|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-17-2007, 20:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
az íj-elit-ló tán a legjobb, de legnehezebben összeegyeztethető felállás...
|
Ezzel én is egyet értek. Mert az íj elit egész addig erős, amíg nem kell támadni. Mihelyst ki kell menni, rögtön több egységgel kell kimenni, mintha lóval mennék azonos támadóerő elérése érdekében...
Ezzel a felállással sztem az a legnagyobb baj, hogy nem lehet hozzá szövit találni. Akarom mondani, mi már elég régóta 3-an vagyunk, mert mindenki hülyének néz a vegyes szalámis felállásunkal. 
Csak az íj elitet nyomatja mindenki.
Az íj-lónál, meg nem aludnék nyugodtan. 

06-17-2007, 21:08
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Igazat adok az előttem szólóknak, ha sokat vagy és nem zavar, ha sűrűn kell hazakísérni egyeseket, akkor az íj+ ló a legjobb, én mf-ként az íj+elitet használom, és elég jól beválik 
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
|

06-18-2007, 04:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
csakazÍJmegaPACI 
de van amikor tartok varázslót is 
és a kabala 1db támadó és 1db védő kötelező 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

06-18-2007, 07:41
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én eddig full elittel mentem,szövijeim kérésére...ők azóta eltűntek ezért kérdezem,hogy sztetek maradjak full elites,vagy ez nem egy ütős felállás mondjuk ha feltételezem   hogy nem vok egész nap a gépnél,de erős hadi akarok lenni,és szeretnék sokat ütni,  nah jó mondjuk feltételezem még hogy ork vagyok 
Orkkal nem tanácsos full elit felállás?Vagy ez be is jöhet?Nos?Ki ment már full elittel,kinek jött be?Érveket és ellenérveket kérnék főleg,hogy miért menjek ezzel vagy hogy miért ne... 
|

06-18-2007, 11:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Én eddig full elittel mentem,szövijeim kérésére...ők azóta eltűntek ezért kérdezem,hogy sztetek maradjak full elites,vagy ez nem egy ütős felállás mondjuk ha feltételezem   hogy nem vok egész nap a gépnél,de erős hadi akarok lenni,és szeretnék sokat ütni,  nah jó mondjuk feltételezem még hogy ork vagyok 
Orkkal nem tanácsos full elit felállás?Vagy ez be is jöhet?Nos?Ki ment már full elittel,kinek jött be?Érveket és ellenérveket kérnék főleg,hogy miért menjek ezzel vagy hogy miért ne... 
|
Ha mf ork maradsz én azért betennék 1 kevés íjjat toronyba a helyedben, de ez környezet függő is sztem, mert ha gyenge védelmű, de erős támadóerejű orik vannak melletted, akkor én a támadóerőt csökkenteném a védelmem javára, s így tovább.......
Én így gondolom, de más biztos másképp    
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 06-18-2007 at 11:10..
|

06-18-2007, 13:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
|
Hát az biztos,hogy a környezet függvényében így kell változtatni a védő és a támadó erőt,de én nem vok mf...bocs ezt elfelejtettem megírni...tehát szöviben az elitek bevállnak? 
|

06-18-2007, 13:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Hát az biztos,hogy a környezet függvényében így kell változtatni a védő és a támadó erőt,de én nem vok mf...bocs ezt elfelejtettem megírni...tehát szöviben az elitek bevállnak? 
|
az is szövi függő  Ha többet van uton a sereg mint hogy otthon üljön akkor inkább ijj/ló ajánlott nektek (feltételezve, hogy ennyi támadás melett sokat is vagytok fent  ), ha meg nyugottabb megfontoltabb szövi és kevesebbet támadtok akkor már jobb az íjj/elit vagy full elit 

06-18-2007, 10:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
és a kabala 1db támadó és 1db védő kötelező 
|
Egy időben, ma már nem létező mf orival íj-elitben toltam, de én is tartottam kabalát.
100 lovast, testőrségnek 
|

06-18-2007, 16:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fransisco
Egy időben, ma már nem létező mf orival íj-elitben toltam, de én is tartottam kabalát.
100 lovast, testőrségnek 
|
Az a friss orimba, mindig csak egy ősmágust kérek, az meg hozza a az egész családját és így lesznek sokezren.
Új esemény: pénzosztás hatására orszagunkhoz csatlakozott 20 tolvaj.
Helytartó: helyhiány miatt el akartan adni 20 tolvajt, akik ezért elvándoroltak a szétosztott pénzel, ezért csökken a közhangulat.  
|

06-18-2007, 16:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Az a friss orimba, mindig csak egy ősmágust kérek, az meg hozza a az egész családját és így lesznek sokezren.
Új esemény: pénzosztás hatására orszagunkhoz csatlakozott 20 tolvaj.
Helytartó: helyhiány miatt el akartan adni 20 tolvajt, akik ezért elvándoroltak a szétosztott pénzel, ezért csökken a közhangulat.  
|
Hmm velem van a baj, vagy ezt más sem érti   nah mind1 este majd megprobálkozom több sör után, hátha menni fog 
|
|
Posting Rules
|