem tetszettek nekik a modositás.
|

06-21-2007, 00:06
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati:
a Sergnek igaza van abba hogy nem kelett volna anarba tenni a tuvalut az miatt.
Hanem ott kelett volna huzni 1 vonalat hogy innen a jksz böl nem 3-10% rakja át a rendszer anarba hanem 30-50 % .
Ö legalább játszik nem hagya abba a játékot mint sokan a hodba mert nem tud bekerülni a topba az 1/A ba és ezt kellene értékelni és nem büntetni...
Azt nem mondom hogy dicsfényt kellene neki de azért ha már az 1 ik legrégebbi játékos...
Sok régi játékos abba hagyta mert megunták vagy nem tetszettek nekik a modositás.
|
Szabályszegés történt? Igen. A szabályszegésért anarch jár? Igen.
Akkor mi a kérdés?
|

06-21-2007, 00:07
|
|
Member
|
|
|
|
Engem ha csinálnék hasonlot megértem soxor vitázok....
Csak 5,5 éve játszok de elismerem azt hogy reffes vagyok...
De a Tuvalunak talán még kitiltása sem volt.
|

06-21-2007, 00:08
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Engem ha csinálnék hasonlot megértem soxor vitázok....
Csak 5,5 éve játszok de elismerem azt hogy reffes vagyok...
De a Tuvalunak talán még kitiltása sem volt.
|
És ez szerinted feljogosít bárkit arra, hogy megszegje a szabályokat?
Az én megítélésem szerint nem.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|