|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-14-2007, 01:30
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.
az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van.
|
Igen, az a Fantomépület vagy Tárnakulcs nevű elképzelés nekem is határozottan tetszett.
|

05-14-2007, 09:11
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
2. Ha nem is éri meg a tekit vinni a nyersivel szemben, szerinted ha a toli nyersit nem tud vinni, akkor mit fog lopni hogy legyen pénze? Még jó hogy tekit.
|
Ha nem tud nyersit vinni,akkor keres mást  ...amugy meg ha akarja csak vigye a tekit ha annak nevetséges ára van...Én még mindig amelet vok, h elég lenne ha a rakit 80% lenne védve...nagyon sokat jelente ez a termelő oriknak 
|

05-14-2007, 11:18
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fusio
Ha nem tud nyersit vinni,akkor keres mást  ...amugy meg ha akarja csak vigye a tekit ha annak nevetséges ára van...Én még mindig amelet vok, h elég lenne ha a rakit 80% lenne védve...nagyon sokat jelente ez a termelő oriknak 
|
ehh. hányszor kell leírni, hogy a gyakorlatban létező törpék számára a nyerslopás nem okoz problémát, soha nem okozott. általában a teki visszavásárlás sem okoz gondot, van elég pénzük rá. a gondot az okozza, hogy nem biztos hogy van elég piaca ahhoz képest ahányszor lelopják tekiben, illetve hogy ha tekilopás után kihagy egy-két - urambocsá több - kört, akkor elmennek egységei is stb. ha ennek megakadályozására nincs fullra töltve, akkor meg még sebezhetőbb. miután a rakivédelem növelése a tolvajt átirányítja a több nyereséget hozó tekercsekre, így azzal csak még rosszabbul jár - legjobb esetben változatlan a helyzete.
még mielőtt valaki feltenné a másik unalomig hallgatott lemezt: a törpe most is játszható, főleg szöviben. de ha már hozzányúlunk, akkor legalább segítsük, és nem rontsunk a helyzetén!
|

05-14-2007, 18:33
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.
az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van.
|
Ez jó ötlet
elvégre a törpök közel állnak a földhöz, bányászathoz, akkor csak eltudják valahogy rejteni az épületeiket a föld segítségével, vagy valami ilyesmi
úgyis eléggé rosszak varázslásban, gömböt szinte mindenki tud készíteni róluk (kivéve a hulla  ), akkor nem kellene már az éplista
|

05-14-2007, 18:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
Ez jó ötlet
elvégre a törpök közel állnak a földhöz, bányászathoz, akkor csak eltudják valahogy rejteni az épületeiket a föld segítségével, vagy valami ilyesmi
úgyis eléggé rosszak varázslásban, gömböt szinte mindenki tud készíteni róluk (kivéve a hulla  ), akkor nem kellene már az éplista
|
Olvasd már végig a topicot  Ez már meg van ideologizálva, nem kell neked is. 
|

06-14-2007, 15:53
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
egy kósza emlék :p
Elmémbe ötlött egy nagyon régi emlék,mikor a törpének más volt a faji varija ... (nem tudom jól írom-e) Potrien-módszer volt a neve és a katik továbbképzésének a gyorsítását segítette elő ... szerintem azok után,hogy ez bekerült az előnyeibe,nem kell semminemű változtatás a faji varijával kapcsolatban. Ha valaki mégis erősködik,akkor legyen megemelve a raktárkulcs védelme .. hogyha elfelejti egy törp felrakni,azaz nincs Ht-ja,akkor nagyobbat bukhasson,mint a gnóm,ha nem rakja fel a kk-t 
|

06-16-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Elmémbe ötlött egy nagyon régi emlék,mikor a törpének más volt a faji varija ... (nem tudom jól írom-e) Potrien-módszer volt a neve és a katik továbbképzésének a gyorsítását segítette elő ... szerintem azok után,hogy ez bekerült az előnyeibe,nem kell semminemű változtatás a faji varijával kapcsolatban. Ha valaki mégis erősködik,akkor legyen megemelve a raktárkulcs védelme .. hogyha elfelejti egy törp felrakni,azaz nincs Ht-ja,akkor nagyobbat bukhasson,mint a gnóm,ha nem rakja fel a kk-t 
|
Bárcsak visszaolvasna mindenki, aki hozzászól egy témához...

06-18-2007, 09:54
|
Member
|
|
|
|
Nekem is lenne egy ötletem. Még nem olvastam ezt sehol. 
Igaz nem faji vari, de lehet hogy megoldaná a törpök problémáját.
A törpöknek 20%-ra tenném a lakitekit, és 30%-ra a faji bónuszukat.

06-18-2007, 19:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nekem is lenne egy ötletem. Még nem olvastam ezt sehol. 
Igaz nem faji vari, de lehet hogy megoldaná a törpök problémáját.
A törpöknek 20%-ra tenném a lakitekit, és 30%-ra a faji bónuszukat.
|
És egycsapásra beszüntetted a törpét mint hadist pl A-ban... Nekem törpivel állandóan gondot okozott, hogy hiába a sok férőhely, teki csak 30-at ad
|

06-18-2007, 20:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
És egycsapásra beszüntetted a törpét mint hadist pl A-ban... Nekem törpivel állandóan gondot okozott, hogy hiába a sok férőhely, teki csak 30-at ad
|
Jaa már értem. A seregkoptatásra gondolsz? 
Akkor nem szóltam.
De a fantom épület miben oldja meg a tekilopás problémáját?
Illetve gnómot mégse lehet a törpéből csinálni... 
|
|
Posting Rules
|