Quote:
Originally Posted by Princ
Rendben van, én senki zsenialitását nem kérdőjelezem meg, ám most akkor vki álljon elő és indokolja meg legyen szíves az eddigieknél hihetőbben, hogyha ennél a többi csoport a kérdéses tartományban kevesebb tornyot és barakkot tart, az hogyan eredményezhet nehezebb feljutást.
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Tehát egy itteni átlagos hadis többet tart a fenti épületekből, mint a 2-4 szinteken a kocsmát szintén nem igénylő társaik. Nyilván nem hobbiból eszi a top30%-közeli orik kb ötöde azt a rengeteg gabonát a rakiból és tart 65% torony+barakkot, hanem azért, mert szükségük van rá az előre haladáshoz. És ha ehhez itt több barakk szükséges mint lentebb, akkor jön a szimpla következtetés, hogy azért, mert itt nehezebb. 
|
Én úgy gondolom hogy nem nehezebb, hanem más. Ahogy egyre feljebb mész egyre értékesebb lesz a föld és egyre inkább hektárra játszod a játékot. Az ok is egyszerű, egyre nehezebb az elvesztett földet pótolni. Kicsit számolgattam, megnéztem pár orit, hogy napi képzésből területének hány százalékát tudná visszafedezni. A teljesség igénye nékül itt vanak.
hektár - napi katiképzésől az ország hányszázalékát tudod viszafedezni:
200 11,66% (induló ori)
313 14,23% (ez angol, vmiért kiugrik...lehet ott olcsóbb

)
798 2,02%
965 1,32%
2954 0,29%
4177 0,41% (ezmár top30 Aban bőven)
9582 0,07%
16514 0,04% (1A top orik közeli)
100000 0,01% (kontinens)
Ergó egyre nehezebben visszaszerezhető a föld tehűát azt kell jobban védeni. Csak gondoljatok bele hogy a 100k hekis orinak ugyanannyi tekercset kell benttartania és pótolnia mint a 2400hekisnek! Még mindig azt mondom hogy nem nehezebb, hanem más