|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-19-2007, 09:30
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Vylia eltűnése egyenlőre nem zavar (sejtettem, hogy előbb utóbb ezt teszi, de azért bízom benne, hogy még látjuk egymást, ha más nem Ifinben).
Amennyire lehet, próbálom nem mutatni fáradságomat a többiek előtt, de erősen kampányolok majd egy reggeli őrségért, hogy elsőként alhassak el.
Nehezen megy. Ennyire még nem érezted magadat fáradtnak és elrőtlennek.
Minden társhoz:
- Mönjünk vagy fílórát, aztat táboruzzunk a szabadba. Nincsen mustan hangulatum ezökhez a kendűs barmukhoz.
Menet egy zöld.
Last edited by Chris; 06-19-2007 at 09:45..
|

06-19-2007, 10:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Határozottan ideges vagyok mikor a fogadó tele van és látni hogy nincs-nem lesz szabad szobájuk.
A fogadóban gondolom elég sok selyemkendős van. Ha az ivóba is jutott már pár belőlük, akkor biztos kezdenek "emelkedett" hangulatba kerülni.
a Nagyúr felé fordulok:
-Én azt mondanám mennyünk tovább amilyen gyorsan csak tudunk és amilyen messzire tudunk. Aztán keressünk valami jól védhető helyet. Nem tetszik nekem hogy ennyien vannak. Leszívesebben az egész éjszakát úton tölteném.
Gren: miután a nagyúr végighallgat, majd Hyas tolmácsolja a követlezőt:
- Nem szállunk meg it, sem a közelben, tovább megyünk.
Farkas: neked elég nehezedre esik az utazás, nem igazán örülsz a hírnek, hogy menni kell tovább. Aztán éjközép tájékán kissé mintha megélénkülnél. Továbbra is fáradt vagy, de valahogy sikerül erőt venned rajta (olyan, mintha dzsad feketelevest ittál volna). Sejted, hogy ez az élénkebb állapot később még megbosszulja magát.
|

06-19-2007, 10:52
|
|
Member
|
|
|
|
Kissé megnyugodni látszom a Nagyúr döntése után és a csapat szélére húzódom kissé. Ahogy sötétedik, a látásom váltogatva erősen figyelek hátra és jobbfelé. Nem akarok meglepetéseket. Ha bármi gyanúsat észlelek azonnal szólok a többieknek.
Alysium-nak odaszólok:
-Előre és balra figyelj és mindenki figyeljen ahogy bír a selyemgatyások szeretik lesből intézni a dolgaikat.
|

06-19-2007, 10:55
|
|
Member
|
|
|
|
A pap mellé sodródom, és halkan megkérdezem tőle:
Quintarnak:
- Atya, ha istöne ízenn, hugyan szokta? (a bal szemem remeg (valószínűleg az idegesség miatt, elég feszült vagyok, mint egy felajzott íj))
|

06-19-2007, 11:14
|
|
Member
|
|
|
|
Grennek:
- Rendben, bal-előre figyelek és ez irányban helyezkedem el a menetben.
Egyikőtök sem lát semmi különöset.
Last edited by Chris; 06-19-2007 at 11:21..
|

06-19-2007, 18:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Induláskor meglehetősen jókedvűen haladok ( néha fütyörészek) majd, az idő teltével egyre komorábbbá válok ( Alysiummal sem beszélgetek), estefelé fészkelődök a nyeregben. Ha valakinek felkeltené figyelmét mocorgásom, csak annyit mondok:
- elszoktam a lovaglástól.
Mikor a nagyúr aztmondja tovább, hatalmasat sóhajtok, mintha lelkem szakadna ki, majd félhangosan mondom:
- bah, sejtettem hogy lesz még bajunk ezekkel a tetvekkel. Még jó hogy legalább az előző este nyugodtan aludhattam.
Farkasnak:
- Úgy hiszem, hogy sokszor és sokféleképpen izent istenem. Sugallatokal, megérzésekkel üzen, néha mikor varázsolok, szinte érzem érintését és hallom hangját. Olyan alkalom, mikor egyértelműen szólt volna hozzám még nem volt.
De tudom, hogyha valakihez istene szól, vagy izen neki, azt tudni fogja.
Miért kérded?
Last edited by Chris; 06-19-2007 at 18:27..
|

06-20-2007, 07:30
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3737, Kyel 1. havának 19. napja, a Cink órája
Hajnaltájban mindnyájan rendesen elfáradtok, és a hátasok is. Fogadó láhatóan nincs a közelben, ahol megpihenhetnétek.
Hogyan tovább?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

06-20-2007, 07:35
|
|
Member
|
|
|
|
- Végig pásztázom a környéket és keresek egy kevésbé támadható területet, vagy legalábbis jól védhető legyen, jobban körbenézek a környékén, majd miután megfelelőnek találom, megemlítem a többieknek, hogy esetleg a hely megfelelő lehetne egy kis szusszanásra, amennyiben a Nagyúrék így döntenének.
Kimondottan jól védhető helyet nem találsz. A terepet még mindig nagyrészt rétek, bokrok és cserjék, kissebb facsoportok tarkítják.
Last edited by Chris; 06-20-2007 at 08:00..
|

06-20-2007, 07:56
|
|
Member
|
|
|
|
Ha a Nagyúr a megállás mellett dönt, akkor megfelelő helyet keresek a közelben. Sűrűn álló fákat, vagy nagy szikladarabokat.
Inkább csak cserjéket és néhány fát találsz egy csoportban, szikladarabokat nem igazán. Körülbelül ugyan azt a helyet nézed ki, mint Alysium.
Lepihentek.
Mennyi időre, és örködik-e valaki?
Last edited by Chris; 06-20-2007 at 08:00..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|