Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-11-2007, 10:07
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A Nagyúr-nak a kétkezes csatabárdom adom oda és megcsóválom a fejem, mikor az elfet látom a tömött tegezekkel:
-Fegyverenként száz arany, erre meg akar bűvöltetni vagy 100 nyílvesszőt. 10 000 arany. Szép summa. A kissebb fegyvereim is hozzam? - morgolódom magamban.

Quintar-ral nem tudom, hol és mikor futok össze. Most, hogy a fő fegyverem a Nagyúr-nál van, kissé idegesebb vagyok a szokottnál.
Ha nem vagyok őrségben mikor az új társunk megérkezik akkor lemegyek a fogadó étkezőjébe és ha be tudom azonosítani (valaki például a "mieink" közül ott van vele, vagy esetleg felismerem, nem most látod először, így gond nélkül felismered a papot) akkor odaköszönök neki és miután szerzek ételt, megpróbálok szóba elegyedni vele.

Last edited by Chris; 06-11-2007 at 10:11..
Sponsored Links
Old 06-11-2007, 14:19
naramis naramis is offline
Member

Longevity: 93%

- Én is üdvözöllek Alysium. Kérlek foglalj helyet. A reggelit örömmel elfogadom. Ha esetleg valami kérdésed lenne, kérdezz bátran.

A későbbi társaságunkhoz csatlakozókat is hasonlóan fogadom.
Old 06-11-2007, 15:13
Pettyes Pettyes is offline
Member

Longevity: 97%

Megköszönöm, majd leülök Quintar mellé, de előtte még rendelek neki is hasonló reggelit, mint magamnak.
- Nos egyenlőre együnk - mondom Quintarnak.
- Majd út közben lesz pár kérdésem arról a tudományról, amihez Ti oly jól értetek, mesélhetnél majd nekem magáról az Álomvilágról, hmm az Antissról, ha jól tudom így nevezitek. Kezdhetnéd majd az elején és befejezheted a végén, mielőtt megkérdeznéd mit is akarok pontosan tudni.

Last edited by Chris; 06-11-2007 at 17:13..
Old 06-11-2007, 20:40
Member

Alysiumnak:
- Hmm, igazad van, együnk. örömmel mesélek neked az Antissról, amihez Mi olyan jól értünk. Az elejétől. remélem elég hosszú lesz az út.
Ha megreggeliztünk bemutathatnál a társaidnak!

Kisvártatva a felszolgáló kihozza a reggelit, ami főtt tojásból, sajtból, hideg sülthúsból, cipóból, vajból és mézből áll. Majd hoz egy-egy korsó sört, és magatokra hagy titeket.

Last edited by Chris; 06-11-2007 at 20:43..
Old 06-12-2007, 06:04
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Alysium:
Mikor az íjjadat hozod, akkor érdeklődve nézünk rád (az úrnő és én is):
- Biztosan ezt akarni? Nem a leghatékonyabb fegyver a halálon túliak ellen. Jól meggondolni...
És születnek emberek.

Last edited by Chris; 06-12-2007 at 06:34..
Old 06-12-2007, 07:23
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Az indulás előtti napon felkeresek egy Darton templomot (ha van ilyen a városban). Nincs.

Az új jövevénnyel addig nem foglalatoskodom különösebben, amíg ki nem derül nekem, hogy Ő is velünk jön majd. Közepesen udvarias vagyok vele, mint minden "idegen" szent emberrel.

Akik régebbről ismernek láthatják, hogy nincs az az igazán jó kedvem, de azért próbálok mulatni.

Last edited by Chris; 06-12-2007 at 07:33..
Old 06-12-2007, 08:10
Member

A Nagyúréknak:
- Úgy gondoltam, hogy mivel van két közelharcosunk, estleg jól jöhet egy íjjász. Ehhez értek a legjobban, persze nyíl nélkül mit sem ér, hacsak maga nem képzi a nyílvesszőket vagy pár vesszőt át nem alakítanak.
Ha nincs más lehetőség, akkor átadom a kardomat, hogy legyen az a különleges fegyver.
- Legyen, ahogy akarja... - mondja az úrnő, aztán kissé furcsa arccal elveszi tőled az íjat és a nyílvesszőket.

Last edited by Chris; 06-12-2007 at 08:28..
Old 06-12-2007, 09:19
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Quintar-ral, ha ráér egy délután elbeszélgetek mindenféle dologról (merre járt eddig, mihez ért a papi dolgokon kívül) és megkérdem, hogy ismételten elvállalná-e a "felgyógyításomat", mert nem akarok csökkent harcértéket képviselni induláskor.
Közben próbálom magam ismét formába hozni és a biztonsáág kedvéért a fogadóssal beszereztetek kötözőanyagot, és a sebkezeléshez szükséges dolgokat.
Old 06-12-2007, 09:30
Member

Quintar felé a reggelinél:
- Természetesen, ha erre járnak bemutatlak nekik, addig is néhány szó róluk.
A törpét már láttad, Grennek hívják, kicsit morgolódos, de normális. Ezután ott van a nagytermetű gladiátor, a neve Farkas, szereti, ha fényezik, amúgy szintén normális, csak dícsérgetni kell. Velünk utazik Vylia, róla semmit nem tudok, csak annyit, hogy Farkassal jött és őt kísérgeti. Stancil kölyök a mi kis beszerzőnk. A Nagyurat és az Úrnőt pedig már ismered.
- Jó étvágyat - azzal a kihozott falatokhoz kezdek.

Last edited by Chris; 06-12-2007 at 09:36..
Old 06-12-2007, 14:27
Member

Alysiumnak csak hümmögök mikor a neveket említi.
A bemutatás után csak ennyit mondok:
- Remek, akkor itt mindenki normális. Örömmel hallom.

Majd eszek pár falatot, utánna csak játszom az étellel.
Meg akarok várni mindenkit, hogy csak egyszer keljen bemutatkoznom, és az esetleges kérdésekre is csak egyszer keljen válaszolnom.

Nem kell sokat várnod, a gyomra előbb-utóbb indenkit az asztalhoz vezet. Alysium utén Gren érkezik, majd Hyas (vele többször találkoztál már), majd Farkas is előkerül.
A nagyúr és az úrnő a szobában étkezik.

Hyas helyi szokás szerint üdvözöl, majd helyetfoglal. Látrhatóan nincs kedve beszélgetni evés közben.

Last edited by Chris; 06-13-2007 at 07:18..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules