Quote:
Originally Posted by Gyula
Arra hangzott már el értelmes érv hogy miért legyen klánvédelem?
Mert nem igazságos?
Vagy mert régen történt két iylen eset? (Miért baj, hogy két klán szemfüles volt és észrevette a kínálkozó lehetőséget?)
|
Szerintem az nagyon komoly érv, hogy valami nem igazságos. Tudom, hogy nagyon sok igazságtalanság van a hódítóban, de ezek olyan igazságtalanságok, amiken aligha lehet változtatni. Csak néhány példa:
-igazságtalan, hogy én még "könnyen" szereztem sok személyiséget, most pedig sokkal nehezebb.
-igazságtalan, hogy 1A-ban többen a felfedezés nehezítése előtt fedeztek fel sok hektár földet és ezeket felfedezéssel nem lehet utolérni.
-igazságtalan, hogy egyesek túltöltéssel szereztek régebben földet, a mostaniak pedig nem nagyon tudnak túltölteni.
stb.
Viszont, ha egy olyan igazságtalanság van (úgy kláncsatáznak, hogy az egyik piacozhat, a másik meg nem), amelyiken könnyű segíteni, akkor miért ne segítsünk rajta?
Kérdezed, hogy miért baj, hogy 2 klán szemfüles volt. Nem tudom, hogy hány ilyen eset volt, én kettőről hallottam.
Azért baj, mert a támadónak és a védekezőnek
nincs egyenlő esélye, hiszen az egyik piacozhat, a másik meg nem.
Quote:
Originally Posted by Steve
Kiep: ha nem lenne 24óra piackorlát akkor óriási pénzeket lehetne áthozni egyszerűbb módon mint most lehet, e3zt nem tartanám túl jónak.
|
Én azt írtam, hogy akkor piacozhasson, ha már volt egy körváltás és az el nem férő cuccai már elmentek. Hogyan lehetne egyszerűbben óriási vagyonokat áthozni, ha ugyanúgy elmennek a cuccai, mint eddig?
Quote:
Originally Posted by Zsáni
a katipiacra meg megvárod a védelmed letelését, és bevásárolsz 
addig úgyse ütnek le 
|
Legfeljebb klántámadással!