|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Milyen az 5let?
|
Támogatod
|

|
55 |
88.71% |
Nem támogatod
|

|
7 |
11.29% |

05-31-2007, 18:47
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP
|
Magánügy, hogy kit pénzelsz ne kukkolja az egész szövi 
|

05-31-2007, 18:56
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
persze majd az egész szövi azt fogja kukkolni kitől hány drágakövet kaptam  :P
|

05-31-2007, 19:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Reni miért fájna ennyire ha megvalósulna, mert értelmes ellenvetésed nem született még, csak az eddigi gyakorlatott irtad le legalább 80milliószor amire 80millióan leirták hogy így is történtek már "balesetek"...

05-31-2007, 19:40
|
Member
|
|
|
|
Nekem sosem jelentett gondot bemásolni a karavánt szövifórumra, hogy a többiek tudjanak róla...mennyi esélye van, hogy a többi szövid is ugyanbban a 3 másodpercben küldi el a karavánt, mint te? Szerintem nem egy általánosan előforduló dolog, ha megvan a kommunikáció egymás közt.
ha azt kitudod írni szövifórumra, hogy támadsz xy-ra és viszem a te seregedet is Jancsi, akkor ez miért gond?
vagy azt sem beszélitek meg, hanem egymás orra elől elráncigájátok a seregeket?
Nem ellenzem, a felvetést, de különösebb szükségét nem látom.
|

05-31-2007, 19:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ne legyünk már ennyire lusták... A szövi kommunikációról és összjátékról szól. Ha már egy karavánt se tudunk egyeztetni minek?
|

06-02-2007, 09:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nekem sosem jelentett gondot bemásolni a karavánt szövifórumra, hogy a többiek tudjanak róla...mennyi esélye van, hogy a többi szövid is ugyanbban a 3 másodpercben küldi el a karavánt, mint te? Szerintem nem egy általánosan előforduló dolog, ha megvan a kommunikáció egymás közt.
ha azt kitudod írni szövifórumra, hogy támadsz xy-ra és viszem a te seregedet is Jancsi, akkor ez miért gond?
vagy azt sem beszélitek meg, hanem egymás orra elől elráncigájátok a seregeket?
Nem ellenzem, a felvetést, de különösebb szükségét nem látom.
|
Mint írtam, az egy durva példa volt, meglátásom az, ha arra van időd, hogy a tanácsadói oldalát valakinek megnézd, akkor arra is van, hogy bemásold egy egyszerű copy-val a szövifórumra a karavánt.
Gondolom ezt is olvastad, a lényeg amire reflektálni akartam, hogy legyen kommunikáció a szövitagok között....ne csak egy automatizált gépezetként működjön minden....és mint írtam, nem ellene vagyok, de nem támogatom ..
|

06-04-2007, 17:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Támogatom az ötletet, mégpedig:
Reninek igaza van abban, hogy egyszerűbb bekopizni a szfórira, de pl. nálunk ez átláthatatlanná tesz a szf-ot, és eltapossa a fontos bejelentéseket. Támogatom.
|

06-04-2007, 18:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reald
Támogatom az ötletet, mégpedig:
Reninek igaza van abban, hogy egyszerűbb bekopizni a szfórira, de pl. nálunk ez átláthatatlanná tesz a szf-ot, és eltapossa a fontos bejelentéseket. Támogatom.
|
ha valamit kiakarsz emelni létezik Caps Lock is a világon  és szövifórumon nem tilos 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|