|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: a nektek tetsző ötleteket nyugodtan x-elhetitek, többet is lehet!!!
|
Újrázás után megmaradó minimum föld és baráti malusz
|

|
17 |
39.53% |
Fedezési határ a pontokban 4.helyezettig
|

|
10 |
23.26% |
Földvesztés bizonyos topkör után
|

|
20 |
46.51% |
Katonai morál romlása bizonyos topkör után
|

|
9 |
20.93% |
Gyújtogatás erősitése
|

|
7 |
16.28% |
Egyik sem tetszik
|

|
16 |
37.21% |

06-06-2007, 15:42
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Az ötlet nem rossz, igy nyilvan a utlgetes-fedezes paros nem fog mukodni.
S hiaba van 5. ori, ha a rendszer a csoportban a 4. legnagyobb hektarral rendelkezo orszag hektarszamat veszi a felfedezesi hatarnak.
|

06-06-2007, 15:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Az ötlet nem rossz, igy nyilvan a utlgetes-fedezes paros nem fog mukodni.
S hiaba van 5. ori, ha a rendszer a csoportban a 4. legnagyobb hektarral rendelkezo orszag hektarszamat veszi a felfedezesi hatarnak.
|
Ja megoldja a folyamatos fedezgetést és egyben el is szigeteli végleg a jelenlegi topokat. Sztem jó ez így ahogy van most.
|

06-06-2007, 15:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
nem teljesen.
ha van 5db 5000 hekis ori 4 szöviben egy mf, az mf kimegy a látszat kevéért az egyik tagra pattan, majd a 4 tag beveri felülről mindegyik 1 serggel
ezután lesz:
4db 5100 hekis ori és 1 db 4600 hekis
a 4600 as felfedez 5100 hekire, és máris mehet tovább..
|

06-06-2007, 15:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Sztem jó ez így ahogy van most.
|
ebben kb egyet értünk, nem a rendszerrel van a gond, hanem a szankciók gyengeségével azokkal szemben akik xezer kört vannak a toppban.
mondjuk megjegyzem pl 1/Ara ez nem igaz, mert mégis mókás, hogy 1 ori üthet és 10 fedez vele 
akkor már tényleg támogatnám, hogy ne a helyezést nézze, hanem a hektárt (így legalább 4 orinak kell ütni  )
|

06-07-2007, 14:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Hmm látom hszek nem nagyon vannak a többi ötlettel kapcsolatban, csak a szavazatok gyülnek, az ellentáborból csak 2ember hozzászolását láttam ,de abból az egyik az jómagam mellényomása miatt én voltam, a másik is hasonlóan épitő hsz volt... azt megértem hogy Arwyl és Arra nem irtak csak szavaztak, de ők elég sokszor indokolták már az ötleteiket másik topicban  Kérek valakit az ellen táborból (vagy akár többet is),hogy fejtse ki melyik ötlettel mi a baja, mert sztem nekik is érdekük (remélem), hogy csökkentsük a jksz-eket, megbeszélt ütéseket.

06-07-2007, 15:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Szavaztam én is, nagyon hozzászólni viszont nem tudok. A másik topicban asszem mindent elmondtam amit eddig lehetett, illetve mondani akartam.
|

06-07-2007, 15:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hmm látom hszek nem nagyon vannak a többi ötlettel kapcsolatban, csak a szavazatok gyülnek, az ellentáborból csak 2ember hozzászolását láttam ,de abból az egyik az jómagam mellényomása miatt én voltam, a másik is hasonlóan épitő hsz volt... azt megértem hogy Arwyl és Arra nem irtak csak szavaztak, de ők elég sokszor indokolták már az ötleteiket másik topicban  Kérek valakit az ellen táborból (vagy akár többet is),hogy fejtse ki melyik ötlettel mi a baja, mert sztem nekik is érdekük (remélem), hogy csökkentsük a jksz-eket, megbeszélt ütéseket.
|
Tudom nem engem vártál de azért írok 
1, Értem a topic lényegét de szerintem nem kell túlbonyolítani 26módosítással.
Most is ott van egy rakat szavazási lehetőség amit sokan ugyse fognak
támogatni, meg ha minden hónapba nyílik erre egy topic az nem megoldás
Már igy is a fele ember nem ir vagy szavaz akit érintett a témába mert már
beleunt hogy mindig magyarázkodjon.
2, Nem új keletü a probléma és eddig is így maradt ha jó volt 8éven át akkor
jó most is. (Szerintem aki játszik és figyel az tudja hogy cserélődik elég
rendesen az a bizonyos top)
3, Semmi kép nem fogja a többség támogatni hogy szabályokkal szed le a
top orikat. Viszont szerintem egy olyan tipusu javaslat ami nem a felfele-
haladást vagy a topban való megmaradást akadályozza hanem jksz
beszüntetésére szolgál Mindenki támogat.
ötletem konkrét egyelőre nincs de a lényeg hogy olyan dolgot kellene ki találni
ami a jksz beszüntetését segíti nem a játékot írja át 26 pontba. (lehetőleg úgy hogy a játék ne különbözzön még jobban az anarchtól csak az ott engedett itt tiltott dolgokat betartassa) Szavazni én is szavaztam bár 100%-ig egyikkel sem értek egyet. Úgy hogy ha valami jobb hatásosabb ötlet van akkor örömmel várom. Mert ezek a felvetések jelenlegi formájukba vagy elfogadhatatlanok vagy semmit nem érnek vagy csak részben nyújtanak megoldást. Azt hogy ennyi módosítás legyen egyszerre azt meg végkép nem tudom támogatni. Akkor inkább követve az eddig jó volt elvet maradjon minden a régibe.
|

06-07-2007, 16:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Laziga abban igazad van hogy nem téged vártalak, de leginkább 2 ok miatt:
te is azért elmondtad a véleményed is a másik topicban, a másik meg hogy te nem egészen ellenző vagy, mert elmondásod alapján a minimum földes ötlet tetszett neked is  Én is várom azokat az ötleteket, amik esetleg jobbak ezeknél, de első neki futásra ezek voltak.
de pl a felfedezési határ azért is lenne jó, mert nem azért lett kitalálva egy határ hogy kedvünk szerint mozgathassuk sztem...

06-07-2007, 17:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
3, Semmi kép nem fogja a többség támogatni hogy szabályokkal szed le a
top orikat. Viszont szerintem egy olyan tipusu javaslat ami nem a felfele-
haladást vagy a topban való megmaradást akadályozza hanem jksz
beszüntetésére szolgál Mindenki támogat.
|
Tudod, mi ezzel a baj?
A mostani toposoknak rohadt jó lenne, ha összehoznánk valamit, ami megakadályozza a földleadást, mert akkor tuti, hogy az életben semmi nem fogja többé veszélyeztetni őket. Te, Rexa, meg az érdekszférák ezért támogatjátok a földleadás ellehetetlenítését.
Szerintem kell az, hogy a mindenkitől elrugaszkodott topokat lekényszerítsük onnan ahol vannak. Nem lenne ez újkeletű próbálkozás, bizonyos topkör fölött a gyújtogatás, és a népek lázongása is ezt a célt szolgálja, csak éppen annyit ér mint hurrikánban a szellentés... Szal hiszem, hogy erősíteni kell a fellépést kényszerítő eseményeket.
Nemrég, mikor a kis kékek szintlépése lett nehezítve bejött a fellépési max fölött szabizók hekivesztése, hogy a top ne arról szóljon, hogy felviszek sokezer hekire egy orit, és leszabizva ott tartom a pontlista elején mintegy státusszimbólum. Azaz a földvesztés se lenne példa nélküli jelenség...
5k topkörökről, meg annál magasabbról volt szó, hogy fölötte fogyjon a föld. A magam részéről támogatom, sőt valami hasonlót kifejezetten szükségesnek tartok.
|

06-07-2007, 17:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Tudod, mi ezzel a baj?
A mostani toposoknak rohadt jó lenne, ha összehoznánk valamit, ami megakadályozza a földleadást, mert akkor tuti, hogy az életben semmi nem fogja többé veszélyeztetni őket. Te, Rexa, meg az érdekszférák ezért támogatjátok a földleadás ellehetetlenítését.
Szerintem kell az, hogy a mindenkitől elrugaszkodott topokat lekényszerítsük onnan ahol vannak. Nem lenne ez újkeletű próbálkozás, bizonyos topkör fölött a gyújtogatás, és a népek lázongása is ezt a célt szolgálja, csak éppen annyit ér mint hurrikánban a szellentés... Szal hiszem, hogy erősíteni kell a fellépést kényszerítő eseményeket.
Nemrég, mikor a kis kékek szintlépése lett nehezítve bejött a fellépési max fölött szabizók hekivesztése, hogy a top ne arról szóljon, hogy felviszek sokezer hekire egy orit, és leszabizva ott tartom a pontlista elején mintegy státusszimbólum. Azaz a földvesztés se lenne példa nélküli jelenség...
5k topkörökről, meg annál magasabbról volt szó, hogy fölötte fogyjon a föld. A magam részéről támogatom, sőt valami hasonlót kifejezetten szükségesnek tartok.
|
Tévedsz én nekem most csak 5/u-ba van orim fent a topba. De akarom hogy másut is legyen. Minimum az első 3 hely valamelyike de jó lenne az első hely. 
És ha én nem karok forogni soha? csak minden csopi első helyét? Hidd el nekem ez ép úgy hátrány a további céljaim elérésében. De van időm de ha valamit elérek azt utána meg is akarom tartani. Ezért ellenzem ennek el lehetetlenítését.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|