Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 08-16-2007, 13:46
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS View Post
Belas sztem sokkal nagyobb értéke lenne a vérdíjnak ha csak az 5. szinten lehetne szuereezni és azt vinné tovább az ember....
Ez így elsőre nem tűnik különben rossz ötletnek.
Old 08-16-2007, 13:48
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
Az igazi életben is elévülnek a bűncselekmények. Pl közlekedési kihágás (nyilván nem az, ha elütsz 300 embert egy busszal..) 2 év alatt elévül.

Úgyhogy amit írtam, fenntartom, kopjon naponta 240.000 arannyal.

Gee
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:50
belas belas is offline
Member

Longevity: 99%

jahh és mégvalami vérdijas orival mindenképp szintet kell lépni ha letellik a topköre,nelehessen elbujtatni mondjuk a termik ill a hatvédők mögé..
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:50
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Ez se rossz ötlet, de szerintem valami nagyobb pénzjutalom emellé mindenképpen kellene. Egész egyszerűen azért, hogy akit eddig nem érdekelt ez a vérdíjas játék, annak esetleg megcsillanjon a szeme.

És azért nem javaslom a brutális emelést, hogy ne legyen érdeke valakinek saját magát ütni. Én pl le nem verném magam 10 milláért... De akinek az is jelent valamit, az lehet kedvet kapna.
Viszont a mosani 1 milla annyira kevés, hogy nem éri meg, szinte egy támadásnál (még ha sikeres is) több egységet vesztek, mint amennyit pótolni lehet abból az 1 millából. Veszteséges leverni...

Én úgy képzeltem el, hogy:
11 ütés 10 millió
.
.
101 ütés 200 millió

Az a 200 milla nagyon sok orinak jól jönne, viszont olyan nehéz összehozni (101 ütés védett orin kegyetlen sok) hogy nem éri meg magadat ütni érte, mert mire összevered a 200 millát, addigra jóformán adóból bejön a lóvé... Tehát szerintem nem szaporodnának el az önütők. Viszont akinek szüksége van rá, annyiért azért már kimenne. (szerintem)

És persze ezt lehetne kombinálni a Te javaslatoddal, hogy mondjuk aki elveszi a teljes vérdíjadat, annak megjelenne a neve mellett az, hogy [FEJAVADÁSZ].
A 'fejvadászt' nem lehetne leverni, viszont egy idő után eltűnne a 'cím'. (Pl 2 hét után)

---

Gárdi javaslata meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni, és fentebb nem, és (5 ütés kevés) 10 ütéstől lepotyogna, és valaki úgy csinál végig 4 csoportot, hogy nem verik meg 10-szer összesen, akkor kapjon valami bónuszt. Még ha jelképeset is, de legyen maradandóan megkülönböztetve. Nekem a kék szám helyetti piros (vagy akármilyen más szinű) szám nagyon tetszene. Igencsak egyedi lenne, és volna értelme kűzdeni érte!

Ezek a dolgok felpörgetnék szerintem a vérdíj játék betokosodott menetét.

Gee
viszont ha a vérdíjas ha körbemegy megkülönböztetést kap, akkor a 'Fejvadásznek' is kéne valami, pl: ha 10*üt le vérdíjast akkor a neve mellett a 'Fejvadász' végig megmaradna és az ő száma is lehetne valami más színnel
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:51
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
igazad vn!
akkor ne lehessen szabira menni
És ha vérdíjas vagy, és muszáj lenne? (elutazol, vagy tönkremegy a géped és nem tudsz netezni napokig? stb.)
Lehessen szabizni, de egy idő után tűnjön el rólad a vérdíj. Ergó, ne lehessen 'örökre' vérdíjas orikat csinálni.
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:53
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
viszont ha a vérdíjas ha körbemegy megkülönböztetést kap, akkor a 'Fejvadásznek' is kéne valami, pl: ha 10*üt le vérdíjast akkor a neve mellett a 'Fejvadász' végig megmaradna és az ő száma is lehetne valami más színnel
Akkor lehetne olyan, hogy:

Aki vérdíjjal fordul, annak legyen a kék kettese PIROS színű,

Aki fejvadásszal fordul, annak meg legyen ZÖLD szinű a 'kék szám'.

(Nyilván ez esetben a fejvadásznak meg kell maradnia, nem tünhet el 2 hét után.)
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:55
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
És ha vérdíjas vagy, és muszáj lenne? (elutazol, vagy tönkremegy a géped és nem tudsz netezni napokig? stb.)
Lehessen szabizni, de egy idő után tűnjön el rólad a vérdíj. Ergó, ne lehessen 'örökre' vérdíjas orikat csinálni.
Beállítod a szabizást, és amint lehet (már nem vagy vérdíjas), az ország elmegy szabira magától...
Old 08-16-2007, 13:56
Stoky(Gárdi) NEXUS Stoky(Gárdi) NEXUS is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
no ezek az ötletek nekem nagyon tetszenek
szóval:

-emelkedjen a vérdíj legalább 10 millára
-csak 5. szinten lehessen vérdíjat szerezni amit tovább is lehet vinni
-hogy ne áljon meg a játék vagy szabizni nem lehet vele vagy szabi alatt kopjon a vérdíj elévülés miatt
-ha lépésképes egy vérdíjas ori akkor kötelező a felépése
-és ha lefordul ugy hogy nem ütik be 10* akkor a kék kettes helyett kaphasson piros kettest hogy sikerült

ezeknek végülis nincs nagy jelentősége csak egy jutalom hogy neki ez is sikerült
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:59
Stoky(Gárdi) NEXUS Stoky(Gárdi) NEXUS is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
no ezek az ötletek nekem nagyon tetszenek
szóval:

-emelkedjen a vérdíj legalább 10 millára
-csak 5. szinten lehessen vérdíjat szerezni amit tovább is lehet vinni
-hogy ne áljon meg a játék vagy szabizni nem lehet vele vagy szabi alatt kopjon a vérdíj elévülés miatt
-ha lépésképes egy vérdíjas ori akkor kötelező a felépése
-és ha lefordul ugy hogy nem ütik be 10* akkor a kék kettes helyett kaphasson piros kettest hogy sikerült

ezeknek végülis nincs nagy jelentősége csak egy jutalom hogy neki ez is sikerült
ja persze nagyjából ilyen feltételek lennének a fejvadásznál is

de én már annak örülnék ha olyan lenne hogy piros kettest lehet szerezni vagy hármast!
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 14:03
belas belas is offline
Member

Longevity: 99%

Végre már,hogy foglalkoztok a témával))
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules