Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-08-2007, 13:19
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by pea View Post
Sokkal inkább az fog történni, hogy akinek eddig angolon orija volt, de már unta, az szépen elkezd játszani legendaeren, és az angolt meg hagyja. Ergo csak kevesebben lesznek, és nem többen.
Azon kívül, hogy folyamatosan sipákolsz, és "jajj mi lesz most" felkiáltásokat teszel, szoktál néha mást is csinálni?

Én már kezdem ezt egy "kicsit" unni ám.
Old 06-08-2007, 16:42
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Sokkal inkább az fog történni, hogy akinek eddig angolon orija volt, de már unta, az szépen elkezd játszani legendaeren, és az angolt meg hagyja. Ergo csak kevesebben lesznek, és nem többen.
Én special mindkettőbe vagyok Igaz az angol orijaim most szabin vannak
Reply With Quote
Old 06-10-2007, 00:04
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Ugyan az A még messze van, de jelentem én is elkezdtem az angolt és a csökevényes német tudásom, nem beszélve a nyelv számomra ,hogy is mondjam, nem tetszése miatt, nem kell félni hogy átnyergelnék a Legendärra bármikor is

Reply With Quote
Old 06-11-2007, 15:05
pea pea is offline
Banned

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azon kívül, hogy folyamatosan sipákolsz, és "jajj mi lesz most" felkiáltásokat teszel, szoktál néha mást is csinálni?

Én már kezdem ezt egy "kicsit" unni ám.
Fizetem az angol vipet. Ergo minden jogom megvan, hogy sipákoljak.
Ha lenne valami játéklehetőség angolban, elfoglalnám magam és nem lenne időm itt sipákolni. :-D
Sosem mondtam, hogy miattad nem lehet ott játszani, de hogy attól mert elindult a Legendaer, attól még nem fog több játékos játszani az angolban, az tuti.
pea
Reply With Quote
Old 06-11-2007, 15:28
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Amit köszönök is, hiszen így van arra lehetőség, hogy reklámokkal egyre több játékost szerezzünk. Ettől még ez a hozzáállás nagyon zavaró, ezért kérlek, hogy a jövőben ennek megfelelően nyilvánulj meg a fórumon. Köszönöm megértésed.

Last edited by Ati; 06-11-2007 at 21:25..
Reply With Quote
Old 06-11-2007, 20:16
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ha lenne valami játéklehetőség angolban, elfoglalnám magam és nem lenne időm itt sipákolni. :-D
Sosem mondtam, hogy miattad nem lehet ott játszani, de hogy attól mert elindult a Legendaer, attól még nem fog több játékos játszani az angolban, az tuti.
pea
Küldj Atinak prívét üzenetet
Reply With Quote
Old 06-11-2007, 21:22
Penya Penya is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
pea
Húú ez az hozzáállás nem semmi. Bár sajnos ez - úgy sejtem - a többséget jelenti.

Nincs játéklehetőséged? Te szegény, gondolom akkor topklán tag vagy. Ez esetben fordulj, más esetben irány a top1.
Reply With Quote
Old 06-12-2007, 07:27
pea pea is offline
Banned

Ha az egy tagra jutó pontszámokat nézzük, akkor valóban a 3. klán a miénk, de közel sem vagyok a top klán tagja. És komoly meló előtt állunk. Sok a munka, de közel sem mozgalmas.
Viszont sok A-s orit látok a legendaerben. És egyre kevesebbet az angolban. Játszani kéne az embereknek, de hát mi a fenét csináljak, ha mindenki azonnali eredményt akar? Emberek! Gyertek már az angolba! Egyáltalán nem olyan irdatlan nehéz fordulni, csak játszani kéne, meg egy kis türelem, megvárni azokat, akik még nem értek fel az Aba.
pea
Reply With Quote
Old 06-12-2007, 07:34
Steve Steve is offline
Member

OFF: olvastam és jojózik a szemem! Pea reagál Pepára, ő Penyára, aztán Pea... segítséééég!!!
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 06-12-2007, 09:36
Everlasting Everlasting is offline
Member

Szerintem jó dolog leht az induló német játék. Benne van az is, amit Ati mond, hátha megismerik a játékot, de az is amit pea ír: sokan akiknek érdektelen lett az angol elkezdheti a németet.-de ez nem feltétlen baj,hátha ott jobban kialakul a játékkörnyezet és mire A-t elérik az orik ki lesz találva valami megoldás megakadályazandó egy az angolhoz hasonló helyzetet.

Az angol megoldásának akcióterveként viszont nem hiszem hogy ez eredményes lehet. A külföldi játékosok akik pl a német verzióban szeretik meg a játékot nem tudom mikor lesznek annyian, hogy az angol A-ban hatást fejtsenek ki...

Az angol megoldása egyértelműen a magyar játékosokban rejlik. Egy kezdő külföldi jó darabig nem érti és nem is érdekli miféle fordulási gondok állhatnak elő.Tehát biztos nem ezért nem játszanak.
Igazán az echte original hóditósok közüli néptömegekre kellene alapozni,- pl adott regszámtól az orik vipet kaphatnának szintlépéskor- ehhez hasonló ösztönzőkkel lehetne pár tucat A-ig menetelő játékost elcsábíthat,akiknek nagy hasznát látnánk fennt.

a külföldiek meg majd jönnek folyamatosan,ha a régi motorosk kellően kultúráltan állnak hozzájuk,akkor játékban is maradnak, mivel ez egy jó kis játék pár sikerélmény után bárki megkedvelheti.

Last edited by Everlasting; 06-12-2007 at 09:38..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules