"Régi 2007-01-09, 05:40
laziga laziga be van lépve
Member
Belépés dátuma: 2006-02-07
Üzenet: 271
laziga
Alapértelmezett
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész.
Üzenet módosítása/törlése Válasz idézettel Multi-Quote This Message Gyors válasz az üzenere"
ekkor már azon küzdöttem hogy én is feljussak végig lehet olvasni azt a témát mert lényegébe ez fölös téma hisz már az is azért indult hogy a top ne legyen olyan sok munkába. Jé hogy azóta kicserélődött a top? Hétvégén ha lesz időm elő keresem de itt is külső fórumon valaki leírta hogy hogy is lehet oda felmenni és mikre kell figyelni és ha ezzel tisztába vannak a topra indulok akkor nem kell hozzá jksz se. És lassan 2 hónapja topposnak becézhetem magam
Melessleg ezt anarchba is beszeretnétek vezetni?
Mert ugye itt se kell hozzá jksz tehát itt is fölös , de ott?
Bár hangsúlyozom azzal egyet értek hogy olyan ne legyen hogy valaki ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt. Munkával igen, persze nem tilos.