|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-16-2007, 13:46
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
Belas sztem sokkal nagyobb értéke lenne a vérdíjnak ha csak az 5. szinten lehetne szuereezni és azt vinné tovább az ember....
|
Ez így elsőre nem tűnik különben rossz ötletnek.
|

08-16-2007, 13:48
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
|
Az igazi életben is elévülnek a bűncselekmények. Pl közlekedési kihágás (nyilván nem az, ha elütsz 300 embert egy busszal..  ) 2 év alatt elévül.
Úgyhogy amit írtam, fenntartom, kopjon naponta 240.000 arannyal.
Gee
|

08-16-2007, 13:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
jahh és mégvalami vérdijas orival mindenképp szintet kell lépni ha letellik a topköre,nelehessen elbujtatni mondjuk a termik ill a hatvédők mögé..
|

08-16-2007, 13:50
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ez se rossz ötlet, de szerintem valami nagyobb pénzjutalom emellé mindenképpen kellene. Egész egyszerűen azért, hogy akit eddig nem érdekelt ez a vérdíjas játék, annak esetleg megcsillanjon a szeme.
És azért nem javaslom a brutális emelést, hogy ne legyen érdeke valakinek saját magát ütni. Én pl le nem verném magam 10 milláért... De akinek az is jelent valamit, az lehet kedvet kapna.
Viszont a mosani 1 milla annyira kevés, hogy nem éri meg, szinte egy támadásnál (még ha sikeres is) több egységet vesztek, mint amennyit pótolni lehet abból az 1 millából. Veszteséges leverni...
Én úgy képzeltem el, hogy:
11 ütés 10 millió
.
.
101 ütés 200 millió
Az a 200 milla nagyon sok orinak jól jönne, viszont olyan nehéz összehozni (101 ütés védett orin kegyetlen sok) hogy nem éri meg magadat ütni érte, mert mire összevered a 200 millát, addigra jóformán adóból bejön a lóvé...  Tehát szerintem nem szaporodnának el az önütők. Viszont akinek szüksége van rá, annyiért azért már kimenne. (szerintem)
És persze ezt lehetne kombinálni a Te javaslatoddal, hogy mondjuk aki elveszi a teljes vérdíjadat, annak megjelenne a neve mellett az, hogy [FEJAVADÁSZ].
A 'fejvadászt' nem lehetne leverni, viszont egy idő után eltűnne a 'cím'. (Pl 2 hét után)
---
Gárdi javaslata meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni, és fentebb nem, és (5 ütés kevés) 10 ütéstől lepotyogna, és valaki úgy csinál végig 4 csoportot, hogy nem verik meg 10-szer összesen, akkor kapjon valami bónuszt. Még ha jelképeset is, de legyen maradandóan megkülönböztetve. Nekem a kék szám helyetti piros (vagy akármilyen más szinű) szám nagyon tetszene. Igencsak egyedi lenne, és volna értelme kűzdeni érte!
Ezek a dolgok felpörgetnék szerintem a vérdíj játék betokosodott menetét.
Gee
|
viszont ha a vérdíjas ha körbemegy megkülönböztetést kap, akkor a 'Fejvadásznek' is kéne valami, pl: ha 10*üt le vérdíjast akkor a neve mellett a 'Fejvadász' végig megmaradna és az ő száma is lehetne valami más színnel
|

08-16-2007, 13:51
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
igazad vn!
akkor ne lehessen szabira menni 
|
És ha vérdíjas vagy, és muszáj lenne? (elutazol, vagy tönkremegy a géped és nem tudsz netezni napokig? stb.)
Lehessen szabizni, de egy idő után tűnjön el rólad a vérdíj. Ergó, ne lehessen 'örökre' vérdíjas orikat csinálni.

|

08-16-2007, 13:53
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
viszont ha a vérdíjas ha körbemegy megkülönböztetést kap, akkor a 'Fejvadásznek' is kéne valami, pl: ha 10*üt le vérdíjast akkor a neve mellett a 'Fejvadász' végig megmaradna és az ő száma is lehetne valami más színnel
|
Akkor lehetne olyan, hogy:
Aki vérdíjjal fordul, annak legyen a kék kettese PIROS színű,
Aki fejvadásszal fordul, annak meg legyen ZÖLD szinű a 'kék szám'.
(Nyilván ez esetben a fejvadásznak meg kell maradnia, nem tünhet el 2 hét után.)
|

08-16-2007, 13:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
És ha vérdíjas vagy, és muszáj lenne? (elutazol, vagy tönkremegy a géped és nem tudsz netezni napokig? stb.)
Lehessen szabizni, de egy idő után tűnjön el rólad a vérdíj. Ergó, ne lehessen 'örökre' vérdíjas orikat csinálni.

|
Beállítod a szabizást, és amint lehet (már nem vagy vérdíjas), az ország elmegy szabira magától... 
|

08-16-2007, 13:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
|
no ezek az ötletek nekem nagyon tetszenek 
szóval:
-emelkedjen a vérdíj legalább 10 millára
-csak 5. szinten lehessen vérdíjat szerezni amit tovább is lehet vinni
-hogy ne áljon meg a játék vagy szabizni nem lehet vele vagy szabi alatt kopjon a vérdíj elévülés miatt
-ha lépésképes egy vérdíjas ori akkor kötelező a felépése
-és ha lefordul ugy hogy nem ütik be 10* akkor a kék kettes helyett kaphasson piros kettest hogy sikerült
ezeknek végülis nincs nagy jelentősége csak egy jutalom hogy neki ez is sikerült 
NewGárdony (#200400)
|

08-16-2007, 13:59
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
no ezek az ötletek nekem nagyon tetszenek 
szóval:
-emelkedjen a vérdíj legalább 10 millára
-csak 5. szinten lehessen vérdíjat szerezni amit tovább is lehet vinni
-hogy ne áljon meg a játék vagy szabizni nem lehet vele vagy szabi alatt kopjon a vérdíj elévülés miatt
-ha lépésképes egy vérdíjas ori akkor kötelező a felépése
-és ha lefordul ugy hogy nem ütik be 10* akkor a kék kettes helyett kaphasson piros kettest hogy sikerült
ezeknek végülis nincs nagy jelentősége csak egy jutalom hogy neki ez is sikerült 
|
ja persze nagyjából ilyen feltételek lennének a fejvadásznál is
de én már annak örülnék ha olyan lenne hogy piros kettest lehet szerezni vagy hármast! 
NewGárdony (#200400)
|

08-16-2007, 14:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Végre már,hogy foglalkoztok a témával  ))
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|